Dieta
Napisano Ponad rok temu
Zamierzam zrzucić troche tłuszczyku (188cm, ok. 93 kg, 15 lat) jaką dietę byście mi polecili??
Napisano Ponad rok temu
Ma mnie najlepiej działał rower.
Aha, i spalanie tłuszczu zaczyna się po ok. 20 min. treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje sprowadzenie do minimum spozywania wszelakich slodyczy oraz tlustych posilkow. I jak dziennie poswieci sie z 30 minut na przebierzke to zapewne tez nie wyjdzie na zle ino na dobre
Napisano Ponad rok temu
Co do przebiezki to mam raczej małe mieszkanie a za oknem zimno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys jak chcialem zrzucic z brzucha to kupowalem te karnityny nie karnityny. Owszem, przydaja sie, mialem wiecej energii i w ogole. Ale teraz poprostu nie jem slodyczy i rzeczy tlustych. Caly sekret tkwi w tym zeby wystawic dupe za drzwi i dac z siebie troszeczke Sukces gwarantowany przy bieganiu 6 - 12 km 5x w tygodniu. Tylko trzeba chciec No i oczywiscie na poczatku nie 6-12 tylko tak z 3 - 4 i stopniowo zwiekszac. Rzeklem
Napisano Ponad rok temu
hoho, kilometr sprintem, to chyba trening dla jakiegos zawodowego biegaczaPolecam bieganie w formie: 2km trucht, 1km marsz, 1 km sprint.
Napisano Ponad rok temu
hoho, kilometr sprintem, to chyba trening dla jakiegos zawodowego biegacza
Niezbyt ściśle się wyraziłem, pisząc sprint miałem na myśli maksymalnie wyśrubowane tempo. Poza tym chodziło mi o pokazanie proporcji 1/2, 1/4, 1/4.No 1 km w tempie jak na 200-400 m.
Bardzo dobrą pomocą do podkręcania tempa jest pies (mam nadzieje że w tym roku uda mi się wystartować w klasie skanynawskiej).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobrą pomocą do podkręcania tempa jest pies (mam nadzieje że w tym roku uda mi się wystartować w klasie skanynawskiej).
Zwłaszcza duży, silny, groźny i ...cudzy
Napisano Ponad rok temu
177cm wzrostu, BOŻE właśnei byłam się zważyć! te święta są okrutne no dobra 65kg i 18 latek
i tak najlepiej jak najszybciej to 5 kg zlikwidować..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Białko....
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia z obciążeniem nóg - tak czy nie?
- Ponad rok temu
-
rozciąganie nóg
- Ponad rok temu
-
Jaki trening?
- Ponad rok temu
-
Blagam pomozcie...
- Ponad rok temu
-
Jakie suplementy dla 16 latka cwiczacego boks! ! !
- Ponad rok temu
-
broblemy ze stawami (kolana:(
- Ponad rok temu
-
Badania...
- Ponad rok temu
-
Stawy....
- Ponad rok temu
-
Wolne ciezary czy maszyny ?