sprawozdania z treningow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez niemog;lam sie pozniej ruszac
a ta sila to bylo piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez nigdy niezapomne tego treningu
!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było super Jak patrzyłem czego będe się musiał w przyszłości nauczyć 8O 8O 8O Ale fajne były walki
Ri Myong Chol świetnie prowadzi seminarium, jest niesamowicie szybki, ale i pośmiac się można było
Tylko czemu tak mało ludzi było, czy dlatego że było przełożone do Gdyni (głupie wybory)?
Napisano Ponad rok temu
Pierwszego dnia były układy i walki 3 i 2 krokowe i troche walk wolnych.
Drugiego dnia były walki jednokrokowe i walki wolne, układy i techniki nożne (podwójne i potrójne kopnięcia i kopnięcia z obu nóg). Miała być jeszcze samoobrona ale już nie zdążyliśmy :?
Było bardzo fajnie, Ri Myong Chol (VII Dan) fajnie prowadzi, jest strasznie szybki i silny i śmiesznie mówi po polsku :wink: Były fajne momenty jak kiedy poprawiał ludzi bo brakowało siły i porównywał układy do tańca Jak sam tańczył albo kazał innym tańczyć 8O Albo kiedy pokazywał jak wyglądają układy i walki bez fali To trzeba było zobaczyć!
Najwięcej się uśmialiśmy jak pokazywał na jednym typie (1 Cup) gdzie trzeba uderzać i chciał mu rozpiąć dobok żeby pokazać splot słoneczny... mistrz złapał typa za dobok i przed rozpięciem pyta go "Kobieta?"
Zresztą takich motywów było więcej
Napisano Ponad rok temu
charly- napisz cos wiecej o tych "wolnych"walkach
Napisano Ponad rok temu
Znaczy się walki krokowe i "wolne" walki (nie wiem czy tak to się nazywa ) były pokazywane tak że brał dwóch zawodników do przodu (z 1 Cup przeważnie) i kazał im walczyć najpierw walki krokowe i poprawiał ich, mówił co i jak, tłumaczył. A następnie kazał im normalnie walczyć (jak na zawodach tyle że bez rękawic więc się powstrzymywali przed mocnymi ciosami, szczególnie pięściami w twarz) a później komentował te walki mówiąc co dobrze a co źle robili. W sumie takich wolnych walk było około 10 i super to wyglądało :twisted: Między innymi Andrzej tak walczył :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
semi kontakt to jest taka szermierka w sportach walki- po trafieniu przerywa sie walke i przyznaje punkt temu kto wykonal technike.
Napisano Ponad rok temu
Tak narzekał że za mało blokują i że jest atak i wycofanie jak w walkach kogutów , że za mało kontr i dłuższych akcji...
Napisano Ponad rok temu
ale po sobotnim treningu...
dorobilam sie 39 stopni goraczki !!!!!!!!!
i anginy!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze od 2 dni leze w lozku
p.s. moro niebedzie mnie we wtorek na treningu
bo raczej do jutra niewyzdrowieje
Napisano Ponad rok temu
p.s.w piatek i sobote chyba tez mnie niebedzie na treningu
aaaaaaaaa ja chce na trening!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
po stacjach wlozylismy sprzet, nie wiem czemu 80% kopniakow wchodzilo na lokiec albo biodro andrzeja 8O 8O 8O a to delikatnie mowiac boli [kopiacego :idea: ]... na koniec sila ale juz bardziej standardowa niz ostatnio :roll:
Napisano Ponad rok temu
tylko szkoda ze mnie niebylo
ja juz niechce byc chora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. ciekawe jak ja przezyje po chorobie na 1-szym treningu??????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krol umarl , niech zyje krol
- Ponad rok temu
-
ITF, GTF, WKF i inne ?
- Ponad rok temu
-
ITF układy-diagramy
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna
- Ponad rok temu
-
filmy
- Ponad rok temu
-
Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???
- Ponad rok temu
-
DOLLYO
- Ponad rok temu
-
Tymczasem :)
- Ponad rok temu
-
pieta czy cala stopa?
- Ponad rok temu
-
POOM