BÓL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
S do zakazu wchodzenia w butach do roda, to ciekawi mnie uzasadnienie Carrneiro. Że niby w butach stwarza większe niebezpieczeństwo? Jak martelo porządne trafi to bez znaczenia pozostanie czy bosą stopą czy w bucie... No chyba że mowa o glanach :wink:
Napisano Ponad rok temu
podobno podwinieta nogawka w abadach lub jeden but na nodze oznacza to,ze noga jest szybsza silniejsza i ogolnie trzeba bardziej na nia uwazacale z jednym butem to bez sensu.... tracisz wtedy symetrycznosc ciala.. itd
Napisano Ponad rok temu
Ale co do tej nogawki, to wiem, że jak ktoś ma tak zrobione to nie będzie to jogo bonito
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc to nie wiem dla czego tak jest :roll:
Ale co do tej nogawki, to wiem, że jak ktoś ma tak zrobione to nie będzie to jogo bonito
ja mam często zawinietą nogawkę z bardzo prozaicznej przyczyny... trochę mi się materiał od spodu odwinął i jedna nogawke mam za długą i przy grze przeszkadza...
i w moim przypadku nie oznacza to zaraz jogo duro... :roll:
Napisano Ponad rok temu
a moze jedna noge masz po prostu za krotka? :roll:jedna nogawke mam za długą i przy grze przeszkadza...
Napisano Ponad rok temu
a moze jedna noge masz po prostu za krotka?
Hmmm...W sumie to calkiem mozliwe... :roll:
A czasem jest tez tak, ze jedna z bardziej zaawansowanych osob z jakiejs grupy podwija nogawki dla wygody, a gdy widza to mlodzi uczniowie, mysla ze tak trzeba i podwijaja nogawki... Po kilku pokoleniach grupa cwiczy juz w krotkich spodenkach 8)
Napisano Ponad rok temu
a moze jedna noge masz po prostu za krotka? :roll:jedna nogawke mam za długą i przy grze przeszkadza...
a wiesz, że może... zaraz sobie zmierzę
przepraszam za zaśmiecanie forum ;-)
Napisano Ponad rok temu
Po kilku pokoleniach grupa cwiczy juz w krotkich spodenkach 8)
lub w bikini
Napisano Ponad rok temu
A wracajac do tematu... To zdjecie sprawia mi lekki BOL :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja tam chciałbym zobaczyć filmik z au niektórych z tych koleżanek... :twisted:wracajac do tematu... To zdjecie sprawia mi lekki BOL
Napisano Ponad rok temu
ja tylko z dwiema ;p ta po lewej od trzymajacego birimbau i ta opalona blondynka w czerwonym pierwsza z lewejJa tam chciałbym zobaczyć filmik z au niektórych z tych koleżanek... :twisted:wracajac do tematu... To zdjecie sprawia mi lekki BOL
Napisano Ponad rok temu
[...]
A czasem jest tez tak, ze jedna z bardziej zaawansowanych osob z jakiejs grupy podwija nogawki dla wygody, a gdy widza to mlodzi uczniowie, mysla ze tak trzeba i podwijaja nogawki... Po kilku pokoleniach grupa cwiczy juz w krotkich spodenkach 8)
lub w bikini
Napisano Ponad rok temu
Panie i panowie, prooosze... wiecie o co.
Uirapuru..Ty nie pros..Ty dzialaj
Napisano Ponad rok temu
Axé !!!
♠♥♣•
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Roda w Gdyni, Poniedzialek 21 kwietnia, godz. 13:00
- Ponad rok temu
-
A bo mój trener to...