Brak kategorii wagowych w karate tradycyjnym,dlaczego??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do kategorii wagowych... jaki jest sens robić je w sportach "umiarkowanie" kontaktowych, skoro już nawet w full kontakcie się nimi nie szasta jak kiedyś ( mistrzostwa świata w Kyokushin w Japoni - tylko Open, i w pół finale był 63 kg zawodnik z RPA... K-1 - tylko dwie kategorie - i już zawodnicy po 75 - 80 kg walczą ze stukilowcami i jakoś sobie radzą... że o innych formułach nie wspomnę bo mnie zarzucacie że to wypaczanie sztuki jest ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gomez wojownikiem może i jest, ale przy okazji moralnie jest malutki i ze sobą sobie raczej nie radzi.[...] a gomeza znam osobiscie i jest prawdziwym wojownikiem[...]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie radzi sobie z penisem własnym i ma klopot z przyzwoitoscią w pobliżu cudzych żon. ot co...ciekawe z czym sobie nie radzi???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To się pomyliłaś. Chamem jest i tyle. Byłem świadkiem.ja slyszalam ze sobie radzi doskonale, a kobitki ladne lubi owszem...to tylko samiec i to ciagle na wyjazdach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Logika podpowiada, ze skoro raz sie zachowal jak cham to tak juz bedzie. nie mam do niego zadnego szacunku. tyle o nim bo nie warto.a ja mieszkalam z dziewczyna ktora miala z nim romansik i nie narzekala.... wrecz przeciwnie.a do swiatwych zawodniczek ma szacunek, ja nigdy nie usłyszalam chocby cienia aluzji z jego strony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chyba, że jego życie prywatne splata się z moim i próbuje mi w nim mieszać. Wtedy, powtórzę raz jeszcze, jest zwykłym chamem. A karate ma coś jeszcze kształtować o ile wiem i w nim tego nie wykształciło.to jego prywatna sprawa co robi i na co ma ochote, karateka jest wielkim i to nas powinno interesowac, a nie jego zycie prywatne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słusznie.Myślę, że już wystarczająco wiele zostało napisane. Więc proszę dajcie spokój tematowi...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jion
- Ponad rok temu
-
Dynamic organizatorem Mistrzostw Polski Karate Shotokan
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa swiata SKIF 2006
- Ponad rok temu