zawody w zabrzu ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Na czym polegała moje rozbawienie. W konkurencji kata startowali obok siebie studenci Aikido Yoshinkan prezentujac Kichon dosa + zawodnicy z PASzW sam nie wiem co pokazywali bo nie mogłem patrzeć na te ich koślawe pozycje wprost proszące się o opdparcie bo miałem wrażeie że tylko magczna siła utrzymywała ich w miejscu . Formuły jiu waza nie skomętuję bo szkoda mi czasu. Pokazy a jakże były Karatecy kyokushinkai byli super !!! Brawo dla sensei Macieja Marszałka. Nie gorzej wypadli gospodarze Aikido Yoshinkan ale te techniki z łańcuchem czy katanami mnie się nie podobały, capo też nieźle no i jeszcze kempo taj jutsu nieźle ale PASzW to prawdziwa porażka :robot:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
" Zawody - ch**nia straszna (nedza ze az szkoda patrzec), pokazy niczego sobie (zwlaszcza kempo), ale ludzie z pszczyny - smiechu warte"
Ja nie bylem wiec sie nie wypowiadam, to tylko relacja kumpla! Szkoda, ze tego typu imprezy nie sa organizowane u nas czesciej, a przede wszystkim, ze sa tak slabo naglosnione! Czy organizatorom nie zalerzy na jak najwiekszej liczbie widzow? Kasy nie chce zarobic? Moje informacje o tych zawodach doszly do mnie poczta pantoflowa - ze niby ktos tam jakis plakat widzial, ale nie pamieta szczegolow itd.! Mam nadzieje ze o nastepnej tego typu imprezie bedzie bardziej slychac!
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dlugo na czarny pas?
- Ponad rok temu
-
Magiczna technika K.Tohei
- Ponad rok temu
-
Czy PFA powinna zapraszac za kazdym razem innego shihana?
- Ponad rok temu
-
Akido - 3 wersje....
- Ponad rok temu
-
staz z NEBI VURAL'em ...
- Ponad rok temu
-
Ile lat???
- Ponad rok temu
-
Relacja ze stażu z sensei Tamura