Nóż "BUDO - Magia Stali"
Napisano Ponad rok temu
Adam
Napisano Ponad rok temu
[...]walnelo jakies fajne logo budo i nozyk wspanialy
W zasadzie to logo juz zaprojektowal Fiodor. Nie wiem jak innym ale mnie sie to bardzo podoba. A co do ksztaltu noza ta najbardziej odpowiada mi projekt Adama i wcale nie dlatego, ze przyzwyczailem sie do sluchania polecen z Warszawy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Ludziska! Litości, błagam o nieużywanie zwrotu "projekt Adama" bo się źle z tym czuję. Może "modyfikacja Adama" czy coś takiego... ale nie projekt!
Pozdrawiam,
AdamD
'Modyfikacja Adama" - projekt podoba sie - jestem za ZA i sie pisze
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwazam ze to jeden z bardziej funkcjonalnych projektow jakie widzialem.
Poczekamy ...zobaczymy
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mi sie podoba pomysł z tym nożem VB.
Napisano Ponad rok temu
Jesli tak to nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni.
Tak sie wlasnie zaczyna, czytasz czasem posty, ogladasz zdjecia a po paru tygodniach wydajesz majatek na jakis nozyk... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pod warunkiem że będzie miała większe cycki i nogi na bok.
Drodzy, mili szanowni koledzy i tak się nie uda. Brakuje nam jakiegoś Guru, autorytetu który powie (napisze) jedyną słuszną drogą jest ......
Pomysł jest przedni myślę o nożu BUDO ale przy tak różnych preferencjach myślę że nie uda nam się stworzyć vortalowego otwieracza do piwa, a szkoda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zobowiązałem się na vortalu do skontaktowania sie z Sanitasem na temat ew. produkcji.
Nie zrobiłem tego jednak bowiem ciągle nie znam odpowiedzi na zadane na forum pytania.
Dlatego też poczekam na zakończenie tej dyskusji i gdy Piter dokona jej podsumowania wtedy będę wiedział o co mam dokładnie pytać.
Sorki za opóźnienia ale nie chcę za kilka dni dzwonić i ustalać z ludźmi wszystkiego od nowa.
Nie wiem zresztą czy nadal mam tam dzwonić i czy chcemy aby to Sanitas wyprodukował te noże.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Zobowiązałem się na vortalu do skontaktowania sie z Sanitasem na temat ew. produkcji.
Nie zrobiłem tego jednak bowiem ciągle nie znam odpowiedzi na zadane na forum pytania.
Dlatego też poczekam na zakończenie tej dyskusji i gdy Piter dokona jej podsumowania wtedy będę wiedział o co mam dokładnie pytać.
no właśnie Wojtek22...
Tatoine trzyma rękę na pulsie
trochę pozytywnego myślenia 8)
dobrze mówię, dobrze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
kto ma następne, które możemy potem poddać dyskusji? Ten robiony był cool... ale jakie koszta?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
last-ditch selfdefense
- Ponad rok temu
-
Benchmade model 46 - short review...
- Ponad rok temu
-
Nóż BUDO... ???
- Ponad rok temu
-
wybor noza
- Ponad rok temu
-
Microholics Knife
- Ponad rok temu
-
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych.
- Ponad rok temu
-
Jakie opinie o nożach MOD?
- Ponad rok temu
-
Problem z wyborem noza
- Ponad rok temu
-
CS SRK czy Fallkniven A1?
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
-
Rękojeść ze skóry...