POMOCY!Jak walczyć z niedowagą?
Napisano Ponad rok temu
Odwiedz ten link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Gumis dzieki za link!
A co w przypadku brania odżywki bez chodzenia na śiłownie,tylko,takie domowe cwiczenia?
Napisano Ponad rok temu
moj wzrost 170, jeszcze pod koniec grudnia wazylem gdzies 54 kg a teraz 63 tam mysle by do 70 dojsc:)
nawet nie wiem jak to zrobilem hehe, moze to ze zaczelem regularniej jesc (np rano jak wstawalem to mi sie nie chcialo robic sniadania:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko,mam nadzieje że sie niepotwierdzi twoja teza,ale jak tak to będe twoim wielkim dłużnikiem!
Gumis dzieki za link!
A co w przypadku brania odżywki bez chodzenia na śiłownie,tylko,takie domowe cwiczenia?
WMR Jesli niebedziesz robil cwiczen ,to odlozy ci sie tluszcz i jedyne co ci urosnie to brzuch.Wiec lec na silke.Aha ,codo stosowania 2x po 50g(tobie polecam 60g,ale wtedy ci niestarczy na caly miesiac),godzine przed treningiem i po.Mieszaj z chudym mlekiem.Ale nielicz ,ze po miesiacu przytyjesz odrazu 10kg,ale twoja waga powinna wzrosnac 3-5kg, to zalezy od organizmu,cwiczen itd.
Aha,w dni bez treningowe tez bierz oczywiscie,byle nie na noc.
Napisano Ponad rok temu
Jak narazie jest tam to czego szukam!
A co do ćwiczeń,to w domu mam ławeczke 50 kg na sztandze na nogi też!
Jak narazie to mi musi wystarczyć + treningi 2 X w tygodniu po 2x 45 minut, i oczywiście w domu pompeczki itp.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kriokomora - opinie o skuteczności
- Ponad rok temu
-
rece
- Ponad rok temu
-
Kobiety na siłowni...?
- Ponad rok temu