Figura pań ćwiczących sztuki walki:)
Napisano Ponad rok temu
Więc jak dla mnie to nie pozostaje nam nic innego jak ćwiczyc a latem wskoczyc w bikini
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tilia to wymyslilas nowa metode na zbicie masy - rozciaganie. To nie jest prawda. Miesien rozciagany jest po prostu bardziej elastyczny, a przede wszystkim szybciej sie regeneruje i jest mniej podatny na urazy.
A masa miensiowa kobiecie nie grozi bez farmakologii.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mnie to smiesza te "leki", zwiazane z masa miesniowa - byl okres ze wyciskalem na klate dwa razy wiecej niz waze i wygladalem i jakos nadal wygladam normalnie, a powiedzialbym nawet dosyc chudo.
A o coz ma sie dopiero lekac jakies dziewcze?!
K_P
Napisano Ponad rok temu
może i wygląda gorzej dla ciebie ja ją widziałem tylko w tv więc nie moge porównywać ale myśle że gdyby np rylik zamiast boksu wyczynowo ćwiczyła łyżwiarstwo firgrowe bardziej by mi się podobała wszystko zależy od gustu mi poprostu mniej sie podobają kobiety z szerokimi plecami i barami ale niektórzy najwyraźniej to lubią bo np modelki uważją za ideały a one choć chude to barki mają szerokieScorpio teoretyzujesz. Akurat Agnieszka R. wyglada lepiej jak cwiczy niz jak nie cwiczy (widzialem). Jak cwiczy - ma po prostu duzo, duzo mniej kilogramow i zdecydowanie lepsza sylwetke.
Napisano Ponad rok temu
A co do tego pakowania....to mam paru kumpli którzy pakują a gigantycznych bicepsów nie mają. Kwestja predyspozycj.
Napisano Ponad rok temu
Nie zetknalem sie z lyzwiarkami artystycznymi, ale mialem kontakt z tancerkami i tancerzami. To zawodowi sportowcy, pracujacy tak ciezko, jak pewnie nikt z nas tutaj. Jak sadze budowe i konsystencje ciala maja zblizona do piesciarzy wag lekkich.
Ja wien czy Rylik ma szerokie bary? Mnie sie wydaje, ze dosyc masywne biodra i uda, co jest jej zdaje sie cecha wrodzona.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Szczególnie, że wreszcie ktoś kto ma pojęcie pozytywnie wypowiada się o tańcu.
To naprawdę dziwne, że wśród kobiet ciągle pokutuje ten pogląd, że od siłowni nabiorą jakiejś wielkiej masy mięśniowej, urosną im bicepsy, ...
Żeby kobiecie urosły bicepsy potrzebne są predyspozycje / wspomaganie farmakologiczne / specyficzny i naprawdę baardzo ostry trening.
A i tak 80% kulturystek wygląda lepiej niż 80% Polek z nadwagą.
Napisano Ponad rok temu
A panie, których figura została ukształtowana ćwiczeniami a nie dietą i głodzeniem się - to jest to, co tygryski lubią nabardziej
Napisano Ponad rok temu
Ludziee to porażka totalna. Babka z 170cm i na oko z 90 kg 8O
poprostu wymiękłem. I to same mięśnie. Ochyyda :blus:
motyle to miała jak pudzian. Niejeden paker by pozazdrościł.
Gdyby patrzeć na nią od tyłu to 100% z was obstawiałaby, że to facet. Za co się tak skrzywdziła? Tymbardziej, że twarz miała nienajgorszą (wyglądała jak kobieta)
Nigdy wcześniej nie widziałem takiej baby, czy to sztangiski czy kulturystki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strzykawka
- Ponad rok temu
-
Sklep z wdziankami?
- Ponad rok temu
-
Gala w Warszawie 13.IV.2003 ?
- Ponad rok temu
-
Urazy po przerwie ?
- Ponad rok temu
-
Wiek dziecka a rozpoczęcie treningów
- Ponad rok temu
-
zakupy do MA - ile dacie?
- Ponad rok temu
-
Adresy ciekawych sztuk walk w Łodzi?
- Ponad rok temu
-
Co na UJ?
- Ponad rok temu
-
Co to jest "duch bojowy" w sztukach walki?
- Ponad rok temu
-
Boli full contact...
- Ponad rok temu