Gainer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jeśli ja nie ćwiczę to po co mi kreatyna ? Może zamiast kreatyny BCAA ? Ja chce tylko trochę przytyć a nie ćwiczyć i mieć w bicu 50cm Wiec doradźcie szybko co kupić bo chce jeszcze dzisiaj zawitać do sklepu.
Ja w ogóle Ciebie kolego nie rozumiem
Chcesz bawić się w kulturystykę czy trochę zalać fatem?
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna tania i mogę ja wziąć, tylko bez ćwiczeń to nic chyba nie da. Wiec prosiłbym o krótka i zwięzła odpowiedz.
Kreatyna
BCAA
Białko
A może znacie jakiś dobry środek na apetyt ? Na pewno by się przydał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i BCAA z Dymatize
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu Przyda się antykatabolik po treninguBCAA bez sensu na masie ale rób jak uważasz.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Węglowodany to paliwo dla mięśni, podczas treningu są one zużywane, więc trzeba je dostarczyć po skończonej sesji treningowej, trening na mase jest treningiem który dosyć mocno niszczy włókna mięśniowe w szczególności wtedy gdy robimy serie z dużym obciążeniem przy małej ilości powtórzeń, same węglowodany uzupełnią stracony glikogen w mięśniach a co z włóknami Nawet jeśli ma się w diecie duże ilości białka to aminokwasy zaraz po skończonym treningu szybciej zaczną swoją rolę zabezpieczenia mięśni o raz ich wzrost Z Twoich wypowiedzi wynika że węglowodany + aminy dadzą taki sam efekt przy stosowaniu samych węglowodanów. Nic bardziej mylnego i na przyszłość proszę oszczędź nam takich wypowiedzi.Na redukcji tak gdy spożycie węgli spada,na masie nie,gdyż wegle to paliwo dla organizmu,organizm więc nie pobiera amin z mięśni by się nimi żywić,a nie potrzebuje dodatkowych amin do zapoczątkowania wzrostu gdyż na masie również spożycie białka jest większe i jest go wystarczająca liczba by wzrost następował.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Każdy na masie potrzebuje różnej ilości białka jedni więcej a inni mniej, stężenia aminokwasowów jest ale podczas treningu mniej lub więcej są one zużywane. Aby odnowić jego zapas dobrze jest dostarczyć razem z węglowodanami, GB ma trochę małe ich ilości dlatego piszę że można dodać BCAA. I pisze tu z całą odpowiedzialmością że Węglowodany + Aminy dadzą lepszy efekt niż same węglowodany Liwin Ja się nie unoszę lecz stwierdzam fakty... Jak Ci się nie podoba mój ton to droga wolna...Nie dość że błędnie zakładasz to znowu mnie pouczasz tym swoim wyniosłym tonem.Błędnie zakładasz że będzie jadł za mało,po treningu wypije tego gainera co kupił i ok,glikogen uzupełniony,białko odbudowuje włókna.W czasie dnia normalne posiłki,przeplatane gainerem spowodują że aminy cały czas beda krążyć we krwi,gdyż jedne wchłaniają się szybciej(odżywka)inne wolniej(jedzenie),także BCAA na masie są zbyteczne,można je kupić jak się wierzy w papke firm je produkujących lub jak ma sie za dużo kasy.
Napisano Ponad rok temu
Ja będę tylko iść w masę, nie będę ani ćwiczyć ani nic podobnego. BCAA kupuje dlatego ze dawno chciałem je kupić, jeżdżę rowerem i będę mógł później dłużej na nim wytrzymać. Oczywiście jeszcze będę mieć "lekarstwo" na apetyt o nazwie Megace I nie kłóćcie się już !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu