Ale jestem pazerny
Napisano Ponad rok temu
Jaka jedyny minus walk podam ze chyba w piatej walce pod koniec w ost. 5-10 sek chciałem jeszcze innego zułtego paska z belka przycisnac i sie nadziałem "piszczel na piszczel". Przez ten głupi bład musiałem sobie chwilke odpoczac i przegapiłem 2 walki ale potem jusz był luz.
Generalnie czuje sie luz (troszke czuje prawa noge).
Poniewaz jestem strasznie pazerna istotka jak jeszcze cos zdobede to odrazu sie wam pochwale.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ten 1 zułty pasek przyszedł tylko na walki (zeby dokopac innym)
P.S.2 Ten drugi walczyl z zółtym ale akurat zdał na zielony
P.S.3 Walczyłem terz z innymi paskami i wtedy jest lajt, ale wyzsze paski powinny cos soba reprezentowac
P.S.4 Jusz kiedys było muwione ze z wyzszymi paskami mozna sobie pozwolic na wiecej wiec ja sobie na cos takiego pozwoliłem
P.S.5 A co powiesz na temat senseja Jarosława Rytla (2 dan), który odczekał kilka walk az ludzie sie troszke zmecza i wszedł walczyc z kilkoma z nas (np. z 8 kyu gnojac go). Ale Adas potrenuje jeszcze troszke i mu dokopie (tak jak zrobił to Darek i Jędrek)
Napisano Ponad rok temu
Nie lubię takich.
Napisano Ponad rok temu
Co do reszty tego co tu się wypisuje to jakieś mieszane mam uczucia :? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rafał
26-01-2003
Joł joł
stronka spoko tylko niech czestochowa sie na radomsku nie wyzywa tak bardzo na egzaminach a bedzie spoko
Powiedzcie jak w Czestochowie odbieracie klub z Radomska???
Szoda ze niedał e-maila bo jak bym mu odpowiedział na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to zaraz by mój wpis wykasowano.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie luz był, ale sie zdziwiliśmy bo shihan zadał na 7 kata (kihon kata i trzy taykyoku).
taykyoku sono san wyk. 1 raz w zyciu i ponoc smiesznie to wygladało ale zdałem i to sie liczy.
Samemu niewalczyłe. W walkach jakis burak miał 1 walke z 15 latkiem od nas i napalil sie jak zyd na herbatniki. W końcu go znokautował ale jusz w nast. walce dostał godzille, a Darek który miał niewalczyc poszedł sie przebrac. Po 2 czy 3 walce wyszliśmy bo nam sie bardzo spieszyło.
Napisano Ponad rok temu
Z walk to bodajże w wymaganiach jest tylko randori.
Swoją drogą-gratulacje-Osu!
Napisano Ponad rok temu
Dzsiaj prubowałem sie jusz uczyc 1 taykyoku z ksiazki (2 jest zreszta identyczne) i troszke sie gubie ale 10-15 min z kims kto umie i ma cierpliwosc i załape.
Napisano Ponad rok temu
za durzo razy po łbioe obrywasz brat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Egzaminm mieliśmy w czwartek. Oblałem na 1 pinianie
Generalnie wiem jak wyglada i jak wykonac ale oblałem na szczegółach (ust. stóp przy bloku [przed przejsciem do przodu], brak 2 kjaj). Pewnie sichan wczeniej zauwazył jakiegos byka i chciał zobaczyc kata.
Pozatym Raben zdał na 8
Najśmieśniejsze jest to ze dzień przed egzaminem spotkałem sie z kolezanka która bardzo dobrze zna kata i na 1,5h mucenia kata ponad godzinke mucilimy 2 pinan (bo taykyoku i 1 pinan wychodziły mi jako tako).
Niepozostaje mi nic innego jak ostro wziac sie do indywidualniej nauki kata (na treningu ćwiczyliśmy to ost. kilka miesiecy temu)
Napisano Ponad rok temu
Masz na myśli neko ashi dachi przy tettsui?
Niewiem jak to sie dokladnie nazywa, ale robimy skret w lewo, potem prosto z piąchą, potem skręt i ten blok (potem jest jeszcze piącha i reszta kata).
Bede sie musiał pouczyc pozycji z ich nazwami.
Znacie moze na necie jakas fajna stronke gdzie sa narysowane pozycje spóp razem z nazwa pozycji?
Napisano Ponad rok temu
Mike nie mieszaj człowiekowi -neko ashi dachi z jednoczesnym uderzeniem komi kami uchi ok uderzasz w skrońMasz na myśli neko ashi dachi przy tettsui?
Niewiem jak to sie dokladnie nazywa, ale robimy skret w lewo, potem prosto z piąchą, potem skręt i ten blok (potem jest jeszcze piącha i reszta kata).
Bede sie musiał pouczyc pozycji z ich nazwami.
Znacie moze na necie jakas fajna stronke gdzie sa narysowane pozycje spóp razem z nazwa pozycji?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Okinawskie style w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Seminaria Koryu Uchinadi 2002 - relacja
- Ponad rok temu
-
shin ai do
- Ponad rok temu