![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie dalem posty do przeczytania znajomej ... obiecala wiecej nie podpuszczac
![]()
A co z kobietami , ktore koncza np jakis kurs samoobrony i wyjda potem na uliceJa nie mowie , ze te kursy zle sa ale jakby to powiedziec ladnie ... daja kobiecie falszywe mniemanie o jej umiejetnosciach .. o ...
Co z tym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem wazne tez jest, jezeli macie stala partnerke
, omowic zachowanie w razie jakiejs powaznej awantury.
Jesli moge posluzyc wlasnym przykladem:
Wracamy sobie kiedys spacerkiem z imprezy (noca). No i przechodzimy obok jakiegos goscia, ktory zaczyna walic jakies chamskie teksty do mojej dziewczyny, wiecie od slowa do slowa no i facet podchodzi do nas. Oszczedze wam szczegolow, bo najwazniejsze jest to, ze moja dziewczyna w trosce o mnie postanowila mnie powstrzymac (chcialbym zaznaczyc, ze jestem bardzo spokojnym gosciem) objela mnie w pol, uwiezila mi obie rece. Miedzy czasie zdazylem juz zablokowac twarza dwa, trzy strzaly i juz troche miekko na nogach sie robilo
. Cala sprawa skonczyla sie KO po wlasciwej stronie 8) , ale jezeli ktos to widzial z boku to wygladalo to jakby dziewczyna kogos trzymala a drugi ziomek go okladal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chwali sie szlachetnoscA jak idziemy z kobietą, teoretycznie słabszą i bardziej wrażliwą na ból, to sam ten fakt wymaga od nas obrony Jej bezpieczęństwa. I nie ważne, czy to moja mama, siostra, dziewczyna, przyjaciółka, sąsiadka czy obca dziewczyna, która przechodziła akurat obok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu