Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasze pierwsze walki

• Zamknięty Temat jest zamknięty
440 odpowiedzi w tym temacie

budo_zekiet
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 415 postów
0
Neutralna
  • Lokalizacja:Wrocław Wrocław piękna okolica Gdyby nie Warszawa była by stolic

Napisano Ponad rok temu

Re: Wasze pierwsze walki
albo wyimaginowany.... :) :) :)
  • 0

budo_arnold dziki
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[quote name="John Echevarria"]I co, tak po prostu wysiadaliście, szarpaliście się i wsiadaliście do środka? A kierowca autobusu przez grzeczność czekał na Was, aż skończycie się wygłupiać? :?

Dla jasności - był straszny tłok, wszystko działo się w ostatnich drzwiach i trwało tyle, ile zwykły postój na przystanku. Kierowca zapewne nic o tym nie wiedział.
  • 0

budo_john echevarria
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 482 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Acha, teraz potrafię to sobie wyobrazić. :wink:
  • 0

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

W mojej pierwszej poważniejszej walce dostałem łomot. Jeszcze nic na poważnie nie trenowałem miałem zły chumor zaczepiło mnie dwóch łepków postawiłem się dostałem raz i zakryłem głowe w tym momęcie nakopali mi tak ze jeśli by sąsiadka nie krzykneła że policje wezwie to nie weim co by było.
  • 0

budo_end
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 379 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To by ciebie już nie było... :?
  • 0

budo_zjarany_swistak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 756 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.

:lol: :lol: :lol:
Sorry ale jak sobie wyobraze 11 kolesi ktorzy wychodza na kazdym przestanku napierdalaja sie i wsiadaja i potem znowu to ciezko jest sie nie smiac :)
  • 0

budo_arnold dziki
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Impreza trwała w autobusie. Na każdym przystanku wszyscy wysiadali szarpali się, wrzeszczeli i wsiadali znowu bo przecież chcieli dojechać do domu.

:lol: :lol: :lol:
Sorry ale jak sobie wyobraze 11 kolesi ktorzy wychodza na kazdym przestanku napierdalaja sie i wsiadaja i potem znowu to ciezko jest sie nie smiac :)

Ej czepiasz się, przecież nie wysiadali wszyscy... :?
  • 0

budo_brisban
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Lawke rezerwowych sobie zrobili w autobusie :) . A ty Arnold jestes ten brunet z brudka i dluzszumi wlosami i w bialych spodniach do treningu ?
  • 0

budo_joannaz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 876 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Oszczedzajac wam szczegolow, napadl mnie 3, 4 lata temu zboczeniec w lesie. Wydarl mi plecak razem z kurtka. Ze glupia nosilam wowczas jeszcze pieniadze i dokumenty w kieszeniach, zamiast uciekac, zaczelam kopac tyle rounhousow, az wyrwalam szmatki (kurtke ma sie rozumiec :D ) i zabralam nogi za pas, uciekajac i wyzywajac po drodze od nie powiem czego tego palanta.
Nastepnego dnia zalozylam rekawice i tak zaczela sie moja przygoda z kick-boxingiem. :-D
  • 0

budo_madhornet
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 394 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

aska no to jak dla mnie rzadzisz :) i chyba jakies predyspozycje jeszcze skoro nic nie trenujac skopalas jakiegos capa ;)
  • 0

budo_arnold dziki
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Lawke rezerwowych sobie zrobili w autobusie :) . A ty Arnold jestes ten brunet z brudka i dluzszumi wlosami i w bialych spodniach do treningu ?

Tak to ja, a skąd wiesz że to ja?
  • 0

budo_brisban
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Domyslilem sie :)
  • 0

budo_tomasz1
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja to sie za młodu nie lałem tylko teraz tak przyszło. cwiczyłem aikido karate i esds. przydało sie tylko to ostatnie i szybkie nogi... przynajmniej nie musze płacic odszkodowan za obite ryje(bo u nas w miescie to nietrudno kogos znalezc)
  • 0

budo_madhornet
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 394 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

esds?
  • 0

budo_rst123
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

explosing self defence system czy jakos tak :)
troche o tym czytalem i chetnie bym zobaczyl jak to wyglada
  • 0

budo_maverick
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"mój pierwszy raz" że głupi gówniarz byłem (podstawówka) i "nie wiedziałem gdzie moje miejsce" wyglądał w ten sposób, że oni przyszli i powiedzieli "teraz my gramy w ping-ponga, spadać" a ja powiedziałem, że mi się to słabo podoba... ... mniej więcej tak powiedziałem... Naoglądałem się power rangers, co wywołało pięknie nietechniczny nawy kopania w brzuch przeciwnika, co zadziałało skutecznie na tyle, ze gościa mocno wkurzyłem :nie: potem pamiętając o gardzie widzę ze się czai, więc uniosłem rączki, poczekałem aż uderzy lewą, i uderzyłem prawą ... dostałem prawą na krzyż w nos, farba tak zwana poleciała na mnie, bluzę i jeszcze kilka elementów otoczenia... poszedłem kupić husteczki w kiosku i wodę w sklepie, umyłem się i wróciłem do domu... :oops:
  • 0

budo_pivko
  • Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

moja pierwsza prawdziwa walka, bo nie licze tych za szczyla w piaskownicy i podstawowce :D miala miejsce kiedy wracalem wlasnie szczesliwy z uczelni po tym jak sie dowiedzialem ze zdalem egzaminy wstepne :) . Wracam wlasnie do domciu w garniturze pod krawatem i po 3 piwkach, az tu nagle dosłowinie przed samymi drzwiami mojego domu popycha mnie jakis cygan bog wie za co... byl z kolega wiec pierwsze co robie to wolam kumpla ktory wlasnie skrecil w boczna uliczke do swojego domciu...jak zwykle w takich sytuacjach troche sie poprzeklinalo ale w koncu zrzucilem marynarke i do dziela :) ...
po tym jak dostalem 2 proste (lekkie bo lekkie ale zawsze :) ) stwierdzilem ze na box to juz troche reflex nawala,a pozatym wtedy jeszcze nie mialem specjalnie w tym doswiadczenia heh no wiec zamarkowalem lewy gorsc sie zawahal i dostal cos jak maigeri w brzuch :) przewrocil sie wiec ja naniego :) nie wiem jak to zrobil ale wykrecil sie tak ze praktycznie bylem w pozycji gardy na ziemi wzial zamach prawa ktora mu dziwnie zablokowalem przytrzymujac w pozycji prostej a swoja prawa zaczalem go mlucić po twarzy (mial pecha bo akurat ostatnio ogladalem kilka walk w klatkach hehe normalnie na cos takiego bym pewnie nie wpadl :) ) po tym jak dostal z 8 szczalow w pysk zaczal zalaniac sie druga reka ale ja juz mlucilem jak popadnie byle po lbie i mocno. potem go odepchnalem i mial rozwalony nos luk briowy i w cholere gozow w sumie chyba z 30 ciosow oberwal :) moral z tego taki ze cyganow sie nie bije pod domem bo potem mnie 2 tygodnie szukali i wole nie myslec co by sie stalo gdyby znalezli ale jestem generalnie zadowolony co sobie mysli ze moze kazdego zaczepiac ??
pozdro
  • 0

budo_might
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

witam wsyzstkich forumowiczow! mnie (szczesliwym trafem) udalo sie dzisiaj uniknouc walki... a konkretniej to szedlem sobie do szkoly, ta sama droga ktora zawsze chodze, no i w pewnym momencie (gdzie tego bym sie nigdy nie spodziewal, ponad to pod sama szkola) zauwazylem dwoch nie ciekawych kolesi (nie drechow) sotjacych w bramie... ofkorz pytanie "mash zegarek", ja do niego ze nie mam (drogi koles jakos nie byl tym zainteresowany, patrzyl sie w ziemie i sie nie odzywal, pozatym obaj nie byli zbyt urozmaiconej budowy... a co za tym idzie ?... napewno sprzet), on do mnie "taaa, kurwa nie mash, a jak znajde to moj", ja powiedzialem ze naprawde nie mam i zaczouem isc w strone szkoly, na to koles zaczou krzyczec zebym do nich wrocil, ja dalej szedlem i w pewnym momencie sie odwrocilem i popatrzylem na kolesi, a ten najglosniejszy krzyknou "jak wyjdziesz ze szkoly to cie zajebie!", wiec sie odwrocilem i dalej szedlem... przy zakrecie spostrzeglem ze ida za mna, wiec dalem dluga i znalazlem sie w szkole... po lekcjach zadzwonilem po stara zeby po mnie przyjechala bo pod szkola stala grupka kolesi... ale jak sie pozniej okazalo jeden z nich czekal na swoja dziewczyne... dodam jeszcze tylko ze mam ok 180cm wzrostu, 80kg i nigdy dotad jeszcze mnie nikt nie zaczepial itd... nie bede tesh ukrywal ze mam cholernego moralniaka i zjebany nastroj :/ pzdr 4 all!
  • 0

budo_bartolomeo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 189 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

uuuuu might.........to masz mały problem..............

mogę ci tylko życzyć żebyś na treningach się starał..............a dojdziemy do światowej klasy :) :) :)
  • 0

budo_madhornet
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 394 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pivko mozesz napisac jeszcze jak to sie skonczylo? 2 tygodnie cie szukali (gosc chyba wiedzial gdzie mieszkasz) i cie nie znalezli? zbunkrowales sie w domu czy co? a potem przestali cie szukac i jak ich spotykales to nic nie mowili?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024