Ja i 6 dresów
Napisano Ponad rok temu
i tez mnie trenowal przez 5-6 lat
ale on by nie siegal po bron tylko jezeli nie mial by jej przy sobie lub w zasiegu wzroku
(oczywiscie nie mialoby to znaczenia czy by mial bron czy nie,po takiej konfrontacji byloby 6 fighterow mniej na ulicy a 6 pacjentow wiecej w szpitalu)
aka Sifu Armando Basulto
Napisano Ponad rok temu
powiedzmy
1szego frontkickiem
2giego jakis prosty
3ego roundhouse
itd
Napisano Ponad rok temu
Ej chłopaki, pokonac 6 można w sferze psychiki - dać 1 w zęby, a reszta sie przestraszy i ucieknie. Ale jeżeli owa 6 chce sie bić i nie ucieknie, to jedyna metodą wygrania z nimi w pojedynke jest kałasznikow.
Znam wielu gości, którzy twierdzą, że znaja kogoś kto by z 6 wygrał, ale jakoś nie spotkałem gościa, który by z 6 rzeczywiście wygrał.
Napisano Ponad rok temu
A moze tez miec szczykawke
przypomnial mi sie dowcip o strzykawce : szczy kawka z galezi ...
Panowie, dlaczego zakladacie, ze to bylo 6 leszczy? Moze bylo 3 leszczy i 3 zabijakow? Pewnie, fajnie jest ogladac akcje z "wejscia smoka", gdzie sp. Bruce rozpieprza w drobny mak kilkudziesieciu typa. Jak mowi stare polskie przyslowie, nie ma zawodnika na kant kosza od smietnika. Zycie jest tak nieprzewidywalne i zaskakujace, ze czesto mozna sie baaardzo zdziwic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wylecial razem z ZiomislawemWszystko spoko - powiedzcie mi tylko, gdzie się podział post rzekomego archeologa roku... bo albo jestem ślepy, albo go tam nie ma :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lokalne pijaczki
- Ponad rok temu
-
Glany czy adki?
- Ponad rok temu
-
Ciężka sprawa
- Ponad rok temu