Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwiczylem bez halowek na bosaka po prostu
przed 1 walka w Roda [<= tak?]
zauwazylem ze mam na palcu krwiaka [trener mi mowi ze on przkowa, wyflacza krew i mu sie goji :) ]
parafusso [taki kop dwona nogami nie wiem czy dobra nazwa]laduje i pryf
:twisted:
krew na podlodze dziwnym trafem, trener mnie podcial i koniec
... moja 1 walka w roda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe
Ależ ja przebiegła jestem
Za pozdrowienia nie dziękujcie
To nic takiego
Napisano Ponad rok temu
cwiczylem bez halowek na bosaka po prostu
IMO to dobrze.przed 1 walka w Roda [<= tak?]
Nie sądzę żebyś od razu wskakiwał do jogo duro.zauwazylem ze mam na palcu krwiaka [trener mi mowi ze on przkowa, wyflacza krew i mu sie goji :) ]
Może pomyliłeś z pecherzem? Krwiak to raczej inna i bardziej delikatna sprawa.![]()
parafusso [taki kop dwona nogami nie wiem czy dobra nazwa]laduje i pryf
:twisted:
Armada dupla jak sądzę.krew na podlodze dziwnym trafem, trener mnie podcial i koniec
... moja 1 walka w roda
Do wesela się zagoi.![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziura w palcu wcale nie świadczy o krwiaku..
Gdyby ktoś cie postrzelił, też byś miał dziurę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"krwiak- jest to ograniczone zbiorowisko krwi wśród tkane(...)" za Chirurgia- Repetytorium Jana Fibaka
czyli że jednak to chyba był krwiakTyle że nie ma chyba co dramatyzować bo takie rzeczy to chyba miał każdy zaczynający przygodę z capoeira. Mnie dziwi raczej coś innego- wchodzenie pierwszy raz do roda i trzaskanie parafuso czy armada dupla :roll: Nawet jak się umie to po co jak się jest początkującym??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro już mówimy o pancernych naskórkach itp to powtarzam, co wiem z doswiadczenia: najlepsze stopy, to nie takie, które maja 3 cm grubości naskórek na piętach i palcach. Gruba skóra sama ogranicza siebie, szybko schnie, robi się sucha i pęka w końcu. Nie mówiąc o gorszych akcjach. Najlepiej dbać regularnie o stopy - zdzierać pumeksem 2-3 razy w tygodniu naskórek i smarować dobrą maścią (polecam dernilan za 5 zł w każdej aptece). Wtedy stopy będą miały elastyczną, nawilżoną i naprawdę BARDZO wytrzymała skórę. U mnie odciski nie robią się wogóle.
Napisano Ponad rok temu
To Ty ćwiczysz na chali?? :?musze sprobowac bo nie widzi mi sie cwiczenie w chalowkach
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu