Co po kreatynie najlepsze?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym sie od was dowiedzieć tego co w tytule. Na każdym forum każdy pisze co innego ' kup to kup tamto '. Za pare dni kończy mi się cykl kreatynowy, jestem zadowolony z efektów i chciałbym waszej pomocy co mam zakupić na przerwe miedzy kolejnym cyklem, czy jakieś białko czy aminokwasy czy co. Diete mam ułożoną wiec z tym nie ma żadnego problemu. Czytałem też że w czasie przerwy wystarczy dobra dieta i niezaniedbywanie treningów lecz chciałbym czegoś więcej aby spadki były najlepiej zerowe. Cena nie gra roli, mógłbym zakupić jakiś BCAA ale sam sie pogubiłem jak mam to dawkować. Moja waga to 72 kg. Dziekuje z góry za pomoc. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
przede wszystkim dieta wysokobiałkowa.mozesz dozucić BCAA,ewentualnie glute.polecam jak masz odpowiedni wiek buzera teścia,od zwykłego tribulusa np.TRIBUVAR z firmy SAN po zaawansowane np.PRO ANABOL z ALR-buzer po cyklu na krecie utrzymuje wysoki poziom anaboliczny i buduje czysty mięsień.ja po cyklu na krecie brałem tribulus terrestris profesional z HI TECA+wysokobiałkowa dieta i jestem bardzo zadowolony-poprawiła sie definicja a i wzrost był nadal widoczny.pozdro.P.S.dla podtrzymania siły wyrobionej podczas cyklu na kretce mozna dożucić buzera azotu np.AAKG z trecaWitam
Chciałbym sie od was dowiedzieć tego co w tytule. Na każdym forum każdy pisze co innego ' kup to kup tamto '. Za pare dni kończy mi się cykl kreatynowy, jestem zadowolony z efektów i chciałbym waszej pomocy co mam zakupić na przerwe miedzy kolejnym cyklem, czy jakieś białko czy aminokwasy czy co. Diete mam ułożoną wiec z tym nie ma żadnego problemu. Czytałem też że w czasie przerwy wystarczy dobra dieta i niezaniedbywanie treningów lecz chciałbym czegoś więcej aby spadki były najlepiej zerowe. Cena nie gra roli, mógłbym zakupić jakiś BCAA ale sam sie pogubiłem jak mam to dawkować. Moja waga to 72 kg. Dziekuje z góry za pomoc. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WDT: 10 kapsułek 45 minut przed treningiem.
WDNT: 30 minut przed sniadaniem 4 kapsułki, 30 minut przed obiadem 2 kapsułki, 30 minut przed kolacją 4 kapsułki.
tak żeby wychodziło po 10 kapsułek dziennie co daje przerwe miesięczną (w opakowaniu 300 kapsułek).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałbym jeszcze wiedzieć czy dawkowanie jak pisze na aukcji :
Zalecane Dzienne Dawkowanie
Dzień Treningowy: Jedną porcje (10g) na 45-60 minut przed treningiem, druga (10g) zaraz po treningu.
Dzień Nietreningowy: Jedna porcja (5g) zaraz po przebudzeniu, druga (5g) w odstępie kilku godzin.
bedzie dobre? czy można jakoś ' lepiej ' stosowac ?
Napisano Ponad rok temu
w DNT nie widze sensu brania chyba za masz zaduzo kasy, jaki masz smak ? jak cytryna to polecam odrazu łyżeczke sypać do buzi i popijac woda,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i czy w dni nietreningowe rano na czczo czy przy/ po posiłku i tak samo przed snem? (po 5 czy 10g ) ;>
Napisano Ponad rok temu
w dni nietreningowe nie musisz brac