Dlaczego trenujecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo to wspaniala dawka adrenaliny!
Bo to, jak wiesz, ze za chwile musisz sie z kims zmierzyc powoduje szybkie bicie serca i wiesz, ze albo teraz albo nigdy.
I probujesz samego siebie, probujesz swojej odwagi.
Nie chcesz byc jak wszycy inni, co sie poddaja, albo zrobia swoje i boja sie wyjsc na sparing. Nie chcesz byc jak dziecko, ktore boi sie ciemnosci, chcesz, by ta ciemnosc przyszla do ciebie i bys sie z nia zmierzyl sam na sam. Bys wyprobowal swych sil.
Bys poznal to, co nieznane. Przekonal sie, ile Twoj organizm zdola wytrzymac.
Jedni wola siedziec w domu i wygladac przez okno do konca zycia, na swoj bezwartosciowy i zeschly jak czerstwy chleb swiat, dla drugich wyzwanie jest jego zyciowym celem. I bedzie walczyl, dopoki nie zginie.
Chlonac kazdy ruch, kazde uderzenie, czuc sie jak ryba w wodzie, nie bac sie lima pod okiem i powiewu sierpowego nad twym prawym uchem.
By byc jak Dawid satwiajacy czolo Goliatowi, jak Samson rozwalajacy resztakami sil mury palacu. By nie byc zwyklym szarym czlowiekiem, by nie byc pedalem, mocnym w gebie virtualnym wojownikiem.
By nie bac sie zyc.
Napisano Ponad rok temu
Medytuj. Na poczatek poklon y tybetanskie. To tak gimnastyka wymagajaca sporo wytrwalosci.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Joasia... Zasmuce Cie... Co bys nie zrobila, to i tak bedziesz jak wszyscy inni. Taki juz nasz czlowieczy los.
Tego nie rozumiem, dlaczego takie wnioski ? To czlowiek nie jest kowalem swego losu ?
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie się nie zgadzam Kubusiu, każdy jest inny, każdy.Joasia... Zasmuce Cie... Co bys nie zrobila, to i tak bedziesz jak wszyscy inni. Taki juz nasz czlowieczy los.
Co do postu Joasi to jest on bardzo dwuznaczny, z pewnością nie odnosi się jedynie do treningów Popieram każde słowo zawarte w tym poscie w 100% poklon
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak inni, ja- bardzo pozytywnie!A JAK FACECI WIDZA KOBIETY CWICZACE MA?
Napisano Ponad rok temu
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ja chyba nie powinnam sie wypowiadac w tym dziale, bo jestem facetem hehehehe.
Napisano Ponad rok temu
dziewczyny napiszcie CO trenujecie i DLACZEGO
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
z tym DLACZEGO chodzi mi oto DLACZEGO dana SW
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Odpowiedź może być trywialna - dlatego karate, bo znakomici instruktorzy, stosunkowo blisko i względnie niedrogo. Ale IMHO z samoobroną ma to niewiele wspólnego, przynajmniej u mnie i na raziesory ze nowy post alenie mozna modyfikowac
z tym DLACZEGO chodzi mi oto DLACZEGO dana SW
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Materiały do nauki?!
- Ponad rok temu