i za co?????
Napisano Ponad rok temu
co sie kurwa dzieje.... kiedy jak bylem mlody to jak sie oddalo kase czy cos to puszczali teraz wieksza agresje budzi jak sie kurwa w ogole nie bronisz bo czuja sie panami pojeby...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, kiedy pierwszy raz oberwałem w ryło na ulicy, to też myślałem, że to pomyłka i usiłowałem coś wytłumaczyć Na szczęście to było w tych dawnych czasach, przeżyłem w całości (no okulary -kaput ) i dzięki temu nigdy nie powtórzyłem tego błędu. Ale myślałem, że dzieciaki, po zabójstwie T. Jaworskiego (M. Łyska itd. to długi apel poległych) to już na 100% wyzbyły się złudzeń, jak widać nie do końcaco sie kurwa dzieje.... kiedy jak bylem mlody to jak sie oddalo kase czy cos to puszczali teraz wieksza agresje budzi jak sie kurwa w ogole nie bronisz bo czuja sie panami pojeby...
Napisano Ponad rok temu
przeczytajcie ten artykul. to o kolejenym bezsenswonym morderstwie chlopaka prze dwoch debili..., co uderza mnie to wedlug ich samych on sie nawet nie bronil tylko prosil zeby nie bili co wychodzi na to ich tylko rozruszalo dalej....
co sie kurwa dzieje.... kiedy jak bylem mlody to jak sie oddalo kase czy cos to puszczali teraz wieksza agresje budzi jak sie kurwa w ogole nie bronisz bo czuja sie panami pojeby...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czytałem. Szok. Facetom zupełnie wyłączył się mózg.
Na pewno w takiej sytuacji trzeba walczyć, przynajmniej próbować, żeby nie dac się zarżnąć jak cielak.
Osobiście nikt mnie nigdy nie napadał, może to ze względu na wzrost i budowę ciała, ale pewnie bym walczył w takiej sytuacji.
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko młodzi sa głupi ale i dorosli. Pewnie cały czas w szkołach gdy jeden uczen zaczepi drugiego a ten zacznie sie bronic i wybuchnie bojka gdy przyjdzie nauczyciel i lub nauczycielka karze obu. Na równii. Bo : "...to niewazne kto zaczął..." Jak mnie, do kurwy jebanej nedzy, takie rzeczy denerwują.
Napisano Ponad rok temu
Co do tego artykulu - zawsze powtarzalem moim rodzicom, ze trzeba umiec sie obronic - ale oni zawsze przy swoim...
" Nie bedziesz sie uczyl bic! Ja nie chce w domu bandyty! " A co ma wspolnego jedno z drugim? Kto ma byc bandyta to bedzie nim bez treningów, znam takich ludzi. Dlatego trenujcie, moze kiedys uratuje wam to zycie - kto wie?
Napisano Ponad rok temu
tak jest w kazdym miescie, w Gliwicach tez
nie dalej jak miesiac temu 4 podpitych kolesi w centrum miasta 100m od runku na Zwyciestwa tak kolo 20 wieczorem chcialo mi przerobic twarz, jaki powod? moze taki ze szedlem ta sama strona chodnika co oni.
Ucieklem, nie wiem moze gdyby nie to ze trenuje pare lat nie zablokowalbym kilku pierwszych uderzen i zostal tam na chodniku.
Zaatakowali mnie bez slowa, bez zadnego gestu po prostu nagle zaczeli mnie prac, wyrwalem sie i ucieklem. Nie trafili mnie ani razu, wszystko poszlo po rekach, mialem troche szczescia.
pieprzony swiat
Napisano Ponad rok temu
Smutne, ale prawdziwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nasze prawo nie ukarze ich tak jak trzeba!!!!!!!!
Tak jak zasłużyli!!!!
Śmierć za Śmierć!!!!!!!
Zwłaszcza za taki bezsens i sadyzm!!!!!
Powinni pocierpieć i umrzeć może choc jeden inny idiota powstrzyma się przed takim czymś !!!
Zawsze by było o jednego mniej!!!
Napisano Ponad rok temu
Popatrzcie na naszych zachodnich sasiadow, jak jakis rozboj czy pobicie nastapi to napewno zrobil to rusek. Niemcy zyja na odpowiednim standardzie, nie ma tam sytuacji ze ktos pojdzie pic pod brame tanie wino, oni chodza kulturalnie do knajp, lub po domach pija. Dzieci sa wychowywane na ogol na dobrych ludzi w dobrych warunkach.
Kara smierci nic nie zmieni. Poki panstwo sie nie zmieni, poki nie bedzie u nas takiego dobrobytu jak na zachodzie to ja nie wierze zeby sie co kolwiek zmienilo.
Pozdrawiam
Clans
Napisano Ponad rok temu
Popatrzcie na naszych zachodnich sasiadow, jak jakis rozboj czy pobicie nastapi to napewno zrobil to rusek. Niemcy zyja na odpowiednim standardzie, nie ma tam sytuacji ze ktos pojdzie pic pod brame tanie wino, oni chodza kulturalnie do knajp, lub po domach pija. Dzieci sa wychowywane na ogol na dobrych ludzi w dobrych warunkach.
Kara smierci nic nie zmieni. Poki panstwo sie nie zmieni, poki nie bedzie u nas takiego dobrobytu jak na zachodzie to ja nie wierze zeby sie co kolwiek zmienilo.
Dlaczego gloryfikujesz naszych zachodnich sasiadow ? oni sa lepsi ? posiadanie pieniedzy (lub ich brak) nie jest istotnym czynnikiem w tego rodzaju zachowaniach. Nie opowiadaj, ze niemiec cie nie udarzey, a ruski tylko patrzy, jak drugiemu dokopac. Widac ze malo znasz niemcow, i wcale nie znasz "ruskow" . Osobiscie zostalem kiedys w Monachium napadniety przez dwoch mlodocianych niemcow (nawet nie wiem, o co im chodzilo, nie rozumialem ni w zab ) ale wrzucilem ich w krzaki i zwialem. Z rozmaitymi "ruskimi" niejedna wodeczke wypilem, i zadna krzywda mi sie nie stala. Czy mam prawo stwierdzic, ze wszyscy niemcy to **uje a ruscy fajny narod ? Zwroc uwage, ze ten zachwalany przez ciebie "ordnung" u np. niemcow wynika wprost z zamordyzmu policyjnego, tam sie ludzie boja nawet nie placic za mandaty, bo za to mozna pojsc do pierdla. Tak samo amerykanie. Nikt wyzej dupy nie podskoczy, nie przekroczy predkosci...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co z tego wynika? A gowno!!! Wiadomo: siana nie bylo, wiec cos tam sie kiedys ukradlo ze sklepu, zeby na glebe z glodu nie pasc, ale do kurwy nedzy z byle powodu nie zabilbym czlowieka!!! Watpie czy wogole bylbym w stanie zabic kogos! Oczywiscie: dobry powod, no to mozna przylac, ale zabic? I nie wsadzajcie prosze wszystkich ludzi z takich "gorszych" rodzin do jednego wora bo to nie jest przyjemne!!!
Napisano Ponad rok temu
on tak sie interesowal swiatem, czytal duzo, jest wrazliwy itd. zygac sie chce.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co robic???
- Ponad rok temu
-
Jak przeżyć niebezpieczne spotkanie ze zwierzętami?
- Ponad rok temu
-
Przejażdżka z dresami, czyli powrót do domu inaczej
- Ponad rok temu
-
Zadyma w kolejce.
- Ponad rok temu
-
w obronie kopanego..."na każdy temat"
- Ponad rok temu
-
wysadzony z auta