Figura pań ćwiczących sztuki walki:)
Napisano Ponad rok temu
2)wersja dla mężczyzn-co sądzicie o potężnie zbudowanych dziewczynach rzucających wami na matach?Są dobre technicznie,mają siłę,tylko te bicepsy...nie rażą trochę :wink:
Ja na razie nie mam tego problemu,ale wiem,że jeśli będę trenowała troche częściej,będę chciała szybciej robić techniki nozne no i opanować akrobacje(ćwiczę capoeirę)albo chociaż stanie na rękach i jego wariacje,to mogę stracić figurę baletnicy... No dobra,"motylem byłam,ale..."ale słoniątkiem też nie chcę zostać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
e tam bicepsy dobrze zbudowane dziewczyny ( nawet te z duzymi mięśniami) są ładne ( oczywiscie bez przesady ). Ja jestem zapotężnie zbudowanych dziewczynach rzucających wami na matach?Są dobre technicznie,mają siłę,tylko te bicepsy...nie rażą trochę :wink:
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To, że dziewczyna chodzi na siłownie wcale nie oznacza, że ma figurę ciężarowca. Wszystko zależy od doboru ćwiczeń.
A jeśli chodzi o to, czy moja sylwetka się zmieniła po rozpoczęciu treningów, to owszem. Trochę się ujędrniła. W ogóle oceniam na plus.
Agatko, nie bój się o swoją sylwetkę. Jedyne, co się z nią może stać, to tylko wyładnieć.
W przypadku kobiet nie ma mowy o zrobieniu z siebie klocka z bicepsami i bez talii. Ja mam talię cały czas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety ale zdarzaja sie takie przypadki.
ogolem uwazam ze lepiej cos cwiczyc niz byc gora rozlewajacego sie miekkiego ciala bez kondycji i w ogole...
ja jestem w miare zadowolona :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kobieta na MA siłowo nie dorówna mężczyźnie,i chyba nie powinna próbować :-) Dlatego też chodzę na capoeirę,gdzie nie tylko siła,ale też spryt,poczucie rytmu i zwinność są bardzo ważne.Ale te komentarze panów-no no,jestem mile zdziwiona :wink:dopoki pannie nie odwali na punkcie kulturystyki a trenuje sztuki walki/na silowni to jest spx. gorzej jak zaczyna odbijac ze jest slabiutka ze chce miec wieksza mase itd (troche jak anoreksja tylko w inny sposob).
niestety ale zdarzaja sie takie przypadki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)Ale te komentarze panów-no no,jestem mile zdziwiona :wink:dopoki pannie nie odwali na punkcie kulturystyki a trenuje sztuki walki/na silowni to jest spx. gorzej jak zaczyna odbijac ze jest slabiutka ze chce miec wieksza mase itd (troche jak anoreksja tylko w inny sposob).
niestety ale zdarzaja sie takie przypadki
ja nie jestem facetem :roll:
Napisano Ponad rok temu
A apropo budowy to jak dziewczyna ma mięśnie ale oczywiście bez przesady, to nie ma żadnej ładniejszej. Muszę jeszcze dodać, że jak tak troche pochodziłem po sekcjach to na capo są najładniejsze laseczki.
Napisano Ponad rok temu
(dziewczyny z reguły też nie lubią ogromniastych bicepsów, kratki na brzuchu)
Ależ skądże! Kaloryfer (czyli kratka na brzuchu) to jest jedna z tych rzeczy, na które lecę. I gwarantuję, że nie tylko ja.
Z bicepsami masz zdecydowaną rację.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strzykawka
- Ponad rok temu
-
Sklep z wdziankami?
- Ponad rok temu
-
Gala w Warszawie 13.IV.2003 ?
- Ponad rok temu
-
Urazy po przerwie ?
- Ponad rok temu
-
Wiek dziecka a rozpoczęcie treningów
- Ponad rok temu
-
zakupy do MA - ile dacie?
- Ponad rok temu
-
Adresy ciekawych sztuk walk w Łodzi?
- Ponad rok temu
-
Co na UJ?
- Ponad rok temu
-
Co to jest "duch bojowy" w sztukach walki?
- Ponad rok temu
-
Boli full contact...
- Ponad rok temu