Dlaczego trenujecie?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale sie chyba źle zapytałem. Dlaczego właśnie MA? Faceci zawsze byli i bedą wojownikami. A jak z kobietami. Niewiele kobiet trenuje w stosunku do męszczyzn. Więc jakie są powody tych "radykalnych" kroków, którek pchneły was na mate?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Meskie to samosprawdzenie sie, chęć i nabranie umiejetności walki (taka natura), poprawa kondycji, często chęć doskonalenia, nabranie pewności siebie, poczucie bezpieczeństwa itp. tak na szybko" - napisales Imadlo. Nabieraja tego bezpieczenstwa i nabieraja i g.. z tego wychodzi.
K_P
Napisano Ponad rok temu
rotflNabieraja tego bezpieczenstwa i nabieraja i g.. z tego wychodzi.
Napisano Ponad rok temu
Pytanie czemu sztuki walki? Czemu nie aerobic?
Sztuki walki interesowaly mnie od dziecinstwa. Trenuje dla umiejetnosci, kondycji, lepszego poczucia bzpieczenstwa itd i jest to po prostu moja pasja. Nie wiem czemu te powody maja byc typowo meskie.
Aerobic jest dla mnie nudny, sztuki walki sa bardziej praktyczne( jak juz mam argumentowac na sile :wink: ) - rozwijaja i kondyche i umiejetnosci obronne.
Po tych kilku latach treningu ciezko wyjasnic dlaczego... pasja + weszlo mi juz w krew.
Sei
Napisano Ponad rok temu
A jak ty bys siebie określił skoro sie z tym nie zgadzasz? Dlaczego chodzisz na MA?"Faceci zawsze byli i bedą wojownikami" - ewidentna nieprawda. Wiekszosc to wojownicy z przymusu. Jak przejszysz annaly historii to zobaczysz, ze dezercja jest stara jak swiat i nikt sie do wojaczki nie wyrywal.
"Meskie to samosprawdzenie sie, chęć i nabranie umiejetności walki (taka natura), poprawa kondycji, często chęć doskonalenia, nabranie pewności siebie, poczucie bezpieczeństwa itp. tak na szybko" - napisales Imadlo. Nabieraja tego bezpieczenstwa i nabieraja i g.. z tego wychodzi.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jakie sztuki walki najczesciej trenuja panie???
Jakie im najbardziej odpowiadaja i jakie najlepiej polecac innym dziewczynom?
To wszystko
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuję ju-jitsu(4lata) i zastanawiam sie nad dodatkowym treningiem akido.Jakie sztuki walki najczesciej trenuja panie???
Jakie im najbardziej odpowiadaja i jakie najlepiej polecac innym dziewczynom?
BrawoJa ćwiczę dlatego bo to lubię i mam te same powody co faceci. A co mnie ku temu popchnęło? Moja koleżanka chodziła na sztuki walki. Powiedziała że mogę przyjść. Znudziło mi sie ćwiczenie tam gdzie ona ale nie MA. Jakos zaczęłam ćwiczyć i nie zamierzam poprzestać. Dzięki niej odkryłam nową pasję. A co do aerobiku to jest nudny bo tylko dla kondycji. Pozatym jestem zdania że każda kobieta powinna znać podstawy samoobrony. Pozdrawiam [/b]
A co to kobiety gorsze?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?
A co to ja moze niemoge miec checi sprawdzenia sie ???????!!!!!!!!!!???????Meskie to samosprawdzenie sie, chęć i nabranie umiejetności walki (taka natura), poprawa kondycji, często chęć doskonalenia, nabranie pewności siebie, poczucie bezpieczeństwa itp. tak na szybko.
To wszystko co napisalas moze i tyczy sie kobiet!!!!!!!!!!!!!!!
8) [/list]
Czy wiesz ze kiedys kobiety wcale sie nieuczyly niestudiowaly iedzialy w domu i chawtowaly. Teraz idziemy do przodu jest postep i karzdy moze robic co zechce KOBIETY ROWNIEZ.Niewiele kobiet trenuje w stosunku do męszczyzn. Więc jakie są powody tych "radykalnych" kroków, którek pchneły was na mate?
Napisano Ponad rok temu
Teraz idziemy do przodu jest postep i karzdy moze robic co zechce KOBIETY ROWNIEZ.
Brawo! Podpisuję się pod tym! Fajnie byłoby, gdyby to kobieta czasem podeszła do chłopaka i powiedziała: "wiesz, podobasz mi się, może się poznamy?". A nie że zawsze to chłopak musi pierwszy zagadywać!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A JAK FACECI WIDZA KOBIETY CWICZACE MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A różnie. znam kilka dziwczyn co są "do rany przyłóż" ale tej przez nie zrobionej Są świetne. I znam też takie mimozy, które wyznją zasadę "bycie ku śmierci" i nie wiadomo co one tu robią...A JAK FACECI WIDZA KOBIETY CWICZACE MA?
Ale uwielbiam kobietki te pierwsze trenujące Ma. Pozdrowienia dla nich, bo to moje super koleżanki 8)
Napisano Ponad rok temu
A JAK FACECI WIDZA KOBIETY CWICZACE MA?
Chyba na taekwondo sa najladniejsze i najmilsze dziewczyny.
W ogole TKD to chyba dobry wybor dla dziewczyn: wymaga dobrej kondycji, szybkosci, skocznosci, koordynacji ruchowej... Z drugiej strony nie ma nieestetycznego lapania za wlosy, ubranie, szarpania i innych akcji, gdzie brak odpowiedniej masy i sily by mocno przeszkadzal.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Materiały do nauki?!
- Ponad rok temu
-
Inwencja twórcza - łańcuch od piły
- Ponad rok temu
-
Bezczelne pytanie
- Ponad rok temu