Narkomani
Napisano Ponad rok temu
A poza tym cpunow tak jak sie koledzy wypowiedzieli rozstrzelac i zakopac, chociaz to troche charytatywne -------> skracamy im cierpienie,
U nas w Katowicach jest szczególnie ciezka sytuacja, dworzec to gniazdo narkomanow, gdzie sie nie ruszysz sie czaja wokol ciebie, szczegolnie przy kasie gornej (tam przy grzejnikach) i podziemiach, trzeba bardzo uwazac.
Ponad to narkomani i bezdomni czesto spia na klatkach schodowych blokow, to jest szczegolnie nie bezpieczne gdy przechodzisz kolo takiego smierdzacego typa :blus:
Napisano Ponad rok temu
4000 zl, osleplem
sorry :wink:
narobiles zamieszania :roll:
ale i tak sumka nadal jest pokazna
Napisano Ponad rok temu
Naszczescie (o ile wogle mozna tak powiedziec) mozna zyc normalnie z hiv. Dopoki nie spowoduje aids, to mozna "nie zwracac na to uwagi"
opiero Aids zmienia zycie w ruine.
Z hiv mozna przezyc cale zycie (normalnie do starosci) i nie przeksztalci sie, u innych to moze trwac kilkanascie lat, u niektorych zaledwie kilka.
Jest to cecha indywidualna u kazdego czlowieka. Leki spowalniaja hiv (przeistaczanie sie w aids) co wydluza okres zycia, bo z hiv sie nie umiera.
Napisano Ponad rok temu
Folia kuchenna nie zastąpi prezerwatywy
Brytyjscy nastolatkowie, którzy z braku pieniędzy zamiast prezerwatyw używają elastycznej folii kuchennej lub torebek po żywności, ryzykują nie tylko przedwczesnym ojcostwem, ale i chorobą weneryczną - ostrzega BBC.
"Takie rzeczy zdarzają się, gdy ludzie są zdesperowani" -wyjaśnia konsultant Peter Greenhouse z Ipswich. Zaimprowizowane środki antykoncepcyjne nie zabezpieczają ani przed poczęciem, ani przed kiłą, rzeżączką czy HIV - ostrzegają eksperci z Family Planning Association i żądają dofinansowania przez rząd darmowych środków antykoncepcyjnych, dostępnych w gabinetach lekarzy.
Zdaniem specjalistów, problem jest powszechny w najbiedniejszych rejonach Wielkiej Brytanii i każdy kto zajmuje się seksuologią miał z nim do czynienia. "Tych młodych ludzi nie stać nawet na autobus do miasta, więc jak mogliby sobie pozwolić na prezerwatywy?" - pyta jeden z ekspertów.
za onetem.
Napisano Ponad rok temu
nie wierze. jak to z braku pieniedzy? w gb? sciema na 100%
Polacy pozajmowali im wszystkie, nawet najgorzej płatne miejsca pracy Biedne sierotki...
M
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie taki jeden delikwent posuwał żone przez folie od paluszków, tak tak, tych słonych do jedzenia, kompletny idiota. Kompletny margines...
8O 8O 8O 8O 8O 8O :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
i go nie szczypalo?
Hheheh, jeju, jakie desperaci laza po tym swiecie!
Napisano Ponad rok temu
To napewno miala ona zajebiste przezycia
Nie no torebka ma wypustki na koncach (zgrzew) hehehehe
Napisano Ponad rok temu
sorry, ale widziales to czy Ci opowiadali ? :roll:U mnie taki jeden delikwent posuwał żone przez folie od paluszków, tak tak, tych słonych do jedzenia, kompletny idiota. Kompletny margines...
Napisano Ponad rok temu
A jak ktoś ma kompleksy na TYM punkcie yo można chuja folią aluminiową okleić i wymodelować a dopiero potem.....folia po paluszkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie taki jeden delikwent posuwał żone przez folie od paluszków, tak tak, tych słonych do jedzenia
Ciekawe czy w trakcie przegryzali sobie te paluszki... a moze on w ogole robil to paluszkiem... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Proste ze widzial - zaczail sie pod lozkiemsorry, ale widziales to czy Ci opowiadali ? :roll:U mnie taki jeden delikwent posuwał żone przez folie od paluszków, tak tak, tych słonych do jedzenia, kompletny idiota. Kompletny margines...
Napisano Ponad rok temu
twoj kumpel nie mial kasy na prezerwatywy czy zrobil to tak dla umilenia zabawy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie taki jeden delikwent posuwał żone przez folie od paluszków, tak tak, tych słonych do jedzenia, kompletny idiota. Kompletny margines...
8O omg 8O ja wole takiego nigdy nie zobaczyc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co z tą ulicą?
- Ponad rok temu
-
bezprawie w Polsce ?
- Ponad rok temu
-
Ja i 6 dresów