![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie forumowe noze to juz chyba tradycja czekac az za kilka lat bedziemy mogli nabyc forumowego noza BUDO - Magia stali bylby git
Napisano Ponad rok temu
`OSA limited edition`
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
@Vince - OSA jest robiona przez firme Sanitas (dla Gerlacha).
Napisano Ponad rok temu
zależy czym by się różniła od seryjnej. mam jakiś sentyment do tego noża...`OSA limited edition`
Mogę to bez problemu załatwić. Pytanie jednak, czy na pewno tego chcemy :wink:
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
zależy czym by się różniła od seryjnej. mam jakiś sentyment do tego noża...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę to bez problemu załatwić.
Napisano Ponad rok temu
A zebys wiedzial... I to wcale nie z powodu zony tylko tej bandy lobuzow, ktora czeka na mnie w domu. Co prawda jedna pani kiedys zwrocila mi uwage, ze te moje to aniolki i dopiero gdybym mial (tak jak ona) dwie 13-letnie corki to bym wiedzial co to jest "banda lobuzow", ale ja wiem swoje. A przy dwoch 13-letnich corkach to bym chyba podcial sobie zyly.Jacu$ ty to masz przechlapane jak twój avator ukazuje ciebie wracającego po pracy
Napisano Ponad rok temu
W sumie to jakby dac dobra stal, to bylby calkiem niezly kawal zelastwa
Moj glos idzie na s30v albo d2
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam, że Piter bez problemu mógłby zamówić Microtechy z dedykacją, podobnie jak i ja Benchmade`y
Napisano Ponad rok temu
Czy byłby to jeden z noży BM? - jest możliwość aby pojawiło się indywidualne logo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aby położyć odpowiednią inskrypcję na nożu Microtech są dwa wyjścia:nie sądziłem, że to takie proste.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adaś, tu chodziło tylko o przykład... do tej wypowiedzi możesz wstawić dowolną nazwę forum, producenta broni, konkretny oddział SWAT... co chcesz. A sens pozostaje ten sam.Microtechy dla Budo??
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze, jestem przekonany, że A.M. ze swoją duszą knifemakera i sercem ze 154CM nie wypuści każdego noża tylko dla pieniędzy. Jeżeli nie jest to zgodne z jego filozofią, to sorry. Po pierwsze, nie sądzę aby tego potrzebował a po drugie, straciłby coś, czego nie da się kupić - swoje powołanie i sens życia. To nie jest po prostu biznesmen, który założył firmę produkującą noże. On po prostu ZAWSZE robił noże i zawsze będzie to robić. I tu nie chodzi tylko o gotówkę. Doskonały przykład to Microholics Knife. Na początku miał to być nóż z kawałków, które leżały gdzieś w warsztacie Tonyego (dla obniżenia kosztów). Nikt nawet nie pomyślał o ręcznej robocie, bo ta u niego kosztuje na prawdę dużo. A tu proszę, Tony wywala nam nożyki hand made nie biorąc za tą robotę nawet jednego dodatkowego centa. A przecież mógł złożyć nam fabryczne HALO2 i strzelić logo na klindze, robiąc w tym samym czasie 25 szt. noży custom dla klientów zgarniając za to minimum minimum po 1.000 - 1.500 USD od sztuki. Na szczęście dla niektórych zimna kalkulacja kasy to jeszcze nie wszystko...Obstawiam że odpowiednio grubą gotówką udałoby się przekonać Panów Z Microtecha że wartałoby wypuścić serię noży dla kogośtam.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_wysz_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu