Nóż "BUDO - Magia Stali"
Napisano Ponad rok temu
Sorry za ten text , ale wszędzie węszę korupcję . :wink:
Wiem, powinienem iść do lekarza . :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Men, I like that!440c
kryo
micarta
pochwa kydex z dwoma mocowaniami
nick na głowni logo budo/magiastali i nr
A na glowni napis "Liczmistrz 001" :wink:
Napisano Ponad rok temu
ten numer jest już zajęty 8) jaki i 66A na glowni napis "Liczmistrz 001" :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak rezerwnąc,
czterdzieści i cztery ?
44 - dajcie panowie jakieś zasady rezerwacji , co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do numerka....jeśli to tylko możliwe to proszę o rezerwacje numeru 77 -mój rocznik
A w międzyczasie może pojawią się jakieś recenzje od pierwszych userów i coś na temat jak sie te klingi spisują przy cieciu,jak trzyma ostrze czy też na temat ergonomii.Ale i tak co by sie nie okazało i tak chcę go mieć bo jest przepiękny.Jedyne co bym w nim zmienił to pociągnąłbym szlif aż do samego końca,ale jako,że to projekt ostateczny potraktujcie to jak narzekanie malkontenta
Tak jak jest jest super,a ja poprostu mam zajawkę na pełne szlify zwłaszcza płaskie.A co do urody nożyka niech poświadczy opinia mojej pani:ostatnio usłyszałem od niej,że mój najnowszy nabytek kershaw shappire jest paskudny i wygląda jak ryba.Ale kiedy zobaczyła nóż seikena usłyszałem"możesz go sobie kupić,ale będziesz mi go czasem pożyczał no skoro podoba sie mojej pani...ja już go kocham
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wezcie to pod uwage Koledzy przy wymyslaniu numerow 8)
PS. Co do spraw organizacyjnych. Komu, jak i kiedy trza bedzie kase wplacic?? (co do tego kiedy to sie domyslam ze jeszcze nie teraz)
Napisano Ponad rok temu
34 albo 81 albo 13 (ale 13 to chyba ktos juz zaklepal).
Ale tak jak mowilem to tylko informacyjnie bo poki nie bede pewein czy moge nabyc to cudo nie bede zajmowal numerkow. (ew. zawsze moze byc nr. 1 )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
69 - ta liczba nie wystepowala jeszcze , chetnie taki numerek bym widzial na moim nożu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczegolow jeszcze nie podaje bo jestem w fazie dogrywania materialow.
Jedno juz wiem , na pewno stal to bedzie 440C z kryogenicznym hartowaniem.
Szlif noza to nie flat ,to hollow ,ale bardzo wysoki ( robiony na 10" walku).
Finger grove mam wlasnie zamiar ograniczyc do tylko 2 , pozwoli to na swobodny chwyt ludzion o innych niz noje dloniach , przypuszczalnie mniejszych bo o wieksze trudno) i wygodniejszy reverse.
Raczej nic nie zacznie sie w tym roku , raz ze jestem zajety w pracy , dwa ze jak by nie bylo swieteczny okres w toku.Postaram sie jednak dograc materialy i podac szczegoly projektu .
Noz jest przewidziany jako "no profit " , i jezeli na tym nikt z zaangazowanych nie straci to na pewno nie zarobi.Wiec nie bedzie zadnych "udziwnien" .
Nicki i numery na nozu , numery raczej tak , nicki nie wiem........
,a jezeli to na pewno bedzie wymagana przedplata.
Na szczegoly techniczne transakcji jeszcze nie czas , na pewno jednak wszystko bedzie sie odbywalo w Polsce ( czyli wysylka i platnosci).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
last-ditch selfdefense
- Ponad rok temu
-
Benchmade model 46 - short review...
- Ponad rok temu
-
Nóż BUDO... ???
- Ponad rok temu
-
wybor noza
- Ponad rok temu
-
Microholics Knife
- Ponad rok temu
-
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych.
- Ponad rok temu
-
Jakie opinie o nożach MOD?
- Ponad rok temu
-
Problem z wyborem noza
- Ponad rok temu
-
CS SRK czy Fallkniven A1?
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
-
Rękojeść ze skóry...