Gainer
Napisano Ponad rok temu
Jaki Gainer kupić ? wiem ze dobry jest Mutant Mass i Bolic z olimpu ale zastanawiam się nad Dymatize Mega Gainer.
Czy można coś dokupić do Gainera ? np. białko ? i czy pomogłoby to w przyroście masy ?
Napisze jeszcze raz, Mam 17 lat, 50kg wagi, 180 wzrostu. W ogóle nie ćwiczę < ale bym zaczął, nie jem śniadań, ale jem dużo nabiału itp. Czy jedząc Gainera trzeba koniecznie ćwiczyć ? Kasa na wydanie to ok. 150zł
Napisano Ponad rok temu
Mutant Mass cena : 209 zł za 6,8 kg cena za 1 kg~ 30 zł
1 kg ryżu~ 4 zł
za 209 zł będziesz miał 52,25 kg ryżu
1 kg twarogu ~ 9 zł
za 209 zł będziesz miał 23 kg twarogu
Napisano Ponad rok temu
zainwestuj w jedzenie lepiej wyjdzie
Mutant Mass cena : 209 zł za 6,8 kg cena za 1 kg~ 30 zł
1 kg ryżu~ 4 zł
za 209 zł będziesz miał 52,25 kg ryżu
1 kg twarogu ~ 9 zł
za 209 zł będziesz miał 23 kg twarogu
taki sposob tlumaczenia i mi sie podoba
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Szczerze ? żebym miał wydawać swoja kasę na te odzywki to bym nie wydał ani grosza, ale jeśli mam kasę od starszych...
Jedyny ratunek to Gainer no i znowu dieta...
Ten Dynamize może być ? i co do niego można kupić ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 160zł kosztuje, ciekawo czy niema mniejszych opakowań, znalazłem takie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale ten słabo się opłaca kupić.
i kupie do tego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Myślę ze będzie dobre. Wiem ze Mutant lepszy ale $$ niema, a chce wypróbować ta firmę żeby później opisać efekty itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.Wykryli malto w podróbkach z Czech,jak sie słabo rozpuszcza i jest gęsty tzn. że nie ma wyjebki,a ja takie mam
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Też kiedyś myślałem ze duzo jem, ale po przeanalizowaniu sprawy wyszło,że te moje "DUZO" to groszowe sprawy.
Nawet liczylem ze te moje duzo to okolo 2k-2,5k kcal . więc zeby pokryc kcal musial bym jesc 2 x "naprawde duzo".
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ten na 100gram ma 400
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a ten już 500...
Widocznie sam smak dużo daje
Ale najlepiej jak pójdę do sklepu i zobaczę co mają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mutant w 100g ma 403,846153 kal, Litwin nie dziel 260 przez dwa 260g=1050kal, 1050 podzielić przez 260, razy 100, równa się = Wiem jak się to liczy, w końcu w szkole się miało dwóje z matematykiNiewiele da ci ten gainer,bo to standard,ok.370kcal na 100 gr.,mutant ma ok.500 kcal.Musisz dużo kcal spożywać,dlatego polecam mutanta i orzechy.Mono styknie 300 gr. za 39 zeta.
P.S.Wykryli malto w podróbkach z Czech,jak sie słabo rozpuszcza i jest gęsty tzn. że nie ma wyjebki,a ja takie mam
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
W 130 gramach jest 525 kcal,te 30 gram to ok.20 %(dokładnie 26 gram),więc zostaje 104 gramy z 420kcal(525-20%=420).Wiadomo że ludzie którzy piją gainery spożywają go na ogół na mleku,więc to też podbije kalorie i dlatego napisałem że ok.500 kcal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale kal odżywek podaje się bez żadnych dodatków - równie dobrze można powiedzieć tak o prawie każdym gainerze że ma około 500 kal z mlekiem.1050kcal:2 porcje(260 gr.)=525kcal(130 gr.)
W 130 gramach jest 525 kcal,te 30 gram to ok.20 %(dokładnie 26 gram),więc zostaje 104 gramy z 420kcal(525-20%=420).Wiadomo że ludzie którzy piją gainery spożywają go na ogół na mleku,więc to też podbije kalorie i dlatego napisałem że ok.500 kcal.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu