Uwaga złodziej!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Kilka dni temu, w Szczecinie , przyszedł w połowie zajęć gość i powiedział że ćwiczy aikido w innym mieście,przyjechał na kilka dni do Szczecina i czy może przyjść na następne zajęcia. Był zorientowany w światku aikido gdyż podał nazwisko instruktora oraz miejsce treningów.Zgodziłem się na udział jego w zajęciach z tym że spytał się czy może wczesniej wyjść bo ma jakieś sprawy .W pierwszych zajęciach nie brał udziału .W połowie następnych zajęć wziął klucze do szatni i wyszedł . Po zakończeniu zajęć okazało się ,że z szatni zginęły pieniądze i telefon komórkowy .
Facet ma ok 22- 27 lat,szczupłej budowy ciała ,ok.185cm. wzrostu, ma ciemne włosy i jest trochę łysiejący - ma tzw. "zakola".
Uważajcie na takiego gnojka bo może postarać się o następne okazje. Jak złapiecie takiego gnoja to skopcie mu dupę .
Napisano Ponad rok temu
zastrzelic to malo..
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam :twisted:zastrzelic to malo..
Aiki
Tu sie zgadzam!!!!!!
Poćwiatrować drania....z d...nogi powyrywać....wypatroszyć i wbic na palisko!!!! :snipersmile: :2gunfire: limo limo :fist: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Czasem zastanawia mnie niefrasobliwość adeptów SW. Ostatnio byłem u R.Jóźwiaka w dojo (kempo tai jutsu) i sam zwróciłem uwagę gospodarzom, by nie zostawiali mnie, ani nikogo innego samego w szatni, bo nigy nic nie wiadomo.
W moim pierwszym dojo z każdym wrześniem/październikiem przez dojo przechodziła fala kradzieży. Bardziej zaawansowani wiedzieli o tym i zabierali rzeczy na salę. A gdy sam prowadziłem treningi w zastępswie senseia nigdy tak po prostu nie wypuszczałem nikogo samego do szatni. Zazwyczaj wysyłałem kogoś zaufanego za nim.
Może zakrawa to na paranoję, ale nie wzięła się z powietrza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....na poczatku zero zaufania (później też )
S.
Napisano Ponad rok temu
A jakbym dopadł takiego gościa , to szybka smierć czy nawet tortury to dla niego za mało, proponowałbym raczej przyspieszony kurs nauki padów, z rzutów wykonywanych przez hakamowca, i to bez mat :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Raz pamietam jak jeden koles tak zrobil i jak po treningu przyszedl to jego szafka byla zupelnie pusta, nawet buty mu zabrali 8O
Dla zlodzieji zadnej litosci
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
Ja tam szprzęt audio/video zostawiam jednak w domu
S.
To jak sie chcesz uwiecznic dla potomnosci
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy przyszedł na zajęcia powiedział że jest z Warszawy, od R.Hofmana.u nas w warszawie tez nas odwiedzil Robin Hood.........i to nawet ten sam....tak wynika z rysopisu.....podobnie sie zachowywal i tez wczesniej wyszedl z treningu a pozniej okazalo sie ze brakuje komorek i pieniedzy.....niestety widze ze odwiedza nie tylko stolice...........skopcie mu tylek.........mo
Może gdyby nie to ,to by nas nie oskubał. Uważajcie na gnojka .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie to trzeba przyznać że sku.....el jest odważny.Ale przyjdzie i na niego czas a wtedy skopcie mu dupsko i odemnie :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Panowie a może trzeba sporządzić "list gończy" - podać rysopis gościa i sposób działania i porozsyłać po sekcjach /lub organizacjach / SW ? Koszt nie byłby tak wielki - większość organizacji ma dostęp do internetu.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Asai Sensei
- Ponad rok temu
-
Kakuobi
- Ponad rok temu
-
Staż z Joaquin Muniz
- Ponad rok temu
-
Staż z sensei Miyazawa
- Ponad rok temu
-
Wymagania egzaminacyjne
- Ponad rok temu
-
Udział w zajęciach incognito!
- Ponad rok temu
-
Etykieta
- Ponad rok temu
-
Początek w wieku 29 lat, czy to ma sens???
- Ponad rok temu
-
Jo w aikido
- Ponad rok temu
-
ogólnorozwojówka w aikido
- Ponad rok temu