sprawozdania z treningow
Napisano Ponad rok temu
albo ma jakies schizy czasami!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ostatnio (we wtorek) bylam na PIERWSZYM trajningu od dwoch miesiecy
mowie wam kaszana była (moro moze potwierdzic ) ale w koncu czujem ze jestem (wnioskuje to po boolu kazdego najmniejsiejszego miesnia i sciegna )
pozdro
MARTY(na) jakos przezyla... ale ta choroba sprawila ze jest jeszcze nizsza
ps. wcale ze nie ZMALALAM tylko to ty moro urosles
Napisano Ponad rok temu
WIECEJ TAKICH STARC!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
aaaaa juz wiem o co chodzi, pewnie narzekal ze nikt nie blokuje co?
semi kontakt to jest taka szermierka w sportach walki- po trafieniu przerywa sie walke i przyznaje punkt temu kto wykonal technike.
no w tej szermierce kolega spowodowal ze dziewczyna stracila przytomnosc
Napisano Ponad rok temu
Trenuje 2 style, jujitsu i taekwondo.
Tak sie w tym tygodniu zlozylo ze na jujitsu byl dodatkowy trening i zajecia byly w tym samym czasie co na taekwondo.
Zastanawialem sie na co isc i poszedlem na tkd i zaluje jak diabli, na TKD byly przewroty gimnastyczne, chougeri, gwiazdy i sprezynki, oraz fala i koniec
W duuuzo lepszej jakosci mial bym te cwiczenia na jujitsu a w dodatku nie byloby fali
zawsze sie cieszylem ze na tkd mam to czego nie mam na jujisu, zawsze bylo szybko ...
a ten trening..ehh
nie lubie jak sie do TKD dodaje namiastki jujitsu , a do jujitsu namiastki kopniec. Po to cwicze 2 style zeby uczyc sie tego co w nich najlepsze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Graliśmy w kosza/rugby , a później jeszcze dodatkowo normalna rozgrzewka 8O - ciężko było, ale później już było troche lżej :wink:
Napisano Ponad rok temu
aaaa wtorek jest pod znakiem wydolnosci-szybkosci i walki.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiejszy trening byłby fajny gdybym sobie palca na rozgrzewce nie wybił :balisong3:
Graliśmy w kosza/rugby
mm...nie przejmuj sie,ja mam dwie stopy poturbowane...najbardziej ucierpiał mały palec od lewej nogi, bo nie moge go zgiąć. :wink:
Napisano Ponad rok temu
dzis mnie co prawda wszystko boli, ale bylo swietnie, odreagowalam sobie glupi dzien w szkolce :wink:
Napisano Ponad rok temu
charly- czy robicie z blazejem tzw samoobrone?
Ostatnio troche mieliśmy, a teraz to coś mi się wydaje że będziemy mieli duuużo samoobrony bo Błażej został dziś napadnięty przez dwóch leszczy przed samym treningiem Z tego powodu dziś trening był troche dziwny bo Błażej był lekko rozkojarzony :roll: Ale odrazu przeanalizowaliśmy tą sytuacje z napadu i ćwiczyliśmy obrone przed dwoma napastnikami!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tak mniej więcej co zapamiętałem z jego relacji :?
Cały trening Błażej trzymał się za bark i był rozkojarzony i dziwnie było, ale przeanalizowaliśmy sytuacje, jego błędy i mówił jak się powinniśmy bronić w takiej sytuacji...
Napisano Ponad rok temu
-Zaczęło się od koszykówki/rugby z nastawieniem na rugby :wink:
-Później mocne rozciąganie w parach - to lubie :twisted:
-Szybkie serie wszystkich kopnięć jakie mieliśmy.
-Szpagacik
-Krótko formy.
-Samoobrona.
-I na koniec siła, po której już zupełnie nie miałem siły :?
Taki trening przekrojowy prowadzony w szybkim tempie, praktycznie podsumowanie wszystkiego co do tej pory mieliśmy - super :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moro: masz dziwną reputacje, szczególnie wśród dziewczyn, bo jak trener powiedział że poprowadzisz nasz trening to były załamane, a może lepszym określeniem byłoby, że były przerażone przestraszony
No w piątek przekonamy się czy ta reputacja jest słuszna :wink:
Co do treningu to my zwyczajowo w piątki mamy układy, ale zając ciebie to pewnie zmienisz ten zwyczaj Błażej w piątek chciał wprowadzić walki 3 krokowe z partnerem.
Ale pewnie masz już plan na ten trening :twisted:
Jeżeli mogę coś zasugerować to dawno nie mieliśmy walk zadaniowych
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krol umarl , niech zyje krol
- Ponad rok temu
-
ITF, GTF, WKF i inne ?
- Ponad rok temu
-
ITF układy-diagramy
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna
- Ponad rok temu
-
filmy
- Ponad rok temu
-
Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???
- Ponad rok temu
-
DOLLYO
- Ponad rok temu
-
Tymczasem :)
- Ponad rok temu
-
pieta czy cala stopa?
- Ponad rok temu
-
POOM