Barto5 pierwszy cykl na PH
Napisano Ponad rok temu
łapa- niecałe 34
udo - 53
łydka- tyle samo
pas- tyle samo
Napisano Ponad rok temu
Po cyklu lekko mnie zablokowało zastosowałem tribulus do tego biorę białko i kreatynę i najwyraźniej tribulus zadziałał bo się poprawiło już prawie jestem odblokowany A oto nowe wymiary :
łapa- niecałe 34
udo - 53
łydka- tyle samo
pas- tyle samo
Jak stwierdzasz że jestes odblokowany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepsze samopoczucie już nie chodzę zmęczony, libido wróciło do normy, wytwarzanie nasienia tak samo w normie.
Na 100% Triblus nie odblokuje Ciebie po żadnym cyklu PH/SAA. Poprostu nie ma silnych własciwosći odblokowujących jest to zioło Nawet producenci PH nie proponują ( nawet nie wspominja o dołączeniu Tribulsa do PCT ) użycia Tribulusa i produkują coraz mocniejsze PCT. Po Massdrolu pełne odblokowanie można uzyskać po użyciu Clomidu/Nolvadexu. Na stronkach Anabolic Xtreme ludzie brali po 2opakowania PCT z AX. Superdrol ( Massdrol ) jest najsilniej toksycznym i blokującym PH.
Napisano Ponad rok temu
Bez dobrego odbloku nawet nie uda sie utrzymac tej masy ktora zbudowales.No teraz zakupie novedex jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jakim cudem zrobiłem prawie 1 cm w łapie po odstawieniu ph ?? a może wogóle mnie nie zablokowało...
Czyli zrobiles 1cm na cyklu z PH A po cyklu drugi cm pewnio poszlo Tobie po zaczeles wkladac wiecej do miski.
Mysle ze ten prohormon jako jedynego na swiecie Cie odblokowal a teraz znowu sie blokujesz ...
Napisano Ponad rok temu
Czyli zrobiles 1cm na cyklu z PH A po cyklu drugi cm pewnio poszlo Tobie po zaczeles wkladac wiecej do miski.
Mysle ze ten prohormon jako jedynego na swiecie Cie odblokowal a teraz znowu sie blokujesz ...
Teraz już właśnie nie wiem co się dzieje na cyklu z ph zrobiłem 1 cm miałem wtedy 33 w łapie, wczoraj się zmierzyłem i było nie całe 34. A powiedz mi co masz namyśli że się znowu blokuje ?? po odstawieniu ph strasznie mi libido spadło a teraz wraca do normy.skończyłem cykl 28 maja , 2 czerwca zacząłem cykl na mono,do tego miałem jeszcze nitro , białko i tribulusa ,
Napisano Ponad rok temu
Przy zlym odbloku dzieja sie dziwne rzeczy, jezeli miales spadek libido a teraz czujesz sie lepiej to pewnie dochodzisz do siebie.
Odblok to clomid/nolvadex/hcg i boostery testosteronu pct a nitro kretyny plasmajet po cyklu traktuje jako antykataboliki.
Czesto sie zdarza u mlodych ludzi/koksiarzy ze po cyklu jeszcze buduja troche masy... pamietam jak w latach 97/98 niektorzy uwazali ze clomid to koks bo komus tam poszlo po cyklu.
Nastepnym razem jak zrobisz cykl to zacznij od zakupy dobrego odbloku.
Pzdr
PS z tym zablokowywanie sie to byl zart
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
STAŻ
mi chodziło o Genetyke Barta a nie Twoja, poza tym staż jego to ponad 2 lata chyba..
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
mi chodziło o Genetyke Barta a nie Twoja, poza tym staż jego to ponad 2 lata chyba..
To ma chłopak kiepsą na diecie i takim stażu ale widze, że wiedze ma
Napisano Ponad rok temu
To ma chłopak kiepsą na diecie i takim stażu ale widze, że wiedze ma
przez to pisze, że ma troche lipna gene do zdobywania masy, ale przed nim jeszcze dużo treningów ;P jeszcze dojrzewa
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
No tak ,ale troche zawczesnie zaczoł doping (PH)brać.przez to pisze, że ma troche lipna gene do zdobywania masy, ale przed nim jeszcze dużo treningów ;P jeszcze dojrzewa
Swoją drogą, ja dzisiaj robiłem bica na AAKG 8 kapsów i ok mnie spompował.Niewiem czemu na Barto16 jakoś specioalnie nie zadziałało.Mi nawet na 4 (zalecana dawka) ok idzie pompa ,ale do bicka wziełem podwójną dawke.
Napisano Ponad rok temu
No tak ,ale troche zawczesnie zaczoł doping (PH)brać.
Swoją drogą, ja dzisiaj robiłem bica na AAKG 8 kapsów i ok mnie spompował.Niewiem czemu na Barto16 jakoś specioalnie nie zadziałało.Mi nawet na 4 (zalecana dawka) ok idzie pompa ,ale do bicka wziełem podwójną dawke.
reakcja na dany środek ja łape na sucho pompuję ze 2-3 cm u barta jest 1 cm, wiec znowu geny albo nie wiem co
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Ja spompowalem 2,5cm na nitrobolonie ale bicka i trica naraz.Kiedyś myślałem ze mam 3cm pompy na sucho ale musiałem krzyzo zmierzyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu