Góry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ostatnio bylem z kumplami w bieszczadach i polecam to miejsce
Taaa nie bez powodu Bieszczady są miejscem selekcji komandosów GROM :-)
Napisano Ponad rok temu
no naprawde tam sa warunki to treningu na maxaTaaa nie bez powodu Bieszczady są miejscem selekcji komandosów GROM
Napisano Ponad rok temu
Nie przepadam za Bieszczadami od kiedy zrobili tam park narodowy :? ale na szczęście są jescze fajne tereny poza parkiemja ostatnio bylem z kumplami w bieszczadach i polecam to miejsce - cisza spokooj sa tez gury i 0 cywilizacji
Napisano Ponad rok temu
w okolicach Blatniej jest usytuowana gora Palenica... sa tam pozostalosci po jakims sanktuarium slowianskim (to taka dygresja tylko ) - oczywiscie jezeli mowisz o TEJ Błatniej w okolicach B-Białej ja tez jestem z Beskidow i szczerze mowiac bardzo bym chcial zeby nie stalo sie z nimi to samo co z Tatrami... wiekszosc nie umiejacych sie w gorach zachowac debili i mnostwo smieci...
Dokładnie o tej Błatniej mówię I masz rację - na Palenicy są pozostałości jakiegoś kultu słowiańskiego, ale nikt do końca nie wie co to jest. A co do śmieci - to niestety - jest ich coraz więcej I robi się jeden wielki syf. Bardzo niedobrze:(
Napisano Ponad rok temu
tam jest strasznie duzo terenow poza parkiem i to sa tereny najlepszeNie przepadam za Bieszczadami od kiedy zrobili tam park narodowy ale na szczęście są jescze fajne tereny poza parkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba ze masz tam domek na odludziu
tak samo mazury - coraz wiecej ludu i zero spokoju
ceny w sklepach tez coraz bardziej na turystyke
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
a samo chodzenie po gorach tez duzo daje
Napisano Ponad rok temu
Crawlem przez młodnik, i nie muszą wyciągać ;-) (tak, tak było raz)sparingi na sniegu sie robi fajnie ale nie na takim jaki jest w bieszczadach - jak jusz wpadniesz w snieg to Cie musza wyciagac
a samo chodzenie po gorach tez duzo daje
Napisano Ponad rok temu
tylko sa takie minusy ze sniegiem ze czasami wpadniesz w zaspe i sa kontuzje
Napisano Ponad rok temu
Właśnie byłem na obozie w Karkonoszach i wchodziliśmy na Śnieżke. Prosta trasa (szlak niebieski i później czerwony) ale jestem ciekawy czy ktoś z was próbował tam wbiegać? Ciekawe przeżycie Wbiegałem z Sherdogiem88 i dwoma kumplami, z Borowic na szczyt 2 godziny, a od Swiątyni Wang około 70 minut.Biedne dziecko, całe życie nad morzem i gór nie widziało...Góry? A co to takiego? Czy to to 5 metrowe wzniesienie na podwórku przed blokiem do zjeżdżania na sankach? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Właśnie byłem na obozie w Karkonoszach i wchodziliśmy na Śnieżke. Prosta trasa (szlak niebieski i później czerwony) ale jestem ciekawy czy ktoś z was próbował tam wbiegać? Ciekawe przeżycie Wbiegałem z Sherdogiem88 i dwoma kumplami, z Borowic na szczyt 2 godziny, a od Swiątyni Wang około 70 minut.Biedne dziecko, całe życie nad morzem i gór nie widziało...Góry? A co to takiego? Czy to to 5 metrowe wzniesienie na podwórku przed blokiem do zjeżdżania na sankach? :wink:
byłem w cholernych karkonoszach na cholernej sniezce w lipcu... KURDE!! tak mnie zmroziło ze spicnialem na kosteczke... wejscie bylo tragiczne ze wzgledow klimatycznych...
to: slaszysz - czytalem relacje na precelku bardzo zgrabna - bardzo fajna...
to: ktos kto pisal o Koscielcu - to b.dobry pomysl z Kocielcem na poczatek tatrzanskiej przygody - wyladowalem na Koscielcu po 4latach lazenia dosc intensywnego po gorach o charakterze beskidzkim, mialem juz wtedy za soba (w wieku 17/18 lat) przejscia samotne i myslalem ze to tylko "wieksze gorki" - i przyznaje sie ze ekspozycja zrobila swoje - balem sie po prostu z plecakiem i gdybym byl sam na pewno bym nie wszedl...
pozdro i serdecznosci
ptysiu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozcięcia
- Ponad rok temu
-
Sprężynka
- Ponad rok temu
-