butelka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamietam to jeden byl wyzszy od ciebie gdzies tak o 30 cm i mial krzywa morde. A ten drugi byl jeszcze barziej krzywy od tego pierwszego.
Napisano Ponad rok temu
2.ktoś robi kiche na ulicy i podaje się za kv, a moro był przypadkiem w niewłaściwym miejscu.
Nikt nie mówi skąd jest a potem z partyzanta. Krvavy i Combat maja rację. To nikt z kv. Jak na mój gust ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogle bydło było na tym koncercie :roll: Trochę później inne typy znalazły sobie zabawe w rozbijanie butelek jedna o drugą nad głowami ludzi i nie ważne że całe szkło leciało na nas. Ale co takim typom zrobić nawet uwagi im nie można zwrócić bo po takiej zabawie trzymają tulipany w ręku, a do tego wyglądem też nie sprawiali wrażenia skorych do rozmowy
Combat szukaliśmy ich ale w tłumie ciężko kogoś znaleźć...Nie przyszło wam na myśl dogonić kolesi i skatować?
A w czasie całego koncertu zauważyłem aż jednego policjanta - stał koło sceny :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do takich imprez to na koncertach hh jest duzo wiecej "menelstwa" niz w innych imprezach tego typu.
Obok nas robili sobie tuliopanki w poiwetrzu, a potem lazilo 12 typa wymachujac tulipanami na lewo i prawo.
Potem podobno zlalezlismy kolesi blizej sceny, ale byli w 30 osobowym towarzystiwe sobie podobnych.
Napisano Ponad rok temu
piwo na imprezie i bedzie zdrow :wink:
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie jedna osoba ktora byla z nami ma namiary na bude typa, i jest w stanie z indentyfikowac wiec jest jakis trop 8)
1) Sprawdzić; jak ten klient to do bagażnika i na nieprzyjemną "rozmowę" w ustronne miejsce...
A Propos: kiedyś w podstawówce jeden koleś coś się śmiał, zaczepiał mnie itp. - podszedłem na przerwie - i sierpa w mordę - chyba stracił zęba, usta miał pełne krwi, już się nigdy więcej w mojej obecności nie śmiał...
2) Są debile co pochodzą na MA około 2-3 tygodni -i się chwalą czego to oni nie trenują... Tak więc jak ma się czas (i pkt 1 zaliczony) - trzeba sprawdzić nawet takie wątki
Napisano Ponad rok temu
Trochę później inne typy znalazły sobie zabawe w rozbijanie butelek jedna o drugą nad głowami ludzi i nie ważne że całe szkło leciało na nas. Ale co takim typom zrobić nawet uwagi im nie można zwrócić bo po takiej zabawie trzymają tulipany w ręku, a do tego wyglądem też nie sprawiali wrażenia skorych do rozmowy
No chyba, że ma się ze sobą nunchako, nóż czy pałkę... (ale to trochę bez sensu - tłuc bydło co przyszło - szkoda czasu)
Można za to było psiarną poszczuć właśnie (112 vs 997 )
Combat szukaliśmy ich ale w tłumie ciężko kogoś znaleźć...
Ok.
A w czasie całego koncertu zauważyłem aż jednego policjanta - stał koło sceny :?
U nas w Szczecinie ostatnio był jakiś pseudo koncercik - to było full glin i zablokowane ulice!
Napisano Ponad rok temu
[quote name="budo_Charly"]No widzisz Tafia jednak jest to możliwe :roll:
Może ty Tafia pierwsze co byś zrobiłi to wzięła butelke i napier... tych typów :wink: Ja taki nie jestem. Nie mam szóstego zmysłu "ulicznych wojowników" i nie wyczuwam takiego zagrożenia... patrząc jak kumpel rozmawia z jakimś typem, uśmiechają się, poklepują po ramieniu nie myśle że zaraz jeden z nich walnie go butelką po piwie 8O [/quote]
no ja nie widzialam Tafii, żeby lała każdego co się o godzine spyta
[quote]Tafiu oni nie wyglądali jakby chcieli mu napier..., nie było szarpaniny, zwykła rozmowa, uśmiechy [/quote]
to właśnie tak wyglada..... nijak... dlatego trzeba byc czujnym i takie sytuacje bardziej jednak rozpoznają kobiety.....
[quote]No tak bylo Ja stalem z Kazama troche z boku, a ty ze swoimi znajomymi, widzielismy jak jacys goscie podeszli do was, cos sie burzyli, ty im odpowiedziales, oni zrobili glupi usmieszek, odszedles z nimi na bok i zaczeliscie gadac, dlatego pomyslelismy, ze to jacys znajomi. Czesto sie zdarza ze kumple podchodza i udaja ze sie burza, po czym sie usmiechaja i normalnie gadaja, sami tak czesto robimy [/quote]
no tak, ja generalnie jak spotykam znajomych to przedstawiam sobie wzajemnie tych co są ze mną i tych, których spotkałam i takei odejście na bok juz by wzbudziło moją nieufność i chęć obserwacji.... owszem i tak byście nie byli w stanie zareagować i obronic moro przed udrzeniem, ale może zdązylibyście jakoś ich nie zgubić w tłumie. Hmm Moro.... naprawdę chyba musiasz nauczyć się mniej ufać spotkanym kolesiom.....heh może kobiety mają tą nieufność po prostu we krwi dlatego łatwiej wychwytują sytuacjie "niepewne"?!!?
Pozdrawiam
KAsiaG[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takich wypadkach podział ról jest prosty: kobiety cucą i ratują a panowie doganiają i kolektywnie wdeptują w ziemię, pozostawiając uszy napastników na pamiątkę dla poszkodowanego. :twisted:
Z uszu robimy naszyjnik i czekamy na możliwość zrewanżowania się qmlom.
U mnie wczoraj był koncert Kazika na juwenaliach i było beznadziejnie. Pijane toważystwo psełdo panków wyglądało jakby zer dwa lata się nie myli!!! Nawaleni zaczepiali ludzi i miałem trzy scysje ręczne..... A moi kolesie wiernie mi toważyszyli w bojach!!!!
Napisano Ponad rok temu
miałem trzy scysje ręczne..... A moi kolesie wiernie mi toważyszyli w bojach!!!!
"obiera za zasadę bierność - działa przez niedziałanie" ekhm - musisz zmienić ten tekst w sigu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie sytuacja troszke kiepska. W sumie jak sie nikt nie spodziewal to po uderzeniu pewno wszyscy wzrok wlepili w szoku. Przynajmniej juz na przyszlosc trudniej bedzie was zaskoczyc. No a moro bedzie czujniejszy. Trzymaj sie Moro i May The Force Be With You
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna z twoich koleżanek Moro powiedziała że jednego z tych typów rozpoznała ze swojej szkoły
Eee.. a tak poza meritum: fajne te Twoje kolezanki, Moro ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak sie obudzilem to juz nikogo nie bylo :wink: k**a... juz drugi raz dostaje strzala od kogos kogo nie widze trzeba miec oczy naokolo glowy i nie wdawac sie w gadki tylko eksterminowac 8)
ciesz się, że nie wycięli Ci nerki... czasem bywa gorzej niż w mordę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak sobie poradzić na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Drugi, i inne środki
- Ponad rok temu
-
opinia osob trenujacych o ulicy ;)
- Ponad rok temu
-
trudne chwile, w ktorych mozna sprawdzic siebie...
- Ponad rok temu
-
afirmacje i inne
- Ponad rok temu
-
Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
- Ponad rok temu
-
Niezle filmiki :)
- Ponad rok temu
-
ebooki dla kobiet