Inny symuluje wejscie w nogi, Riabko wyciaga dlon w kierunku jego oczu wskazujac ze taki bylby kontratak, klient kladzie sie na grzbiet w gescie "Ok, przegralem".
Nie bardzo to mi się podoba, przeciwnika lekko dotyka a on jakby strzał z armaty dostał, albo w parterze przeciwnik trzyma rece na plecach (nie wiem po co trzyma???), pach pach i przeciwnik się przewraca, albo to: przeciwnik podchodzi do niego chce go złapać ten w siadzie pochyla się do przodu a przeciwnik już przewrót takie kity to z satelity... może dla ciebie to są super techniki, dla mnie ściema i może pozostańmy przy swoich zdaniach.
A w ogole bardzo fajnie by bylo, gdybys mial kiedys mozliwosc uczestnictwa w seminarium Riabko, na pewno bys zdemaskowal te jego bezkontaktowe cyrki, nieprawdaz? Seminaria sa otwarte, nie sa zastrzezone tylko dla zwolennikow Riabko, mozna przeciez przyjsc i nie dac sie obalic bezkontaktowo, hmmm?
Ty też byś się przejechał na seminarium aikido jakbym Ci powiedział żebyś sprawdził jego skuteczność?
Przepraszam a obrazilem tym kogos konkretnie czy wedlug Ciebie moze tak ogolnie obrazilem honor aikidokow? Czy co bo juz nie wiem?
Nie wiem czy obraziłeś czy nie, chodzi o coś innego.
Twierdzisz że takie sztuczki robią "Chi Masterzy, Grandmasterzy a glownie aikidocy", oni ale nie Riabko.
Nie za bardzo rozumiem Twojego toku rozumowania, czyzby vale tudo udowodnilo ze babcie nia maja prawa podnosic samochodow czy co?
Hmm...poczekaj, jakby to napisać żebyś zrozumiał.
Legendy to możesz opisywać laikom, teraz zaskoczyłeś?
A co ciebie to obchodzi jak juz stwierdziles ze to sciema?
A co cię obchodzi to że mnie obchodzi/nieobchodzi?
Kompleks kolejnego bylego aikidoki? Jesli tak to nie martw sie, slyszalem ze ten uraz z czasem mija o ile sie dalej nie zaklada spodnicy.
Ahhh już wiem jaki mam kompleks! O dzięki Ci, jak to leciało? a tak: Wosiu ma zawsze rację!
Dlaczego, to by miala byc jakas zemsta z Twojej strony czy co?
Jeśli Ci pasuje że zemsta, nie ma problemu: to jest zemsta. A jak już pomyślisz zajrzysz do regualminu.
Nic o tym nie wiedzialem
W urzędzie albo sądzie też się tak tłumaczysz? Nie wiedziałem?
Czytaj przyklejone tematy i wszystkiego się dowiesz.
Od kazdego zakazu sa wyjatki, zreszta reguly Ty tu ustalasz wiec jaki problem z dwoma nickami jesli sam o tym informuje.
Czytaj regulamin.
A w ogole to co sie tak spiales, nic juz napisac nie mozna zeby jakiejs obrazy nie bylo? Jesli jestes taki delikatny to sam sie wypowiadaj delikatnie o poruszanych tematach, bo tak raczej sie bezpardonowo po Riabko przejechales.
Moje zdanie pozostaje aktualne: kuglarz. Jeśli mi się odmieni nieomieszkam poinformować i wypluć swoje słowa.
Wogóle to dziwna gadka, ja się ciebie pytam o techniki pokazywane np. na tym filmie a ty o czymś zupełnie innym. Może przeanalizujemy poszczególne techniki "kuglarskie" i dlaczego je uważam za takowe, pasuje?