Axe (czyt. asze) to w capoeira rodzaj energi która wydziela się podczas gry w roda .
Jest to również pozdrowienie. :wink:
Dzieki,ze zrobiles to za mnie...
Napisano Ponad rok temu
Axe (czyt. asze) to w capoeira rodzaj energi która wydziela się podczas gry w roda .
Jest to również pozdrowienie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja to wole kupic bilet, bo za jego brak mozna 100 zl zaplacic w przypadku kontroli, ale jednym z dobrych sposobw jest nawijka po angielsku badz w innym obcym jezyku, a ze kanary raczej ludzie starszej daty to olej i se pojda... ale w zyciu bym kontrolera nie udezyl bo to szczyt hamstwa...
I to naprawde na nich dziala?Odpier... sie raczej,czy beda truli mi dupe o policji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nietylko staruszki. Zawodowy mistrz europy w kickboxingu pracuje w naszym kochanym miescie jako kanar :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie.ja tak na powaznie.nienawidze tych kontrolerów biletów.pracuja dla znienawidzonego przez wszystkich MZK które wyzyskuje biednych obywateli którzy nie maja samochodów.należy ich dusic a nie uciekac przed nimi jak ten tchórzliwy koleś..]storm jestes cianiasem....dałes dyla zamiast z honorem wykonac jakas porządna akcję z wejściem na nogi albo na krtań kanarowi...zwiałes jak tchórz!!
mogłes np.złapac jednego za szyje i poddusic a reszcie kazac sie wycofać i zażądac podstawienia autobusu albo wezwać prezydenta miasta do zniżek dla dresów na autobusy grożąc yuduszeniem kanara@!!!
cienias jak nic....
To mial byc zart czy co?Jesli tak,to bardzo cienki :roll: )
Napisano Ponad rok temu
:bad-words:nie.ja tak na powaznie.nienawidze tych kontrolerów biletów.pracuja dla znienawidzonego przez wszystkich MZK które wyzyskuje biednych obywateli którzy nie maja samochodów.należy ich dusic a nie uciekac przed nimi jak ten tchórzliwy koleś..
Czy "większość" ma monopol na jedynie słuszną prawdę??? Może zacznij sam myśleć.pracuja dla znienawidzonego przez wszystkich MZK
które wyzyskuje biednych obywateli którzy nie maja samochodów
... brak mi słów...należy ich dusic a nie uciekac przed nimi jak ten tchórzliwy koleś..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezu Sid - PUDŁO pudło...
Nie zauważyłeś tego ziejącego sarkazmu i ironii??
Ehh - oglądaj więcej Monty-Pythona :wink:
Napisano Ponad rok temu
Trzeba się myć i używać dezodorantów to ludzie nie będą cię omijać "wielkim łukiem".Kiedy do abutobusu weszły kanary to chociaż stałem na samym środku, dziwnym trafem jakby mnie w ogóle nie zauważyli i omineli wielkim łukiem. W taki oto prostu sposób wybroniłem się od starcia.
Napisano Ponad rok temu
Gdyby nie te kobiety może bym i wykorzystał poranny nadmiar energi na szybką akcyjkę
...................
...................
...................
i omineli wielkim łukiem. W taki oto prostu sposób wybroniłem się od starcia.
Napisano Ponad rok temu
Nietylko staruszki. Zawodowy mistrz europy w kickboxingu pracuje w naszym kochanym miescie jako kanar :twisted:
Serio? Nie mógł sobie koleś lepszej roboty znaleźć?
Napisano Ponad rok temu
Rok temu w walentynki zapomniałem zabrać ze sobą portfel. Skutkiem tego była niezbyt miła przygoda- w skrócie: złapali mnie->próbowałem uciec->znowu mnie złapali ->komisariat policji->kara 400zł do zapłacenia->odwołanie->załagodzenie sprawy i 15 zł na druczkiW związku z tym kieruję do was zapytanie czy w również mieliście w swoim życiu jakieś przygody z kanarami ?
Najlepiej założyć czapkę niewidkę.i kiedy usłyszymy "bileciki do kontroli" nie mająć biletu co najlepiej waszym zdaniem zrobić, bić, uciekać, czy może po prostu odżałować 38 zeta na kare ???
Napisano Ponad rok temu
Czy ucieczka kanarom to dla Ciebie złodziejstwo?? Lekka przesada :? :wink:no tak... teraz jestes przynajmniej zlodziejem.. brawo!
Napisano Ponad rok temu
kontroli" nie mająć biletu co najlepiej waszym zdaniem zrobić, bić, uciekać, czy może po prostu odżałować 38 zeta na kare ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rajcuje cię to, że widzisz żal w ich oczach? Robi cię to? Walisz po tym gruchę, czy jak?
Chłop uczciwie pracuje i ma procent od każdego mandatu.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu