Glany czy adki?
Napisano Ponad rok temu
Ja jednak jestem za lekkimi sportowymi, z czuba i tak nie kopię a zawsze się lepiej ucieka . No chyba że ktoś ma dojście do dobrych butków za kostkę, takich militarnych, jak np. Hi Tec. Akurat te nie są najlepszym przykładem, bo pękaja z przodu, ale są lekkie i dobrze trzymają kostkę...
Napisano Ponad rok temu
Ja nie ubieram się pod kątem zadym na ulicę więc z tych dwóch wybieram zdecydowanie adidaski a nie ciężkie, niewygodne gorące glany które paskudnie wyglądają i na dodatek właściwie uniemożliwiają zginanie stopy. Do aktywnego użycia nóg zdecydownie lepiej nadaje się obuwie sportowe czy nawet półbuty.
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
podstawową techniką obronną jest UCIECZKA
lepiej trzymają na zakrętach
Napisano Ponad rok temu
Moje ulubione buciki, tak do chodzenia jak i zadym na ulicy ( heh ) to
Nike`i do piłki halowej. Takie czarne z przeszyciami na boku... Można ich teraz dużo na ulicy spotkać - panienki w nich chodzą przede wszystkim
Generalnie cięzkie twarde buty są niezdrowe, tak dla stawów jak i skóry. Faktycznie dobrze jest mieć buty przystosowane do szybkiego biegania. Mowa nie tylko o uciekaniu ( o gonieniu też :wink: )... mnie często nachodzi ochota żeby sobie podbiec... przeskoczyć jakiś płotek... itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Adidasy" od z gora juz 10 lat uzywam tylko do sportu , na codzien chodze tylko i wylacznie w butach ( glanach ??? ) "tactical" , to prawda ze za Dannery czy Beleville trzeba zaplacic 150 -200 $ ale mozna ich nie zciagac z nogi przez kilka dni ( sprubujcie to zrobic z adiadaskiem) , w dobrym bucie noga sie absolutnie nie poci , ma znakomity support kostki , noga sie nie slizga , itd...itd
A jak się uboerasz na co dzień? W gajer?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
"Adidasy" od z gora juz 10 lat uzywam tylko do sportu , na codzien chodze tylko i wylacznie w butach ( glanach ??? ) "tactical" , to prawda ze za Dannery czy Beleville trzeba zaplacic 150 -200 $ ale mozna ich nie zciagac z nogi przez kilka dni ( sprubujcie to zrobic z adiadaskiem) , w dobrym bucie noga sie absolutnie nie poci , ma znakomity support kostki , noga sie nie slizga , itd...itd
a moglbys polecic jakies konkretne modele (szczegolnie Dannerow bo tych drugich to nie udalo mi sie w sieci znalezc )
pozdrawiam
evendim
Napisano Ponad rok temu
Skora, za kostke, wygladaja niezle ale cena ok. 100USD.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ni i cena to polowa Dannerow , polecam model 700.
Jezeli chodzi Dannery to zdzieram juz druga pare "Akadianow"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
No chyba że ktoś ma dojście do dobrych butków za kostkę, takich militarnych, jak np. Hi Tec. Akurat te nie są najlepszym przykładem, bo pękaja z przodu, ale są lekkie i dobrze trzymają kostkę...
No, ja akurat sprawiłem sobie takie Hi-Tec w wakacje. I są zajebiste, tak na lato jak i zimę, dokłądnie tak jak piszesz Lordzie -lekkie, dobrze opinające stopę i trzymające na kostce i noga się nie poci prawie wcale. Chodzę w nich w "cywilu" ,bo mój oficjalny strój to garniak i buty do niego - w tym to napierdalać się czy biegać byłoby trudno, choć Agent Smith sobie radził Adasiów nigdy nie lubiłem i niespecjalnie nosiłem, zawsze stawiałem na skórzane buciory - a te Hi-Tece to spełnienie marzeń...jeszcze nie zaczęły mi pękać ,a może dobrą impregnacją zdołam temu zapobiec?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciężka sprawa
- Ponad rok temu
-
Nauka refleksu
- Ponad rok temu
-
Co z akcją Kobieta Bezpieczna?