.............hmhm.........to zupelnie tak, jak z shihanamia ty zadajesz pytania i po co? masz obejrzeć lub nie, pośmiać się lub nie i to wszystko.
Jak zmienić Aikido by w rok uczyło obrony przed serią... ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pmasz stary, daj mi spokój z pytaniami, dałem ten filmik żebyście się pośmiali a nie nad tym dyskutowali, większość zrozumiała ty nie, więc jeszcze raz i powoli:ten drugi filmik... mam dwa pytania:
pmasz, nie ćwiczę aikido i combat aikido już, jest nieskuteczne i nie do walki zostało stworzone, poniał? i proszę nie odpowiadaj jaką to zajebistą odmianę aikido cwiczysz zdolną do walki bo taka nie isntieje.
ps. tam gdzie jest sentymentalny oznacza pmasz że przypomniałem sobie o starych czasach i odgrzebałem grzechy młodości, a ty zadajesz pytania i po co? masz obejrzeć lub nie, pośmiać się lub nie i to wszystko.
Fiodorze - słońce ty nasze. Ja te pytania zadaje w ramach ogólnej wesołości właśnie i nie próbując nikogo nawracać bo nie mam na co....filmiki z mojej zajebistej wersji aikido wyglągałyby równie..."ciekawie" i wcale nie uwazam żeby to było coś lepszego... tak wiec z mojego punktu widzenia to ty nie poniał majewo kakmentiara...
i dalej nie wiem dlaczego oni nie wstawali.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi przypasilo.qrna,gdyby to jeszcze w realu wychodzilo...
OJ UWAŻAJ!! Bo cię wyklną. Nie czytałeś topika o tym "Co zrobić żeby..." Jak zmienisz sposób nauczania aikido w kierunku takim, by uczyło wykonywania przynajmiej części technik w walce, to już nie będzie aikido, bo w pizdu polecą jego zasady.
PS. Seagal na filmach to nie aikido, wiec nawet jak nauczysz sie robic w realu tak jak on na celuloidzie, to już nie będziesz aikidokom
Tylko kim??
Napisano Ponad rok temu
No co ty?to już nie będziesz aikidokom Tylko kim??
Aikidoką zostaje się po opłaceniu składki i uzyskaniu dokumentu zaświadczającego przynależność do organizacji zrzeszającej aikidoków. To jak i czy w ogóle się ruszasz, nie ma nic wspólnego ze statusem aikidoki.
Napisano Ponad rok temu
No co ty?to już nie będziesz aikidokom Tylko kim??
Aikidoką zostaje się po opłaceniu składki i uzyskaniu dokumentu zaświadczającego przynależność do organizacji zrzeszającej aikidoków. To jak i czy w ogóle się ruszasz, nie ma nic wspólnego ze statusem aikidoki.
No własnie :D:D:D
Napisano Ponad rok temu
PS. Seagal na filmach to nie aikido, wiec nawet jak nauczysz sie robic w realu tak jak on na celuloidzie, to już nie będziesz aikidokom
Tylko kim??
Cudotwórcom
Napisano Ponad rok temu
Tylko kim??
Cudotwórcom
BUUHAHAHAHAHAHA!!!!
No uważaj, komuś sie może kiedyś udać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening zaawansowany, lub jego brak.
- Ponad rok temu