Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
w dzisiejszych czasach kobiety stronia od tego rodzaju czynności :wink:
wakacje-powoli sie kończą mi mijaja pod topikiem:praca :?
a WAM??
Napisano Ponad rok temu
A co do mojego gotowania... :-) hmm potrafie ugotowac wode ;-) to wazna umiejetnosc w kuchni :-D na ostatnim obozie tez cos pichcilam, nie dalo sie nie zauwazyc, tylko pobieglam po wode do swojego slicznego pokoiku (na samej gorze), a wracajac slyszalam tylko : "otworzcie okna, Ania gotuje" :-D a kuchnia we mgle ;-) ale dobry kamuflarz zrobilam i mysle, ze tej czarnej podeszwy nie bylo bardzo czuc :-D
Ogolnie lubie gotowac dla kogos kogo lubie :-)
Napisano Ponad rok temu
Druga wazna informacja ---> od 6 wrzesnia treningi odbywac sie beda w lotniku -Szosa kisielinska 18 !!!!! ale najprawdopodobniej tylko przez miesiac (pozniej wracamy na chopina)
No i to by bylo na tyle z waznych rzeczy, prywatnych perdol nie pisze, bo dzisiaj mam strasznego dola, wiec Wam humorow psuc nie bede, jak przejdzie to jakies optymistyczne nowinki przyniose. Pozdrawiam -ja
Napisano Ponad rok temu
w rolach glownych: Najprzystojniejszy Trener ;-) i Piotrek -->polecam ;-)
Napisano Ponad rok temu
Treningi beda w sali elektronika, pierwsza grupa na 17.15, a my na 19 :-)
DO ZOBACZENIA!!
Napisano Ponad rok temu
zacznie sie nowy sezon na leszcza(czytaj na studenta ) wiec powoli trzeba by wrócić do grodu bachusa...
wakacje w sumie zakończone...ale nie powiem by były one leniwe cosik tam dzialalem co pradwa na zadnym obozie niemiałem przyjemnosci byc..
zapewne kazdy sie cieszy powrotem do sekcji i treningow..
generalnie tak sobie medrkuje ze w moim przypadku wakacje to okres najmniej ciekawy..za bardzo przywykłem do trybu uniwerek-treningi-akademik...moze to i takie nuzace ale wbrew pozorom nie trąci rutyna..
SAA moze wreszcie pobiegamy i coś tam w BJJ mi pokażesz...treningiem jestem zainteresoany gdyz nie wiem jak treaz bedzie wyglądąl aspekt treningów u mnie :?
DEILLA jak zatem jetseś studentką czy jak?!
pozdrawiam zelonogórzan..
rei :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak się obecnie przedstawia Krav Maga w Zielonej Górze? Treningi dalej na Chopina? Czy grupy są dzielone w zależności od stopnia zaawansowania? Jaka jest opłata miesięczna?
Byłbym wdzięczny za odpowiedzi na te pytania :-)
Napisano Ponad rok temu
"Treningi dalej na Chopina?" -->niesttety nie, teraz w elektroniku
"Czy grupy są dzielone w zależności od stopnia zaawansowania?" --> jest grupa poczatkujaca i (teoretycznie ;-) )zaawansowana
Jaka jest opłata miesięczna? -100z ale sie oplaca :-)
Jesli bedziesz mial jeszcze jakies pyt. to pisz
(Ps. i looknij na stronke ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam-juz studentka ;-)
Napisano Ponad rok temu
Deila - miłego studiowania! A jaki kierunek? Jeśli zajęcia będziesz miała w campusie przy ul.Wojska Polskiego, to zapewne przez rok będziemy się mijać na korytarzach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
administracja?!
zacząl sie kolejny sezon..ech...wodnik zabiegany jak maratończyk:studia-praca-famila-treningi...ale jest fajnie
a kolega gdzie sie edukuje?Qna wsp?!jaki kierunek?!trenowałeś już jakąś MA?!
rey
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kolega gdzie sie edukuje?Qna wsp?!jaki kierunek?!trenowałeś już jakąś MA?!
Ano ja jestem z WSP, kierunek historia. Trenowałem jakiś czas kyokushinkai, ale to stare dzieje, z czasów szkoły średniej :-)
Napisano Ponad rok temu
powaznie kolejny historyk na Forum..a co zamierza zatem WASC trenować ponoć jakaś sekcja kyoka rusza w zg-moze kolega tam swoje kroki skieruje-na azsie ju-jitsu jest towarzysz który pokazuje atemi i jest gościem z kk mozesz przyjść i potrenować z nim bez problemów..a kolega gdzie sie edukuje?Qna wsp?!jaki kierunek?!trenowałeś już jakąś MA?!
Ano ja jestem z WSP, kierunek historia. Trenowałem jakiś czas kyokushinkai, ale to stare dzieje, z czasów szkoły średniej :-)
rey all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Alez blad!
Pierwszy raz, od miesiaca chyba spojrzalem na forum, czytam sobie, czytam i w pewnym momencie patrze (patrz post z ' Deila: Pon Sie 02, 2004 21:14' :wink: ) takie rzeczy o mnie wypisywane byly, ze jak przeczytalem to az sie zaczerwienilem :wink:
Dzieki Ania !
Tylko dlaczego nie napisalas nic o swojej potrawie?! Nie wiem jak sie nazywala, ale bylo to przepyszne!
Mowie wam, takiego czegos w ustach nigdy nie mieliscie, no i jesli Ania wam tego nie przyzadzi, to do konca zycia pozostaniecie w 'smutnej' nieswiadomosci
pozdr.
P.
[/img]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały
- Ponad rok temu