A po ile tam sprzedawaja dany? może ktos wie ? Polska to fajny kraj nie ma co ! 8)
Taniej niz sprzedaja w PZK 8)
Napisano Ponad rok temu
A po ile tam sprzedawaja dany? może ktos wie ? Polska to fajny kraj nie ma co ! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
karate wszechstylowe czyli nie zwiazane z rzadna organizacja czy systemem a jako mix roznych odmian karate cwiczy wielu i jest wiele organizacji
Napisano Ponad rok temu
Tylko potrzebna jest jakaś formuła zawodów sprawdzająca umiejętności
w praniu.
A
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas jak na obozie sąorganizowane zawody, to zasadniczo walki rozgrywająsięw trzech kategoriach: KK, jujitsu i cośna wzór kickboxingu.Tylko potrzebna jest jakaś formuła zawodów sprawdzająca umiejętności w praniu.
???siedzisz tylko w swoim jujitsu ,gdzie nigdy chyba nikt Cie nie konął w łeb bo...przeciez nie wolno, a atak jest pozorowany.
Napisano Ponad rok temu
???
od rzu przyznaję się, że nie jestem specem w jj, ale jak ostatnio byłam na zawodach w Kobyłce to kopnięcia na głowę były dozwolone.
A może poprostu, karateko ty też w głowkęnie dostałeś? W KK z tego co pamiętam, na głowę to można tylko mawashi geri? No ale w KK tezspecem nie jestem i mogło mi sie pomięszać
Na temat kupowania danów sie nie wypowiem, bo nie kupowałam i nie zamieżam. Ale wid, karateko że ty jesteś obeznany z tym tematem, czyżbyś sobie sam dauna kupił? Ale tak właściwie po co ci on przecież ty bez żadnego problemu powinieneś mieć
Napisano Ponad rok temu
Martinus , a co ty możesz wiedziec o karate mając w nim 7 kyu i tak naprawdę siedzisz tylko w swoim jujitsu ,gdzie nigdy chyba nikt Cie nie konął w łeb bo...przeciez nie wolno, a atak jest pozorowany.
Zreszta niezły dałeś show w TV aż bolki mozna było zywać.
PS. W PZk opłata na dan przed egzaminem wynosi 50 złotych średnio rocznie zdaje około 10-12 osób z całej wschodniej europy na 1 dan.Byłem widziałem i dlatego wiem. 8)
Napisano Ponad rok temu
Zeby bylo jasne to w KK nie wolno atakowac glowy, ah oh ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomimo tej niedogodnosci z garda to formula knock down ponoc jest bardzo dobra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie, tak więc nic dal siebie nie znajdzieszAduiuna , a macie jeszcze tam walkę z dmuchana laką
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-a tak przy okazji sam mam 1 dan w jj z PAJJ ale wcale się z tego nie szczycę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
)Martinus , a co ty możesz wiedziec o karate mając w nim 7 kyu i tak naprawdę siedzisz tylko w swoim jujitsu ,gdzie nigdy chyba nikt Cie nie konął w łeb bo...przeciez nie wolno.
Kyokushin też nie ma prawa do mówienia że inni są fe, a u nas jest najlepiej. To tak k’woli uściśleniaże inni sa fe , a unas jest najlepiej -tak zreguły sie to sprzedaje. .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu