Z gory przepraszam ze zgrzeszylem, juz sie poprawilem i obiecuje wiecej tego grzechu nie popelnic i prosze o wybaczenieTrzeba czytać co admin pisze:Moze to juz bylo nie wiem, ale zauwazylem ze zapomnieliscie o przestawieniu czasu na godzine w tyl. Pisze post o 23 z kawalkiem a tu pokazuje ze napisalem go o 24 z kawalkiem. To taka moja mala uwaga,
z gory przepraszam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uwagi do MODERATORA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mialem polac troche wazeliny, ale juz dość z tym.
Mam pytanie: czy mogę na forum ulica zaproponowac zorganizowanie malego spotkania "forumowych uliczników" z Wrocławia i okolic??
Myślę, że to niezły pomysł i można się lepiej poznać i może coś razem przeżyć, a o czym można rozmawiać miesiącami... :twisted:
Czekam na odpowiedz
Zekiet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Piszesz post, wysyłasz go. Potem wchodzisz na ten nowy post, kopiujesz jego adres i wklejasz do posta na tym forum otaczając go znacznikami [url] (szczegóły w FAQ vortalu).A, drogi moderatorze, czy możesz napisać jak ma to wyglądać ze strony technicznej?? Chodzi mi o umieszczeniu linka, bo jak temat wrzucić to wiem.
Ale najszybciej będzie jak napiszesz post tu, a moderator przesunie go gdzie trzeba pozostawiając linka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego jesteś drogi modzie czujniejszy niz Związek Radziecki w dniach kryzysu kubańskiego i tak bezpardonowo zamkąłeś topic pt Przemoc zwalczać przemocą. Mam wrażenie że nie zrozumiałeś przynajmniej moich intencji. Zaczeło to ciekawie ewoluować w stronę staży obywatelskiej i jakichś wartości,a tu ciach, krótko przy ziemi i po temacie. O Anielskich Gwardzistach pisała prasa także polska więc nazywanie tego " popapranym pomysłem" dowodzi jedynie chyba braku dobrej woli. A może trzeba maluczkim pokazać kto tu rzondzi :?
Interwencja jest albo spóżniona - radykałowie już powiedzieli co im w duszy gra - albo nie bardzo na miejscu. Generalnie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idąc tym tokiem myslenia (?) należałoby zamkać już dawno 95 % wszstkich dyskusji na voratalu :? A ja myśłałem ze to na tym polega. Ale cóż jak widać MOD ZAWSZE WIE LEPIEJ A JAK NIE WIE TO I TAK ZROBI JAK CHCE :twisted: :twisted: :twisted:Temat zamknąłem, bo uważam, że dyskusja nie zmierzała w żadnym ciekawym kierunku. A komentowanie czyichś chorych pomysłów to samo w sobie nie jest zdrowe.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Post o prawach dostępu wisi na każdym forum. Poza tym takimi sprawami należy mi głowę zawracać, a nie Lordowi.Lordzie mam do Ciebie pytanko ( kolejne ) bo nie wiem do kogo mam z tym iść. Jak otrzymać uprawnienia do kawiarni??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto odpowiada za akceptację kogoś jako użytkownika, jak długo trzeba czekać???
Czy istnieje możliwość przyśpieszenia akceptacji???
Ewentualne opdpowiedzi prosił bym słać mi na maila.
Thank you from the mountain
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nosz jasna @#^@#@^#, czytasz co jest tu u góry napisane?Jak wygląda system przyznawania przynależności do grona użytkowników.
Kto odpowiada za akceptację kogoś jako użytkownika, jak długo trzeba czekać???
Czy istnieje możliwość przyśpieszenia akceptacji???
Ewentualne opdpowiedzi prosił bym słać mi na maila.
Może jeszcze poleconym, co?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwane logo działu ULICA!
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
Czy warto stosowac niskie bloki rekami (gedan barai)?
- Ponad rok temu
-
Ranking miejsc niebezpiecznych.
- Ponad rok temu
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................