sprawozdania z treningow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trening, jako ze glowna sala jest lkaierowana czy costam, odbyl sie w takiej malej salce gdzie naprawde trezba sie nameczyc zeby miec chociaz minimalna swobode ruchu, cwiczylismy na stacjach, naprawde super 8)
Napisano Ponad rok temu
Moro fajnie że wróciłeś do treningów, gratuluje Najważniejsze że obyło się bez operacji... no i życze całkowitego wyleczenia kolana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie wrocilem z treningu i jestem na maksa zjebany.Na kadrze przez tydzien przyzwyczailem sie do treningow systemem max wysilek - odpoczynek.A tutaj znowu realia mojej sekcji i przez 1.45 min max hard core.To co tygryski lubia najbardziej... dobra ide w kime zaraz,bo glod sciska a jesc nie wolno...
Napisano Ponad rok temu
a tu gorsze, a jasno :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj mielismy 'swiateczne sparringi' trener rzuca haslo: macie 10 min na rozgrzanie rozciagniecie u wlozenie sprzetu.... oi czym przez godzine sparringi. niestety trzeba bylo co jkais czas schodzic bo sala (na orunii) jest niewielka i walczyly jednorazowo tylko 2 pary... pod koniec trener zrobil test 2 zawodnikom wybierajacym sie na olimpiade mlodziezy- walka z kazdym po minicie, tzn my sie zmieniamy oni zostaja (farciaze :wink: ) mialem ta przyjemnos byc pierwszym w obu kolejkach i moc narzucic tempo... zmeczyc ich ile sie da na samym poczatku niestety w 2 turze po niezbyt zamierzonym ale silnym ciosie testowana zawodniczka prezstala byc zdolna do walki (pozdro kasiorek :wink: )..tak to jest jak atakujac rekami najpierw pcha sie glowe :?
Napisano Ponad rok temu
niestety w 2 turze po niezbyt zamierzonym ale silnym ciosie testowana zawodniczka prezstala byc zdolna do walki (pozdro kasiorek :wink: )..tak to jest jak atakujac rekami najpierw pcha sie glowe :?
pozdro pozdro ... ale nosek mnie dalej boli!!! zemszcze sie zobaczysz pozalujesz tego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz bede cierpiec ze świadomoscia ze na cos sie to przyda
dzienkujem i przepraszam twoja renke ze sie na nia nadzialam...mam nadzieje ze mi wybaczy... poklon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krol umarl , niech zyje krol
- Ponad rok temu
-
ITF, GTF, WKF i inne ?
- Ponad rok temu
-
ITF układy-diagramy
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna
- Ponad rok temu
-
filmy
- Ponad rok temu
-
Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???
- Ponad rok temu
-
DOLLYO
- Ponad rok temu
-
Tymczasem :)
- Ponad rok temu
-
pieta czy cala stopa?
- Ponad rok temu
-
POOM