.............hmhm.........to zupelnie tak, jak z shihanamia ty zadajesz pytania i po co? masz obejrzeć lub nie, pośmiać się lub nie i to wszystko.

Napisano Ponad rok temu
.............hmhm.........to zupelnie tak, jak z shihanamia ty zadajesz pytania i po co? masz obejrzeć lub nie, pośmiać się lub nie i to wszystko.
Napisano Ponad rok temu
pmasz stary, daj mi spokój z pytaniami, dałem ten filmik żebyście się pośmiali a nie nad tym dyskutowali, większość zrozumiała ty nie, więc jeszcze raz i powoli:ten drugi filmik... mam dwa pytania:
pmasz, nie ćwiczę aikido i combat aikido już, jest nieskuteczne i nie do walki zostało stworzone, poniał? i proszę nie odpowiadaj jaką to zajebistą odmianę aikido cwiczysz zdolną do walki bo taka nie isntieje.
ps. tam gdzie jest sentymentalny oznacza pmasz że przypomniałem sobie o starych czasach i odgrzebałem grzechy młodości, a ty zadajesz pytania i po co? masz obejrzeć lub nie, pośmiać się lub nie i to wszystko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi przypasilo.qrna,gdyby to jeszcze w realu wychodzilo...
Napisano Ponad rok temu
No co ty?to już nie będziesz aikidokom
Tylko kim??
Napisano Ponad rok temu
No co ty?to już nie będziesz aikidokom
Tylko kim??
Aikidoką zostaje się po opłaceniu składki i uzyskaniu dokumentu zaświadczającego przynależność do organizacji zrzeszającej aikidoków. To jak i czy w ogóle się ruszasz, nie ma nic wspólnego ze statusem aikidoki.
Napisano Ponad rok temu
PS. Seagal na filmach to nie aikido, wiec nawet jak nauczysz sie robic w realu tak jak on na celuloidzie, to już nie będziesz aikidokom
![]()
Tylko kim??
Napisano Ponad rok temu
PS. Seagal na filmach to nie aikido, wiec nawet jak nauczysz sie robic w realu tak jak on na celuloidzie, to już nie będziesz aikidokom![]()
Tylko kim??
Cudotwórcom![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu