Brzuch
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Więc tak: zanim zacząłem w ogole ćwiczyć tak porządniej na masę, to zrobiłem sobie całą a6w. No i brzuch się tam pokazał, jakastam kratka była;p Potem zaczałem nieco konkretniej ćwiczyć na masę, w tym oczywiście brzuch. Na brzuch miałem ten program [url="[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] No i 6pak ma się chyba coraz lepiej:) Ale pytanie jest takie - czy jeżeli cwiczę na masę, i przybędzie mi pare kg, to może się on spowrotem schować przy tym treningu? Bo mi się wydaje, że te ćwiczenia w 1 superserii bez obciążeń, tak jakby spalają conieco na bieżąco, i nie dadzą mu się "zalać". Mam rację?
Rzezba brzucha moze Ci sie schowac jesli nie bedziesz trzymal odpowiedniej diety. duzo tez zalezy od indywidualnych predyspozycji. jak bedziesz za bardzo obrastal w tluszcz to musisz zaczac obcinac weglowodany. ale jesli mowisz ze wszystko idzie w dobrym kierunku to mysle ze nie ma powodow zeby martwic sie na zapas.
Napisano Ponad rok temu
Rzezba brzucha moze Ci sie schowac jesli nie bedziesz trzymal odpowiedniej diety. duzo tez zalezy od indywidualnych predyspozycji. jak bedziesz za bardzo obrastal w tluszcz to musisz zaczac obcinac weglowodany. ale jesli mowisz ze wszystko idzie w dobrym kierunku to mysle ze nie ma powodow zeby martwic sie na zapas.
takie cwiczenia poprawiają budowę mieśni brzucha , lecz jeżeli obrośniesz w tłuszczyk ratunkiem bedą cwiczenia z użyciem Dużej ilości tlenu czyli czwiczenia aerobowe:biegi,rower,basen itp
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc