Bo na treningach MA chciałabym znaleźć męża...
Napisano Ponad rok temu
Było to jeszcze w starych dobrych czasach,kiedy to chodzilam na taekwondo minimum 3razy w tygodniu,i co jakiś czas przewijały się na treningach osoby absolutnie tkd niezainteresowane,spóźniające się na trening,techniki robiące na "pół gwizdka".Ale za to zawsze w pełnym makijażu,idealnie ubrane,obecne na każdych potreningowych imprezach...
Rozumiem że taka osoba ma przed sobą wizję staropanieństwa 8O chce pobyć trochę z ludźmi,ma nadmiar wolnego czasu-ale dlaczego postanowiła go spędzić akurat ćwicząc(o pardon,będąc na treningu)MA???
Jeśli dana sztuka walki nie jest pasją,to naprawde nie warto ją cwiczyć...
Ten post to w pewnym sensie apel-dziewczyny,nie zapisujcie sie na treningi MA dla "ładnego trenera",a mężczyźni-na lekcje jazdy konnej(80%tam to dziewczyny )dla nawiązania kontaktów towarzyskich.Naprawdę są inne,o wiele mniej męczące sposoby...(ale to juz temat na innego posta)
Napisano Ponad rok temu
a mężczyźni-na lekcje jazdy konnej(80%tam to dziewczyny )
Serio? Nie wiedziałem, będzie trzeba pochodzić... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten post to w pewnym sensie apel-dziewczyny,nie zapisujcie sie na treningi MA dla "ładnego trenera",(...)dla nawiązania kontaktów towarzyskich.Naprawdę są inne,o wiele mniej męczące sposoby..
agatkd no cuz niekiedy motywacja czyni cuda...........czy ty myslisz czy walczy sie tak sztuka dla sztuki...
zazdrosna ??????????
Napisano Ponad rok temu
A ,że dana kobieta nie ma wieksycch zyciowych ambicji niz wyjscie za maz i urodzenie dziecka.. no coz.. nie kazdy musi by Curie-Sklodowska..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ,że dana kobieta nie ma wieksycch zyciowych ambicji niz wyjscie za maz i urodzenie dziecka.. no coz.. nie kazdy musi by Curie-Sklodowska..
Aiki, alez jedno drugiego nie wylkucza...a poza tym to Kopernik tez byla kobietą........ :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak mozna miec takie polmozgowie zeby jedyne ambicje to byly maz i gromadka dzieci... chyba by mnie szlag trafil...
a do par ktore poznaja sie przez przypadek na macie to nic nie mam, przynajmniej maja wspolne zainteresowania...a nie ze chlopak nie rozumie dziewczyny jak ona moze sie nawalac/kulac po macie z facetami...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
90% ludzkiego działania jest po to by poznać\zdobyć\zatrzymać
płeć przeciwną. MA jest tak samo dobre jak teatr czy nauka tańca.
Gorzej gdy na tej podstawie wyrabia sie przeświadczenie
co mogą, a czego nie mogą nauczyć się kobiety w MA
A
Napisano Ponad rok temu
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Taaa,miałam coś takiego,i wiecie jak się na mnie patrzyli przy typowej rozmowie?Np. Znajomy-Aga,ale masz siniaka 8O / Ja-no wiem,nie zdążyłam zablokować/ Znajomy-a kto Ci to zrobił?/Ja-X,moja druga połówka/Znajomy-????Bo zupa byla za słona? :?a do par ktore poznaja sie przez przypadek na macie to nic nie mam, przynajmniej maja wspolne zainteresowania...a nie ze chlopak nie rozumie dziewczyny jak ona moze sie nawalac/kulac po macie z facetami...
I wtedy ja sobie przypominałam,że nie wszyscy wiedzą otym,że trenuję MA,i w dodatku trenuje z moim(teraz już eks)chłopakiem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eeee...tam... :?90% ludzkiego działania jest po to by poznać\zdobyć\zatrzymać
płeć przeciwną.
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam, że pani, która podbiła serce mojego klubowego kolegi w okresie ich nażeczeństwa pojawiała się jeszcze natreningach. Pewnego razu ćwiczyli sobie razem, on za mocno wyprowadził technikę i kobietka boleśnie to odczuła. Skomentowała to słowami : "Dzisiaj kolację robisz sobie sam!" rotfl
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Figura pań ćwiczących sztuki walki:)
- Ponad rok temu
-
Strzykawka
- Ponad rok temu
-
Sklep z wdziankami?
- Ponad rok temu
-
Gala w Warszawie 13.IV.2003 ?
- Ponad rok temu
-
Urazy po przerwie ?
- Ponad rok temu
-
Wiek dziecka a rozpoczęcie treningów
- Ponad rok temu
-
zakupy do MA - ile dacie?
- Ponad rok temu
-
Adresy ciekawych sztuk walk w Łodzi?
- Ponad rok temu
-
Co na UJ?
- Ponad rok temu
-
Co to jest "duch bojowy" w sztukach walki?
- Ponad rok temu