Góry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie niedlugo wybieram sie w Bieszczady 8) (poczatek sierpnia) na tak 1-2 tygodnie (na tyle na ile starczy kaska :wink: ).
A jak bedzie jakis zastrzyk finanowy to moze na jesien sie wybiore jeszcze ale watpie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Biedne dziecko, całe życie nad morzem i gór nie widziało...Góry? A co to takiego? Czy to to 5 metrowe wzniesienie na podwórku przed blokiem do zjeżdżania na sankach? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz, mieszkanie w nich ma swoje zalety
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie próbowałem, bo prawdę mówiąc jakoś mnie tam nie ciągnie. Zresztą trasa ta jest dość oblegana, a są przecież inne, równie ciekawe, a mniej uczęszczane.Dobrze. Odpowiedzi mnie zadowoliły A teraz ciąg dalszy, kolejne pytanie. Czy próbował ktoś wchodzić na Rysy (lub podobnie wysoko, w tych samych warunkach)?
Podstawa to trafić na dobrą pogodę. Aha, wejście od strony słowackiej jest dużo łatwiejsze. No, ale jakieś obycie z wyższymi górami i ekspozycją trzeba mieć tak czy tak.
Napisano Ponad rok temu
Ja bardzo lubię, wydaje mi się że wiem o co chodzi, a staram się być jak najczęściej (a to wychodzi ostatnio niestety zbyt rzadko ) - w Tatrach ostatnio raz 2 dni w lutym (nie na nartach), Bieszczady 2 dni w majuNa początek pytanie, by sytuacja stała się jasna. Później przejdę do rzeczy. Czy jest ktoś, kto je lubi (góry), wie o co chodzi i często w nich bywa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na razie z pytań pytającego nie wynika o co mu chodziło, byly takie hm - quizowe, jak na razie :wink:Najpierw wypadałoby zorientować się, jakie doświadczenie górskie ma pytający, a nie "na rozgrzewkę" proponować mu Orlą Perć.
Napisano Ponad rok temu
Najpierw wypadałoby zorientować się, jakie doświadczenie górskie ma pytający, a nie "na rozgrzewkę" proponować mu Orlą Perć
Hmmm... doświadczenie. Trudno powiedzieć. A co je określa? Napisz, a ja określę się sam...
Te Rysy. Na co powinienem sie przygotować?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wallace: ja nie zaproponowałbym nieznanej mi osobie Orlej Perci itp. szlaków, bo mam jeszcze trochę rozsądku i odpowiedzialności...
Napisano Ponad rok temu
Jeśli wszystko jest ok, to można bez problemu walić na Orlą - oczywiście w dobrą pogode... nie polecam deszczu, śniegu, a w szczególności burzy .. :twisted:
Piszesz o doświadczeniu: spoko, tylko tak naprawde najważniejszy w górych na szlakach turystycznych(bo o takich rozmoawiamy) jest zdrowy rozsądek i on w zupełności wystarcza do oceny niebezpieczeństw jakie na nas czychają ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozcięcia
- Ponad rok temu
-
Sprężynka
- Ponad rok temu
-
Dieta Gracie
- Ponad rok temu