kobiety w Aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A odwrocmy role.. zlamac babie pazniokiec na treningu to tyle wrzasku ,ze taczkami mozna wynosci..
Napisano Ponad rok temu
o.O Aiki bije kobiety?Gorilla (Thala) przestan opowiadac bzdury.. oberwalas ode mnie na stazu z Savegnago jak zaczelas prz4sadzac z iloscia sily w technice.. potem juz bylo wylacznie piano, piano.. twoje rownouprawnienie dziala wylacznei w jedna strone.. ty mozesz mocno a inni slabo.. very imressive.. :-) )
A odwrocmy role.. zlamac babie pazniokiec na treningu to tyle wrzasku ,ze taczkami mozna wynosci..
Napisano Ponad rok temu
Skoro tak to nie odbieraj mi tego :wink:Zostawiam to młodym dzierlatkom jak ty jusi. 8)Fiodku a czemu Ty nie chce idealizowac świata? Tak bardzo lubisz zimną ziemie?
Napisano Ponad rok temu
Czego nie odbierać? zauroczenia senseiem? a któż ci to odbiera, miej se ile chcesz, normalna rzecz w tym wieku, tylko nazwij to po imieniu. 8)Skoro tak to nie odbieraj mi tego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na moje oko minimum dwa lata temu. Ale troszkę się co niektóre rzeczy pozmieniały...
Nie twierdzę, że umiem wszystko super-hiper i wogóle, ale skoro zdawałam egzaminy i je zdałam to znaczy, że coś umiem.
Nie uważacie przypadkiem, że wszystkie te gadki że dziewczyny zdobywają stopnie przez łóżko, że jak złamiesz paznokieć na treningu to tragedia narodowa itp. są co najmniej nie na miejscu? Mogę wymienić co najmniej tuzin facetów z mojej sekcji, którzy nie mają pojęcia o Aikido ale dostali stopnie po znajomości...
Napisano Ponad rok temu
twoje rownouprawnienie dziala wylacznei w jedna strone.. ty mozesz mocno a inni slabo..
Owszem, miałam mały kryzys 2-3 lata temu, ale zapewniam cię, że już dawno mi przeszło.
Na którym stażu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fiodku nie znudziło Ci się jeszcze? Mówię o podejsciu do aikido. Ty zrezygnowałeś nie wszyscy muszą,niektórzy w tym poprostu zostanąCzego nie odbierać? zauroczenia senseiem? a któż ci to odbiera, miej se ile chcesz, normalna rzecz w tym wieku, tylko nazwij to po imieniu. 8)Skoro tak to nie odbieraj mi tego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Thaala ma teraz 16 lat (tak? dobrze mówię?) 3 lata temu miała 13 nie wymagajcie od 13 latki śmiertelnej powagi i przyzwyczajenia do łamania jej paznokci :wink:twoje rownouprawnienie dziala wylacznei w jedna strone.. ty mozesz mocno a inni slabo..
Owszem, miałam mały kryzys 2-3 lata temu, ale zapewniam cię, że już dawno mi przeszło.
Na którym stażu?
Napisano Ponad rok temu
To znaczy z czego zrezygnowałem? z zauroczenia senseiem? pssst. jusi nie interesują mnie faceci 8)Fiodku nie znudziło Ci się jeszcze? Mówię o podejsciu do aikido. Ty zrezygnowałeś nie wszyscy muszą,niektórzy w tym poprostu zostaną
jak podrośniesz troszkę to dam ci pocałować swoją nieużywaną hakamę :wink: z napisem 2 dan
Napisano Ponad rok temu
To znaczy z czego zrezygnowałem? z zauroczenia senseiem? pssst. jusi nie interesują mnie faceci 8)
jak podrośniesz troszkę to dam ci pocałować swoją nieużywaną hakamę :wink: z napisem 2 dan
Fiodku z aikido. Eh..To nawet nie było śmieszne Wprost przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
A przepraszam co? całowanie hakamy? czy żużytej hakamy? czy hakamy z napisem 2 dan?Fiodku z aikido. Eh..To nawet nie było śmieszne Wprost przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
Thaala ma teraz 16 lat (tak? dobrze mówię?) 3 lata temu miała 13 nie wymagajcie od 13 latki śmiertelnej powagi i przyzwyczajenia do łamania jej paznokci :wink:
Nie słoneczko. Nie myślisz dobrze. Mam 23 lata... Trenuję od dziesięciu, ale 2-3 lata temu miałam duże wątpliwości co do tego czy dalej trenować. Złożyła się na to cała masa różnych sytuacji (głównie z życia prywatnego) i trochę się w tym wszystkim zagubiłam.
Na szczęście teraz jest wszystko ok i daję z siebie na treningu wszystko (niezależnie od tego czy ja rzucam, czy mnie rzucają)...
Dlatego zawsze na wszelki wypadek mam krótko obcięte paznokcie, żeby zapobiec tego typu "tragediom"
Napisano Ponad rok temu
Thaala ma teraz 16 lat (tak? dobrze mówię?) 3 lata temu miała 13 nie wymagajcie od 13 latki śmiertelnej powagi i przyzwyczajenia do łamania jej paznokci :wink:
Nie słoneczko. Nie myślisz dobrze. Mam 23 lata... Trenuję od dziesięciu, ale 2-3 lata temu miałam duże wątpliwości co do tego czy dalej trenować. Złożyła się na to cała masa różnych sytuacji (głównie z życia prywatnego) i trochę się w tym wszystkim zagubiłam.
Na szczęście teraz jest wszystko ok i daję z siebie na treningu wszystko (niezależnie od tego czy ja rzucam, czy mnie rzucają)...
Dlatego zawsze na wszelki wypadek mam krótko obcięte paznokcie, żeby zapobiec tego typu "tragediom"
wobec tego przepraszam :wink: Trenuj dalej nie pozwólmy,żeby ludzie odbierali aikido tylko w taki sposób jak niektórzy aikidocy
Napisano Ponad rok temu
Trenować mam zamiar tak długo jak się da, a głupim gadaniem nigdy się specjalnie nie przejmowałam.
Pogadają, bo tyle mogą...
Napisano Ponad rok temu
No nie bym byl tego taki pewien, Thaala, Fiodor bywa regularnie na zawodach w Szczecinie, w przerwach na kulanie moze wyskoczyc do was na trening NO I WTEDY to bedzie dla ciebie prawdziwa tragediaPogadają, bo tyle mogą...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szczepanisko - stare psisko ;>
- Ponad rok temu
-
optymalna ilosc zajec
- Ponad rok temu
-
Egzamin teoretyczny ?
- Ponad rok temu