Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.

Napisano Ponad rok temu
Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.

Sorry ale jak sobie wyobraze 11 kolesi ktorzy wychodza na kazdym przestanku napierdalaja sie i wsiadaja i potem znowu to ciezko jest sie nie smiac
Napisano Ponad rok temu
 . A ty Arnold jestes ten brunet z brudka i dluzszumi wlosami i w bialych spodniach do treningu ?
 . A ty Arnold jestes ten brunet z brudka i dluzszumi wlosami i w bialych spodniach do treningu ?

Napisano Ponad rok temu
 )  i zabralam nogi za pas, uciekajac i wyzywajac po drodze od nie powiem czego tego palanta.
 )  i zabralam nogi za pas, uciekajac i wyzywajac po drodze od nie powiem czego tego palanta.Napisano Ponad rok temu
 i chyba jakies predyspozycje jeszcze skoro nic nie trenujac skopalas jakiegos capa
  i chyba jakies predyspozycje jeszcze skoro nic nie trenujac skopalas jakiegos capa  

Napisano Ponad rok temu
Tak to ja, a skąd wiesz że to ja?Lawke rezerwowych sobie zrobili w autobusie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 miala miejsce kiedy wracalem wlasnie szczesliwy z uczelni po tym jak sie dowiedzialem ze zdalem egzaminy wstepne
  miala miejsce kiedy wracalem wlasnie szczesliwy z uczelni po tym jak sie dowiedzialem ze zdalem egzaminy wstepne  . Wracam wlasnie do domciu w garniturze pod krawatem i po 3 piwkach, az tu nagle dosłowinie przed samymi drzwiami mojego domu popycha mnie jakis cygan bog wie za co... byl z kolega wiec pierwsze co robie to wolam kumpla ktory wlasnie skrecil w boczna uliczke do swojego domciu...jak zwykle w takich sytuacjach troche sie poprzeklinalo ale w koncu zrzucilem marynarke i do dziela
  . Wracam wlasnie do domciu w garniturze pod krawatem i po 3 piwkach, az tu nagle dosłowinie przed samymi drzwiami mojego domu popycha mnie jakis cygan bog wie za co... byl z kolega wiec pierwsze co robie to wolam kumpla ktory wlasnie skrecil w boczna uliczke do swojego domciu...jak zwykle w takich sytuacjach troche sie poprzeklinalo ale w koncu zrzucilem marynarke i do dziela  ...
  ... ) stwierdzilem ze na box to juz troche reflex nawala,a pozatym wtedy jeszcze nie mialem specjalnie w tym doswiadczenia heh no wiec zamarkowalem lewy gorsc sie zawahal i dostal cos jak maigeri w brzuch
  ) stwierdzilem ze na box to juz troche reflex nawala,a pozatym wtedy jeszcze nie mialem specjalnie w tym doswiadczenia heh no wiec zamarkowalem lewy gorsc sie zawahal i dostal cos jak maigeri w brzuch  przewrocil sie wiec ja naniego
  przewrocil sie wiec ja naniego  nie wiem jak to zrobil ale wykrecil sie tak ze praktycznie bylem w pozycji gardy na ziemi wzial zamach prawa ktora mu dziwnie zablokowalem przytrzymujac w pozycji prostej a swoja prawa zaczalem go mlucić po twarzy (mial pecha bo akurat ostatnio ogladalem kilka walk w klatkach hehe normalnie na cos takiego bym pewnie nie wpadl
  nie wiem jak to zrobil ale wykrecil sie tak ze praktycznie bylem w pozycji gardy na ziemi wzial zamach prawa ktora mu dziwnie zablokowalem przytrzymujac w pozycji prostej a swoja prawa zaczalem go mlucić po twarzy (mial pecha bo akurat ostatnio ogladalem kilka walk w klatkach hehe normalnie na cos takiego bym pewnie nie wpadl  ) po tym jak dostal z 8 szczalow w pysk zaczal zalaniac sie druga reka ale ja juz mlucilem jak popadnie byle po lbie i mocno. potem go odepchnalem i mial rozwalony nos luk briowy i w cholere gozow w sumie chyba z 30 ciosow oberwal
  ) po tym jak dostal z 8 szczalow w pysk zaczal zalaniac sie druga reka ale ja juz mlucilem jak popadnie byle po lbie i mocno. potem go odepchnalem i mial rozwalony nos luk briowy i w cholere gozow w sumie chyba z 30 ciosow oberwal  moral z tego taki ze cyganow sie nie bije pod domem bo potem mnie 2 tygodnie szukali i wole nie myslec co by sie stalo gdyby znalezli ale jestem generalnie zadowolony co sobie mysli ze moze kazdego zaczepiac ??
  moral z tego taki ze cyganow sie nie bije pod domem bo potem mnie 2 tygodnie szukali i wole nie myslec co by sie stalo gdyby znalezli ale jestem generalnie zadowolony co sobie mysli ze moze kazdego zaczepiac ??Napisano Ponad rok temu
 pzdr 4 all!
 pzdr 4 all!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu