Bójka kibiców we Wrocławiu [Superwizjer]
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie, że rzecz się tyczy cały czas tego samego wyrazu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przestane, jak ty przestaniesz pisac honor przez "ch". a co do "kozaczenia" - lol.ej nie docinaj mi z tymi chonorywmi chuliganami bo kozaczysz na jakis forum...koazku:/:/
Napisano Ponad rok temu
Co do definicji i cienkiej granicy miedzy pojeciami "honor","zasady" nie bede z Toba polemizowac,dalem tylko przyklad.
Hmm wiecie co bezsensu w ogole z wami dyskutowac,moze wystapilem w pewien sposob w roli adwokata chuliganow i staralem sie wyjasnic pare spraw o ktorych wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia.Staralem sie robic to w miare obiektywnie ale chyba nie warto...
Ogladajcie dalej te wszystkie "genialne" programiki, typu "Klatka" i utwierdzajcie sie w tym,ze to WY macie racje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moglbys rozwinac...crazyboy z ta "Klatka" to trafiles jak lysy grzywka o kant kuli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli choc w jednym sie zgadzamy;)coz... otoz Klatka jest filmem od ktorego cale srodowisko mma (chyba cale) i caly Vortal Budo (chyba caly) odcina sie na maksa, nikt nie chce miec z tym filmem cokolwiek wspolnego i wszyscy uwazaja go za najgorszy smiec na swiecie. to tak w skrocie
Napisano Ponad rok temu
Natomiast jakoś nie widzę cienia nadziei żeby dało się przekonać kogokolwiek że chuliganka w ogóle ma jakieś inne strony niż bandytyzm.
Napisano Ponad rok temu
Jesne gazety i TV, mówię o lepszych, a nie kolorowych tygodnikach, zupełnie nie mają o tym pojęcia co piszą. Tylko prawdziwi chuligani moga tak na prawdę wiedzieć o co chodzi.Gambit- odpowiadalem tylko na pytania i chcialem przedstawic to w jakis sensowny sposob,dajac przyklady z zycia wziete ty wszystko negujesz ok masz do tego prawo-jednak ja wiem o czy mowie a Ty znasz problem z gazet,telewizji.
Co do definicji i cienkiej granicy miedzy pojeciami "honor","zasady" nie bede z Toba polemizowac,dalem tylko przyklad.
Genialnego programu, typu klatka nie widziałem, potrafięjednak obiektywnie i normalnie oceniac otaczającą rzeczywistość. A normą w tym kraju i społeczeństwie nie może być tolerowanie chuligranów bandytów zy przestępców. Działających w imię pseudozasad, stojących w sprzecznośći z prawem i porządkiem publicznym.Hmm wiecie co bezsensu w ogole z wami dyskutowac,moze wystapilem w pewien sposob w roli adwokata chuliganow i staralem sie wyjasnic pare spraw o ktorych wiekszosc z was nie ma zielonego pojecia.Staralem sie robic to w miare obiektywnie ale chyba nie warto...
Ogladajcie dalej te wszystkie "genialne" programiki, typu "Klatka" i utwierdzajcie sie w tym,ze to WY macie racje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uprzedzajac pytanie: nie jestem policjantem, reporterem, ksiedzem, kibicem.
Napisano Ponad rok temu
Jedno pytanko. To co pisze Gambit będzie miało inny sens w zależności od tego czy jest on, czy nie jest pracownikiem Policji?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Tak-napisal,ze jego wypowiedzi sa obiektywne...jezeli sluzy w policji to raczej nie sa!!Crazyboy:
Jedno pytanko. To co pisze Gambit będzie miało inny sens w zależności od tego czy jest on, czy nie jest pracownikiem Policji?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy Twoim zdaniem Policjantem jest tylko cialem?? :roll:To zmienia jedynie jego umocowanie w kontekście tych wypowiedzi - jednak Gambit jest tu obecny myślą a nie ciałem, i to do jego myśli właśnie należałoby się ustosunkować. A nie do tego kim jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niezle filmiki :)
- Ponad rok temu
-
ebooki dla kobiet
- Ponad rok temu