![:angry:](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/angry.png)
![:angry:](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/angry.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie wszyscy mowia ze ta kreta jest bardzo slaba.Na mnie prawie wcale nie podzialala mialem 300 kaps.
Ale jak jzu kupiles to moim zdaniem 4 kaps to za malo mysle ze ok 6 kaps jak nei wiecej nawet do 8 kaps.
A i jeszcze pojad staz waga wzrost itp.
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
odpusc kreatyne
![]()
za wczesnie - wiek
za wczesnie - staz
za wczesnie - nie masz diety
Napisano Ponad rok temu
wiem dopiero teraz sie dowiedzialem nie dawno temu ale jak juz ją mam to chyba nie wyrzuce zjesc i tak zjem tylko prosze was zebyscie mi dawkowanie pomogli ulozyc a i diete jako taka mam
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wykorzystasz potencialu tej kreatyny, a zostawic na pulce mozesz
Napisano Ponad rok temu
Jesli juz zamiezasz zrobic ten mini cykl , z tego co wyczytalem , to radzilbym Ci brac 2 kaps rano 15 min po przebudzeniu no i 2 kaps bezposrednio po treningu(dni treningowe) przy czym pijac duzo wody 3,4 litry . A w dni nie treningowe 4 kaps po przepudzeniu . ;] No bo zalecana dawka kreatyny to 5 gm dziennie , niby organizm nie jest w stanie wiecej przyjac , to znaczy przyjme ale sie zmarnuje , wiec po co wiecej jak beda te same efekty , to jest moja opinia . a zrobisz jak uwazaszz ; ] Pozdr.
PS : Ale za wczesnie na kreatyne , tez mialem brac ale stwierdzilem , ze nie ma to sensu bo w tym wieku na samej diecie i dobrym treningu sa efekty , wiec nie da Ci to prawie nic . Uloz dobrą dietę , rozplanuj trening na mase . Ewentuallnie jakiegos gainerka , a efekty bedą , trochę cierpliwosci ;] . A na razie zapomnij o kreatynie .
Napisano Ponad rok temu
dziekuje za rady wiem ze masz racje ale mysle ze jednak i tak ją sobie zjem najwyzej nic mi nie da ;d a mogl bys mi mogl doradzic jak ja dawkowac chce tak
W DT: 3 kaps 30 min przed sniadaniem i 3 po trenie
w DNR : 4 ale nie wiem czy z rana przed sniadaniem czy o podobnej porze co mam trena
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
DT- 3 rano, 3 po treningu
DNT- 3 rano i 3 w odstepie 8 godzin 30-40 minut przed posilkiem
ja bym ładował po 4 kapsy na porcje, ale Tobie wystarcza 3
25 dni polecisz, to moze cos poczujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym ci radzil brac 2,3 po przebudzeniu , no i 2,3 po treningu , wiecej Ci nic nie da , pytalem sie paru kumpli co brali po 10 kapsow dziennie ,a inni brali po 5 (tej samej wag kapsy) i efekty byly takie same prawie (jeszcze to zalezy od czlowieka, organizmu) A ty masz dopiero 15 lat , ale dobra rob jak chcesz .... Bo pewnie myslisz ze jak wezmiesz wiecej to bedziesz silniejszy xD .
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
DT- 3 rano, 3 po treningu
DNT- 3 rano i 3 w odstepie 8 godzin 30-40 minut przed posilkiem
jesli nie bedziesz czul zmeczenia ( przetrenowania ) to mozesz dalej ciagnac
ja osobiscie robie co 3 miesiace 9-14 dni odpoczunku - roztrenowania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam wieksze pojecie od Ciebie 10 razy na temat kreatyny ..... a ty jak jestes taki madry , to po co chcesz pomoc od innych ? a tak a propo to juz bylo fulll takich tematow , w ktorych bylo podane dawkowanie i spozywanie kreatyny , tylko ze tutaj są zyczliwe osoby to CI odpowiedzialy ,a na innym forum juz bys mial temat zamkniety geniuszu zanim by ktos odpisal . Od czego jest opcja szukaj ? .... lol
tylko ze tutaj są zyczliwe osoby to CI odpowiedzialy ,a na innym forum juz bys mial temat zamkniety
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
MEGACE na przytycie |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
zdjecia z dnia I (7.5.) Ogolnopolskiej Olimpiady Mlodziezy w |
ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny |