Do szkoły, nauczyć się czytać. :twisted:Niech mi Morderator powie czemu nie moge wejsc do knajpy?
Uwagi do MODERATORA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do szkoły, nauczyć się czytać. :twisted:Niech mi Morderator powie czemu nie moge wejsc do knajpy?
Czytac umiem i czytalem, nawet sie zapisalem aby wejsc nie tylko do knajpy ale nie dostalem zadnej odpowiedzi... typowa zlewka... ech...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ci się nie chce czekać, to idź do McDonalda, tam promocje dają od ręki.
wiedzialem ze robisz to zlosliwie... :twisted: choroba zawodowa??
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to zeby mozna było wysyłac privy, musze napisać do Combata
Pozdr. szanownych Adminów i Modów, noi oczywiscie Combata!!!
Napisano Ponad rok temu
Jak nie spojrzysz na nagłówek strony, to trafi cię zaraz rakieta.Chciałbym zakomunikować, ze chce należeć do wyższej grupy!!!
Chodzi mi o to zeby mozna było wysyłac privy, musze napisać do Combata
Pozdr. szanownych Adminów i Modów, noi oczywiscie Combata!!!
A Combat na swojej stronie nie ma maila?
Napisano Ponad rok temu
W zeszlym tygodniu w knajpie zapodalem temat:"Czy chcialbys zajebac w ryja Wisniewskiemu" I teraz albo mi na oczy padlo,albo tego tematu nie ma.Jesli zostal z jakiegos powodu usuniety,to na drugi raz prosil bym o krotka informacje...Z gory dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No stary... To na kurs nauki czytania ze zrozumieniem, zanim rakieta nadleci. :wink:Niestety, trafiła mnie. Tam nie ma zdnych informacji, dzieki którymi mógłby awansować do grupy wyzej.
Powtarzam: nagłówek strony Budo - przypatrz się uważnie.
Napisano Ponad rok temu
Trafił do archiwum. Może założymy taki temat o tobie - chcesz?Pytanko do szanownych moderatorow.
W zeszlym tygodniu w knajpie zapodalem temat:"Czy chcialbys zajebac w ryja Wisniewskiemu" I teraz albo mi na oczy padlo,albo tego tematu nie ma.Jesli zostal z jakiegos powodu usuniety,to na drugi raz prosil bym o krotka informacje...Z gory dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Trafił do archiwum. Może założymy taki temat o tobie - chcesz?Pytanko do szanownych moderatorow.
Pieknie dziekuje,ale:
1.Specjalnie zalozylem taki temat w knajpie,zeby tylko zarejstrowani mieli do niego dostep.
2.Jezeli komus to sprawi przyjemnosc to moze taki temat zalozyc o mnie.
3.Jest temat na ulicy:"jak zajebac koksa"...czy to cos innego?
4.Wystarczy przeczytac temat Wisniewski vs Lepper zeby dowiedziec sie co inni mysla o wisniewskim.
5.Wisniewski w tv mowi otwarcie ze konkretne osoby rzucil by o sciane,a na innych pluje,i chetnie dalby im w morde...(on wymienial konkretne nazwiska)Czyzby jemu bylo wolno a nam nie???
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak było kiedyś, ale teraz jest inaczej.Takie male pytanie czy nie bylo by moze latwiej gdyby od razu wszyscy mieli dostep do privow. Przeciez to w gruncie rzeczy zaden przywilej al dostarcza tyle nerwow i wzbudza tyle niezdrowych emocji.
morfeusz76 - zdaj sobie sprawę, że za swoje wypowiedzi trzeba być odpowiedzialnym.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedzialem ze na Forum panuje cenzura a nie wolnosc slowa.
Jakos nie zauwazylem zebym nawolywal do przestepstwa,lub glosil inne tresci o tematyce zakaznej prawnie.
A gdybym sformulowal swoj temat tak jak kiedys pan Lepper."Czy prawda jest ze chcielibyscie walnac w ryj Wisniewskiego...:Czy to tez bylo by zakazane?:roll:
Dobra nie wazne koniec tematu poklon
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwane logo działu ULICA!
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
Czy warto stosowac niskie bloki rekami (gedan barai)?
- Ponad rok temu
-
Ranking miejsc niebezpiecznych.
- Ponad rok temu
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................