Uwagi do MODERATORA.
Napisano Ponad rok temu
Jest tyle najrózniejszych tematów, wybierz kilka(nawet odgrzej), spłódź 10 postów(teraz to już 9) i ubiegaj się o dostęp. Chyba nie takie trudne co? :roll:Mozecie mi aktywować wszystkie prawa? Np. Knajpe itp. Troche to denerwujace.
Napisano Ponad rok temu
Nie możemy nim nie postawisz nam po dwa browary.
lapowka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ZGŁASZAM REKLAMACJĘ Z POWODU WADLIWEGO DZIAŁANIA SERWISU : NIGDY NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ PRZED GODZINĄ 12. PO POŁUDNIU BYWA LEPIEJ, ALE TEŻ NIE ZAWSZE. TO BARDZO IRYTUJĄCE !!! ZRÓBCIE Z TYM COŚ !
Moze cos sie spieprzylo u Ciebie bo ja sie loguje od 10 prawie codziennie i wszystko git
Napisano Ponad rok temu
To do LvB zgłaszasz? Nie lepiej na forum Vortal Budo zgłosić do Fiodora...ZGŁASZAM REKLAMACJĘ Z POWODU WADLIWEGO DZIAŁANIA SERWISU : NIGDY NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ PRZED GODZINĄ 12. PO POŁUDNIU BYWA LEPIEJ, ALE TEŻ NIE ZAWSZE. TO BARDZO IRYTUJĄCE !!! ZRÓBCIE Z TYM COŚ !
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko prosiłbym... 8)Nie możemy nim nie postawisz nam po dwa browary.
Napisano Ponad rok temu
Proponuję przenieść go do knajpy, dawno się tak nie ubawiłem 8)
AdamD
PS: napisałem już więcej niż dziesięć postów, czy należą mi się jakieś specjalne prawa?
Napisano Ponad rok temu
ZGŁASZAM REKLAMACJĘ Z POWODU WADLIWEGO DZIAŁANIA SERWISU : NIGDY NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ PRZED GODZINĄ 12. PO POŁUDNIU BYWA LEPIEJ, ALE TEŻ NIE ZAWSZE. TO BARDZO IRYTUJĄCE !!! ZRÓBCIE Z TYM COŚ !
Zgłoś to do slaszysza (pomoc techniczna).
Napisano Ponad rok temu
Prosiłem grzecznie... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ci to forum nie odpowiada, to pakuj kurwa mandżur i wypad.
I jeszcz niech sie nauczy czytac ...
Napisano Ponad rok temu
Nie ciskaj sie tylko przeczytaj warunkiDo jasnej cholery nie mam zamiaru sie duzej prosic, udotępnijcie mi knajpe... czy jak nazywacie Hyde Park.
Prosiłem grzecznie... :?
Napisano Ponad rok temu
Jak kurwa chcecie!!!Jak ci to forum nie odpowiada, to pakuj kurwa mandżur i wypad.
P.S
Ze taki typ jak Ty jest tutaj modem.... żenada. Cos Ty z policji, ze taki uprzejmy? :? 8O
Napisano Ponad rok temu
Czytasz w ogóle ten vortal, czy co?Jak kurwa chcecie!!!Jak ci to forum nie odpowiada, to pakuj kurwa mandżur i wypad.
P.S
Ze taki typ jak Ty jest tutaj modem.... żenada. Cos Ty z policji, ze taki uprzejmy? :? 8O
Napisano Ponad rok temu
Jak kurwa chcecie!!!Jak ci to forum nie odpowiada, to pakuj kurwa mandżur i wypad.
P.S
, . ,~~~~~~~~. /| |\ (Oooooch...) {_;""\} ( *SCHMOLL*)O o (* @'-, \|||/ `~~~~~~~~" ,~ \~,"" (o o) ; , (" ,----ooO--(_)-------. | | | | Please | /| | \ | don't feed the | ,(=~~==[]) | TROLL's ! | ( \`-' ;( '--------------Ooo--' ) \ /\ \ |__|__| ( ) ) ) ) || || * /_/ /_/ ooO Ooo |_\ |_\
Napisano Ponad rok temu
Kiedy dostanę obiecaną plastelinę?
Z pozdrowieniami
Jumbo
Napisano Ponad rok temu
Nie zawracaj d..y moderatorowi, zgłoś się do świętego mikołajaNapisałem kilka postów, jestem grzeczny.
Kiedy dostanę obiecaną plastelinę?
Z pozdrowieniami
Jumbo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwane logo działu ULICA!
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
Czy warto stosowac niskie bloki rekami (gedan barai)?
- Ponad rok temu
-
Ranking miejsc niebezpiecznych.
- Ponad rok temu
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................