Wasze pierwsze walki
Napisano Ponad rok temu
Dla jasności - był straszny tłok, wszystko działo się w ostatnich drzwiach i trwało tyle, ile zwykły postój na przystanku. Kierowca zapewne nic o tym nie wiedział.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.
Sorry ale jak sobie wyobraze 11 kolesi ktorzy wychodza na kazdym przestanku napierdalaja sie i wsiadaja i potem znowu to ciezko jest sie nie smiac
Napisano Ponad rok temu
Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.
Sorry ale jak sobie wyobraze 11 kolesi ktorzy wychodza na kazdym przestanku napierdalaja sie i wsiadaja i potem znowu to ciezko jest sie nie smiac
Ej czepiasz się, przecież nie wysiadali wszyscy... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastepnego dnia zalozylam rekawice i tak zaczela sie moja przygoda z kick-boxingiem. :-D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to ja, a skąd wiesz że to ja?Lawke rezerwowych sobie zrobili w autobusie . A ty Arnold jestes ten brunet z brudka i dluzszumi wlosami i w bialych spodniach do treningu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche o tym czytalem i chetnie bym zobaczyl jak to wyglada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po tym jak dostalem 2 proste (lekkie bo lekkie ale zawsze ) stwierdzilem ze na box to juz troche reflex nawala,a pozatym wtedy jeszcze nie mialem specjalnie w tym doswiadczenia heh no wiec zamarkowalem lewy gorsc sie zawahal i dostal cos jak maigeri w brzuch przewrocil sie wiec ja naniego nie wiem jak to zrobil ale wykrecil sie tak ze praktycznie bylem w pozycji gardy na ziemi wzial zamach prawa ktora mu dziwnie zablokowalem przytrzymujac w pozycji prostej a swoja prawa zaczalem go mlucić po twarzy (mial pecha bo akurat ostatnio ogladalem kilka walk w klatkach hehe normalnie na cos takiego bym pewnie nie wpadl ) po tym jak dostal z 8 szczalow w pysk zaczal zalaniac sie druga reka ale ja juz mlucilem jak popadnie byle po lbie i mocno. potem go odepchnalem i mial rozwalony nos luk briowy i w cholere gozow w sumie chyba z 30 ciosow oberwal moral z tego taki ze cyganow sie nie bije pod domem bo potem mnie 2 tygodnie szukali i wole nie myslec co by sie stalo gdyby znalezli ale jestem generalnie zadowolony co sobie mysli ze moze kazdego zaczepiac ??
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mogę ci tylko życzyć żebyś na treningach się starał..............a dojdziemy do światowej klasy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
z czym bezpiecznie po miescie
- Ponad rok temu
-
noz vs noz
- Ponad rok temu
-
Wchodź jeśli zostałeś brutalnie pobity