szpagat
Napisano Ponad rok temu
Nie warto. A zaklad o swoje zdrowie jest dziecinny Ja tez chcialem szpagat szybko i zawsze rozciagalem sie na maxa. . Do szpagatu mam pare cm, ale musze chodzic po jakichs ortopedach i rendgenach, bo mam teraz problemy z pachwina, na szczescie nie jakies bardzo powazne ale nie moge min biegac, kopac niektowych kopniec JA tez sie zaloze z kims : zlamie sobie obie rece w ciagu 2'ch godzin, a on mi piwo postawi ( w szpitalu i tak nie wypije ). Sory ze tak ostro , ale wiem czym grozi take forsowne rozciaganie . PRZEGRAJ, nie warto tracic zdrowia, sprawnosci, no chyba ze brakuje ci 2 cm i masz na to 2 miechy, bo piwo jest calkiem dobre
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Im wiecej biegania, kolarstwa, pilki noznej it. tym ciezej bo miesnie mocniej trzymaja sciegna
- Im ktos jest starszy tym ma twardsze sciegna, mniej elastyczne i bardziej podatne na zerwanie.
Jesli p1 i p2 wystepuja razem to moze bycv problem. Najlepiej sie naciagac statycznie tj: TV, wieczor a my na podlodze siadamy w szpagacie, nie za mocno, za to siedzimy 20 min, juz przy 5 mozna zwarjowaj, ale jak przyjemnie sie potem wstaje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powrót po kontuzji
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy w sportach walki
- Ponad rok temu
-
Refleksówka