Wasze pierwsze walki
Napisano Ponad rok temu
Christianek może następnym razem zacznij do mudzina nawijać po rusku (lub pseudorusku ) . Słyszałem, że tych to się tam boją...:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaczelo sie na przerwie. Ide se spokojnie mam juz schodzic ze schodow a tu taki szkolny cwaniaczek ( bic sie wogole nie umie) prub8uje mnie sciagnac z bara ale sie odbil :twisted: wiec ja ide dalej a on mnie popycha prawie sie nie ruszulem, odwracam sie
-masz jakis problem
-przeciez ja bym cie polamal
-no to chodzi- mowie, ale nauczycielka doskoczyla, ze przeklina i sie cofnal, ja poszedlem pod klase, a kolo z kolegami podobija i zaczyna mnie straszyc 9 ze mnie kosa przebije) pyta sie ( nie na solo) chcesz klasa na klase( a ze jest rok starszy ma nieco silniejsza klase od mojej) ja proponuje 1vs1 , a on mnie straszy ze mnie pobije z kumplami po szkole.Zaczela sie duza przerwa jestem z 4 kolegami ze starszej klasy w szatni, podbija on, jeszcze jednen do mne i pyta sie czy chce sie pic z panem Y, ja na to czemu ty sie nie chcesz bic, a tu nagle wychodzi pan Y za zakretu podbija do mnie i uderza otwarta dlonia, Oczywisci wytrenowane ciosy proste w mojej odpowiedzi, ale niestety zaczyna obrywac od jego kumpli w tyl glowy, moi koledzy wchodza ale wiecej odpuchaja lub kopia nic uderzac po twarzy, gosci Y robi motyw, schyla glowe tak ze mnie nie widzi i macha rekami ja lape mu leb i 3 kolana ( chlopak luk briwiowy w 2 miejscach warga i nie zdziwilbym sie gdyby mial krwiaka), zara sie rozgonilismy bo mi nie chcielismy sie bic ( wyszedlem troche obolaly ale dostalem znacznie mniej od niego i mialem tylko warge i pod luchem rozwalona skore) oni przegrywali( nauczyciel stal w drugi m kacie i bawil sie komorka i nic nie zauwazyl, zachowywalismy sie cicho), ja ide do wicedrektor zglosic sytuacje, a na schodach napad na moich kumpli z 20 osob i zaczyna sie bojkapo wymianie kilku uderzeni, moi ludzie byli na gorze a agresorzy na dole schodow uciekamy do gabinetu wice drektor zglosic sytuacje.
Tera moge miec problemy pewno beda mnie z kolegami scigac i nie wiem jak se poradze, moze w przyszlosci zaloze topic pobili mnie pod szkola pisze za szpitala
pozdro zyczcie mi szczescia cala sytuacja zdarzyla sie dzisiaj rano
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiec życze szczescia, nie daj sie frajerom!!! :twisted: :twisted: :twisted:Sam marzylem o wskrzeszeniu tego tematu no wiec mi sie dzisiaj przytrafila jebana sytuacja z ktorej potem moge miec fajne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzymam za Ciebie kciuki ( o twoje zdrowie ) ... Ja też miałem dziwne sytuacje w szkole ale zawsze sie to zalatwiało 1 vs 1 ewentualnie 2 vs 2 lub 3 vs 3 ale nie napierdalało się w szkole 2x osob ...
Napisz z kąd jestes to moze da się coś wykombinować ... Sporo ludzi jest na forum w koncu :twisted: . Radłbym chodzic z obstawą ...
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
i to wszystko tak bez powodu? na pewno nic nie zrobiles? bo to wyglada jakby gosc za cos ci chcial dojebac, no ale moze za free bo i tak sie zdaza (choc zadko z ekipa)Tera moge miec problemy pewno beda mnie z kolegami scigac i nie wiem jak se poradze, moze w przyszlosci zaloze topic pobili mnie pod szkola pisze za szpitala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
M.N.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych