Brak symetrii
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Co do klatki - jesli wykonujesz cwiczenia, w ktorych pracuja i rece, i klatka, to moze miesnie lewej strony klatki "nadrabiaja" za slabsza reke?
Co z tym zrobic? Robic wiecej cwiczen na lewa reke, najlepiej takich, ktore dobrze izoluja dany miesien.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie ćwiczenia trzeba też wykonywać równo, bez przechyłów (np. sztangi) - jednakowym obciążeniem itp. itd.
Napisano Ponad rok temu
A poza tym nie przejmuj sie swoim przypadkiem. Byly jeszcze bardziej ciekawe. Np. jeden z dawnych mistrzow tenisa (zdaje sie I. Nastaze), lewa czesc koprpusu z reka wlacznie mial nieprawdopodobnie atletyczna, a prawa jak u niedozywionego mlodzienca!
K_P
Napisano Ponad rok temu
nie chcę cię straszyć ale to jest bardzo poważna sprawa.
wiąże się z zatorem w tętnicy normalnie zaopatrującej lewą rękę i wtedy jest ona zaopatrywana krwią, która jest wracana z którejś z tętnic zopatrujących mózg (tam jest takie koło tętnicze w mózgu, że to jest możliwe - dokładniej zapytaj się lekarza, ja z głowy aż tak dobrze anatomi nie pamiętam, jestem w końcu farmaceutą nie lekarzem). skutek: i ręka i mózg są gożej ukrwione.
choroba dotyczy tylko lewej ręki. słabe jej ukrwienie może powodować słabszy jej rozwój. poza tym charakterystycznym objawem są zawroty głowy przy wysiłku lewą ręką.
jeśli masz takie objawy to koniecznie idź do lekarza
a jeśli nie to sory za straszenie, ale ja od urodzenia jestem pesymistą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odzywki - na sile.
- Ponad rok temu
-
Rozcionganie pytanie poważne !!!
- Ponad rok temu
-