One po prosut są prymitywne jak krokodyle - reagują a nie myślą
..hmm... nieźle
...to dość PRZEYŚLANE porównanie :wink:
Nie jestem psychologiem
i nie będę bronił swojej tezy do upadłego...ale...zdecydowanie twierdzę, że WSZYSTKIE kobiety jakie mnie otaczają (no może z wyjątkiem Jolki z pod 7 :wink: ) są mądrzejsze od krokodyli 8O
..z tego co pamiętam z historii ludzi to RACZEJ faceci polowali, walczyli: byli wojownikami, myśliwymi i OBROŃCAMI, rycerzami, zołnierzami ect.
To właśnie chłopcy bawią się w wojsko, rycerzy, indian ect.
A kobitki zawsze rodziły dzieci, gotowały kaszę i drapały swoich macho po plecach. Tak zapamiętałem...oczywiście jak jest w przypadku krokodyli nie wiem
..może istotnie, panie tam wojują a chłopy piorą pieluchy 8O ...powiem szczerze: nie znam się
...może Gucwiński czy cuś...
Natomist żadna ze znanych mi pań nie szwęda się po nocami po dzielnicach uznanych za niebezpieczne mając poczucie, że poluje na zdobycz bądź jedynie po to żeby się sprawdzić w walce by zspokoić swoje instynkty (mam natomiast takich kumpli)...ale może się mylę
Ile znasz kobiet myśliwych czy też sprawców pobić lub gwałtów???
Jeśli nawet - musisz przyznać, będą to wyjątki.
...chodź z drugiej stony jak sobie przypomnę reakcje mojej żony
np. w przychodni dziecięcej gdy córa była chora i okazało się, że pediatra już nie przyjmuje....muszę się zgodzić - była w stanie zabić
Ale sądzę, że "obona młodych" determinowana instynktem macierzyńskim a "fałszywe poczucie bezpieczeństwa" powodowane posiadaniem noża (a o to tu chodziło - przyp.aut. :wink: ) to jednak dwie różne sprawy.
Zawsze jak wkracza AT i w śród bandytów są kobiety to są one zabijane na początku
...bosze, to strrraszne
...może oni nie lubią kobiet 8O ...to ewidentny przykład męskiego szowinizmu
Nie wiem oczywiście jakie dane miał specnaz przy podejmowaniu takiej decyzji i podejrzewam, że te jakimi ty dysponujesz to tylko spekulacje.( no chyba, że to były samice krokodyli... :wink: )
pozdr,
...i przepraszam wszystkich za ewidentny off topic