Co daje utwardzanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co się zorientowałem to na naszych treningach utwardzanie będzie przebiegało niejako naturalnie. poprostu poprzez kopanie lowkicków w dużych ilościach - w partnera lub worek. żadnych palm.
salut
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście to zupełny przypadek, że wtryniasz się tutaj już na koniec dyskusji z krytyką mojej osoby i nie ma to żadnego związku z tym, że na innym forum przychyliłem się do tego, żeby ciebie zbanować za prowokocyjne posty, prywatne wojny itp? :-)
Jak kto umie czytać, to wie kto w tym wątku zaczął pierwszy stosować chamskie epitety. Nie do mnie pretensje. Odpowiedziałem tylko tym samym. Cóż, kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, warto o tym pamiętać.
Spajk: hush puppy!
to że na innym forum coś tam sie stało nie oznacza że Spajk nie może mieć racji i moim zdaniem ją ma a ty przeproś mkimura i sie idiotycznie nie tłumacz
Napisano Ponad rok temu
to że na innym forum coś tam sie stało nie oznacza że Spajk nie może mieć racji i moim zdaniem ją ma a ty przeproś mkimura i sie idiotycznie nie tłumacz
Przeczytaj sobie najperw wszystkie posty spajka a potem zabieraj glos. Idiotycznie to ty sie teraz wcinasz w watek ktory powinien byc juz zakonczony. Ja sie poza tym z niczego nie tlumacze. Mkimury nie mam za co przepraszac, jeszcze by tego brakowalo zebym go przepraszal za to ze uzyl wobec mnie obrazliwych okreslen a ja mu odpowiedzialem takimi samymi okresleniami, zeby poczul jak to jest kiedy ktos tak kogos okresla. Z tym waszym przepraszaniem to sami mozecie spajk i scorpio poprzepraszac mkimure albo kogo wam sie podoba ale prywatnie, bo tu watek przeciagacie a ludzie nie maja ochoty czytac o jakichs personalnych konfliktach.
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Różnica jest taka, że ja mam na tyle honoru i odwagi, żeby się do błędu przyznać i za niestosowne zachowanie przeprosić. Tobie Wosiu tego najwyraźniej brakuje. Ale tak jak już wspomniełem, olewam to całkowicie. Ale przestań już się rozpisywać na ten temat.Mkimury nie mam za co przepraszac, jeszcze by tego brakowalo zebym go przepraszal za to ze uzyl wobec mnie obrazliwych okreslen a ja mu odpowiedzialem takimi samymi okresleniami zeby poczul jak to jest kiedy ktos tak kogos okresla.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja już chciałem się wyłączyć, ale sam widzisz.No i zeszlo sie teraz juz trzech do kupy. Idzcie sobie na irca bo watku przez was sie czytac nie daje.
Napisano Ponad rok temu
Przyczepiles sie mojej osoby jakgdybym co najmiej jakies strasznie obrazliwe teksty wypisywal.
Spajk, wypisujesz głupie prowokacyjne teksty, jak ten o wprowadzaniu capoeiry do wojska, a potem przyczepiasz sie jak pasożyt do osób które ośmieliły się to skrytykować i produkujesz mnóstwo postów tak żeby twój był zawsze jako ostatni żebyś zawsze miał końcowe słowo. Do tego zabierasz glos na róznych watkach tylko po to żeby się o coś przyczepić do osób które cie wcześniej skrytykowały.Taka jest prawda, zbanowanie ciebie było i jest rozważane nie bez powodu.
Zluzuj troche i nie graj medrca bo nim nie jestes. Tutaj na forum jest cala masa ludzi ktorzy sa od ciebie lepsi pod kazdym wzgledem a nie zgrywyja sie tak jak ty.
A co ty możesz o tym wiedzieć?
Widze ze jestes typem czlowieka ktory mysli ze jest nieomylny i wszyscy ktorzy osmiela sie miec inne zdanie sa be. Zakonczmy ten temat bo naprawde szkoda slow i tak na przyszlosc czep sie kogos innego bo juz powoli zaczynasz mnie wkurzac.
Nie bredź, jakoś nie mam problemów z osobami które mają odmienne zdanie ale potrafią wyrażać je kulturalnie. Wkurzasz tutaj ty i nie tylko mnie ale wiekszosc, moze oprócz tych dwóch którym wlazisz w tylek bo cie tam za cos pochwalili...
Jak chcesz zakończyć temat to wystarczy żebyś się więcej nie odzywał.
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Różnica jest taka, że ja mam na tyle honoru i odwagi, żeby się do błędu przyznać i za niestosowne zachowanie przeprosić. Tobie Wosiu tego najwyraźniej brakuje. Ale tak jak już wspomniełem, olewam to całkowicie. Ale przestań już się rozpisywać na ten temat.
Czego mi brakuje a czego nie to nie temat do twoich ocen. Juz ci napisalem, ze nie mam za co przepraszać. Jesli to naprawde olewasz to po co ciagle zabierasz glos i jeczysz. I jeszcze wrednie dodajesz ze to ja sie rozpisuje. Gdyby nie ty, spajk i scorpio, temat moglby sie zakonczyc juz dawno a tak to sie tylko robi groteska.
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Wosiu[/b]
Napisano Ponad rok temu
Czy masz moze informacje jakie sa metody utwardzania takich czesci ciala jak: nos, oczy, jadra, uszy, potylica,krtan. Mysle ze napewno masz jakies materialy na ten temat moze nawet jakies doswiadczenia. Bylo by milo gdybys podzielil sie z nami swoja wiedza. Temat wydaje sie ciekawy i nawiazuje do ogolnego watku. Moze sa jakies specjalne ziola, nalewki lub jakies specjalne techniki. Napisz wosiu co wiesz na ten temat Bardzo jestem ciekaw
Napisano Ponad rok temu
Groteskę robisz ty. Już dawno wysłałem ci moje dane z numerem telefonu włącznie. Chcesz pogadać, zadzwoń. Masz problem, przyjedź. I przestań się rozpisywać, ty zacząłeś tym razem. Faktycznie, niech moderator zamknie ten temat.
Różnica jest taka, że ja mam na tyle honoru i odwagi, żeby się do błędu przyznać i za niestosowne zachowanie przeprosić. Tobie Wosiu tego najwyraźniej brakuje. Ale tak jak już wspomniełem, olewam to całkowicie. Ale przestań już się rozpisywać na ten temat.
Czego mi brakuje a czego nie to nie temat do twoich ocen. Juz ci napisalem, ze nie mam za co przepraszać. Jesli to naprawde olewasz to po co ciagle zabierasz glos i jeczysz. I jeszcze wrednie dodajesz ze to ja sie rozpisuje. Gdyby nie ty, spajk i scorpio, temat moglby sie zakonczyc juz dawno a tak to sie tylko robi groteska. Wosiu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CHAMPIONSNIGHT - Videoclip 18.10.03
- Ponad rok temu
-
Co sie dziej ze mną że ćwicze a siła nie rośnie ??
- Ponad rok temu
-
Zawody kickbohingu 2004 ?
- Ponad rok temu
-
Kick w Czę-wie -opinie.
- Ponad rok temu
-
Piotr Ochniowski
- Ponad rok temu
-
Szkoła Piotra Ochniowskiego