KATORI SHINTO RYU/AIKIBUDO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jako nauczyciela nie bedziesz??W nauczaniu to chyba wiedza i umiejetnosci sa najwazniejsze.Zgodziles sie tez z tym ze mozna to sprawdzic tylko na treningu.A Ty poprostu nie chcesz zeby ludzie sprobowali z pobudek czysto prywatnych.Charaktery mamy rozne ale czy to ma byc powod ?
Napisano Ponad rok temu
a co zartem, zachowac dystans do pewnych spraw.Moze traktowales pewne sprawy zbyt powaznie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaczalem trenowac w styczniu 1993 roku u S.Cynarskiego po 2-3 miesiacach uczeszczalem juz do obu - takze na Blekitnych do kwietnia 1993 roku, pozniej juz trenowalem tylko u Pawla. Jezeli piszesz ze bylem zapalonym uczniem to mnie cieszy i chyba tak juz zostalo, jak mnie nie pamietasz to musiales juz pozniej nie trenowac....ale z drugiej strony skad wiesz ze bylem zapalony w treningach u S. Cynarskiego ???
Z drugiej strony, chyba nie znasz Pawla jednak bo nie mowi o innych stylach ze cos jest badziewiem tylko mowi ze Jemu osobiscie sie Nie podoba takia taki element , sposob rozwiazania, podejscie do danej techniki lub calosci...ale z drogij strony wielokrotnie tez mowil ze dobrze cwiczone szkoly sa jak wachlarz u gory baaardzo oddalone u dolu schodza sie w jedno...pomysl nad tym
Takze jak wiesz juz troche (Pawel w/g mni wie duzo) to jezeli widzisz ewidentne bledy u innych latwo to wylapiesz - zobacz sobie do periodyku p.t. samuraj - jezeli kiedykolwiek opojawia sie cos z broni to blad bledem pogania....technik recznych obecnie nie trenuje i nie bede sie wypowiadal
Do marcina954 mozesz napisac cos o seminarium o ktory mwspominales - kto to prowadzil , czy na pomorzu sa jakies sekcje w ktorych ucza katori :-) , co bylo omawiane na stazu i kiedy bedzie nastepny....tak dla ciekawosci......
W tarnowie bedzie staz 27 - 29 grudzien - zobacz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Paweł Kliglich ma niezaprzeczalnie bardzo duża wiedze w katori i aikibudo.
-Jest najlepszy w Krakowie. (jeśli dawać wiarę w opinie spajk-a)
-Z różnych opinii wiemy że nie utajnia tego co wie.
-Trzeba spróbować potrenować żeby wydawać opinie o jego charyzmie
:wink: poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od wiekow tak bylo!!!Kiedy sensei powie nie rob tego,albo jeszcze za wczas na pewne rzeczy...mowie tak sensei,i robie jak mowi...Kiedy ma humory,gniewa sie..czekam az przejdzie...Jest czlowiekiem i ma do tego prawo!!!!Pisze sie tu o pedagogice...ludzie!!!To nie szkola!!!Jakby tak dawniej szkolono samurajow to by sie do walki nie nadawali tylko do rabania drewna!!!Jak ktos chce sie wyplakac niech idzie do mamusi albo
poszuka sobie infantylnego nauczyciela!!!
To ze ktos mowi na treningu o sobie ze jest najlepszy to jest najdrozszy to
ma byc powod do fochow?Mowi to co mysli,jesli chcesz to sprawdzic wez boken i sam zobacz.Nie widziales czlowieka kope lat!!Piszesz ze masz
swiadkow...jakich?Jesli juz piszesz to koncz i przy okazji przedstaw sie,bo ja osobiscie nie mam nic do urycia.
DARIUSZ FRYMUS -KATORI SHINTO RYU(KRAKOW)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ci to powiedzial?..Dziwi mnie to co piszesz.Wiesz,forum sluzy do dyskusji,mozna cos krytykowac,cos sie moze podobac lub nie..ale zazwyczaj swoje osobiste urazy trzymam dla siebie Spajk...To prawda
ze w lecie przyjezdza wielu do Francji ale ilu z nich jest osobistymi uczniami??Uwierze w to co piszesz jak mi to sam Floquet powie..a to latwo
sprawdzic..Ale odpowiadajac na Twoje pytanie dotyczace stazu.Zazwyczaj jest od 10 do 15..a staze organizuje sie czesto i nie kazdy ma czas przyjechac.Ten byl swiateczny a w swieta wiadomo...I nie chodzi o kase,chyba ze ktos uwaza ze 100zl za dzien to drogo..A co plakatow..co uwazasz za zenujace?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pistolet
- Ponad rok temu
-
walka palką - trening
- Ponad rok temu
-
Trening noża-Walka nożem
- Ponad rok temu